TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Bernd Brandt, die Otto in elkaar liet slaan, verschijnt op het Fürstenhof. Hij wil tonen dat hij goede bedoelingen heeft. Markus ziet de manchetknoop en wordt plots duizelig.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Malicious Motives
Ashley, een jong meisje uit een rijke familie, heeft dringend een levertransplantatie nodig. De enige geschikte donor is een eenzame klasgenote, Katie, die met haar donatie hoopt deel uit te maken van Ashley's perfecte leven.
«
»
16:30 The Goldbergs
Adam en Barry komen iets nieuws over Murray te weten, terwijl Erica Beverly verrast met haar aanmelding aan de universiteit.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Warren, Jonathan en Andrew laten een demon los wiens krachten Buffy doen geloven dat haar vrienden alleen in haar verbeelding bestaan.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Marshall moet de schade beperken wanneer een vriend van hem solliciteert naar een baan op zijn werk. Robin onderhandelt met Barney over zijn terugkeer in de wereld van stripclubs.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam wil bij een tennisclub om met iemand in contact te blijven. Beverly helpt Erica, die depressief is nu haar relatie op de klippen is gelopen.
«
»
18:45 The Simpsons
De Simpsons belanden in een realityserie over pioniers uit 1890. De producenten halen Squiggy erbij om de kijkcijfers op te schroeven.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer wordt bijna vermoord in de Stagnant Springs Spa. Sideshow Bob wordt erbij gehaald om Chief Wiggum te helpen bij het vinden van de moordenaar.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Tijdens een bezoek aan zijn moeder in Housten wordt Sheldon met de harde werkelijkheid geconfronteerd. Ondertussen organiseert Raj een feestje met als thema 'Murder Mystery'.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Raj' geweten begint op te spelen als hij uitgaat met twee vrouwen tegelijkertijd. Tegelijkertijd krijgt Penny een rol in een film aangeboden en heeft Sheldon een gaming-dilemma.
«
»
20:35 Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Percy Jackson is 17 wanneer hij ontdekt dat hij eigenlijk de zoon is van de Griekse god Poseidon. Hij wordt ervan verdacht de bliksemschicht van Zeus te hebben gestolen. Percy moet zijn onschuld bewijzen om een oorlog tussen de goden te voorkomen.
«
»
22:45 Magnum P.I.
Wanneer rechter Rachel Park wordt gechanteerd, huurt ze Magnum en Higgins in. Die spannen zich tot het uiterste in om haar te helpen. Terwijl Rick de druk van het vaderschap voelt, stelt hij veranderingen voor om La Mariana winstgevender te maken.
«
»
23:30 Anoniem
Saar denkt terug aan haar jeugd en twijfelt hoe eerlijk zij tegen Jurre zal zijn over de video-opname met Tom. Jurre kijkt uit naar zijn date met Saar, maar die lijkt op zich te laten wachten.
«
»
00:20 Mayans M.C.
Nadat ze Nails is kwijtgeraakt, verschijnen Adelita en haar kind in Angels leven.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Eva krijgt een telefoontje vanuit een verhuiswagen van een jong meisje dat zich verstopt heeft in een kast toen ze zag dat haar moeder ruzie had met de malafide verhuizers en van de trap werd gegooid. De vrachtwagen - met het meisje ongezien in de kast - rijdt inmiddels en het meisje heeft geen idee waar naartoe. Wolfs en Eva gaan achter het signaal van haar telefoon aan, maar dan is het plots verdwenen...

'Flikken Maastricht', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers