TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 How I Met Your Mother
Robin heeft koudwatervrees op haar bruiloft. Dat doet Ted denken aan toen hij een briefje achterliet voor de verloofde van Victoria, waarna ze er samen vandoor gingen.
«
»
12:25 How I Met Your Mother
Barney bereidt zijn huwelijkse voorwaarden voor en de andere mannen besluiten hetzelfde te doen. Dit leidt to grote woede bij Quinn, Vicrotia, Lily en Robin.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Buffy the Vampire Slayer
Jonathan, Warren en Andrew maken Buffy onzichtbaar met een straalgeweer, die bovendien haar moleculaire structuur dreigt te veranderen. Een maatschappelijk werker dreigt de voogdij over Dawn te nemen.
«
»
16:15 Buffy the Vampire Slayer
Buffy neemt een nieuw baantje bij een fastfoodrestaurant om rond te komen. Na een aantal vreemde gebeurtenissen en mysterieuze verdwijningen, begint ze te vermoeden dat het geheime ingrediŽnt van de hamburgers er mogelijk iets mee te maken heeft.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy probeert uit te zoeken waarom ze is veranderd sinds ze op aarde is teruggekeerd, om te verklaren waarom Spike haar kon aanvallen. Ondertussen wordt Katrina vermoord door Warren, die Buffy ervoor laat opdraaien.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Dawn voelt zich tijdens een verjaardagsfeestje genegeerd door Buffy en haar vrienden, dus doet ze een duistere wens die wordt vervuld door een mysterieuze demon, waardoor de hele Scooby-bende in gevaar komt.
«
»
18:45 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's ex-vriendje Riley keert terug naar Sunnydale op zoek naar een afvallige demon. Samen sporen ze een mysterieuze dealer op die duivelseieren verkoopt die de stad kunnen vernietigen. Ondertussen bereiden Xander en Anya zich voor op hun huwelijk.
«
»
19:40 Magnum P.I.
Shammy vraagt Magnum en Higgins om zijn vermiste vriend, een dakloze veteraan, te vinden. TC probeert Cade terug naar school te krijgen, maar leert al snel dat dat niet zo eenvoudig is.
«
»
20:35 Ride Along 2
Wanneer twee zwagers, een volhardende rechercheur en een jonge agent moeten samenwerken, loopt het al snel uit de hand.
«
»
22:35 Bad Teacher
Nadat ze door haar rijke verloofde in de steek wordt gelaten, pakt de onbeleefde Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op. Terwijl ze achter een knappe collega aan gaat, leren haar intriges haar een onverwachte les.
«
»
00:20 Impeachment: American Crime Story
De president moet de waarheid bekennen aan de Amerikaanse natie - en aan de First Lady.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers