TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 How I Met Your Mother
Ted, Marshall en Barney kijken samen naar Star Wars en denken na over hun toekomst. Barney en Quinn gaan samenwonen.
«
»
12:10 How I Met Your Mother
Terwijl Ted net gewend is om alleen te wonen, probeert Barney hem elke avond mee uit te krijgen. Lily heeft een erotische droom. Robin wordt beroemd.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de anderen geven een feestje om de verloving van Xander en Anya te vieren, terwijl Dawn zich buiten bezighoudt met kattenkwaad. Ondertussen maakt Tara zich zorgen over Willows magische verslaving.
«
»
15:55 Buffy the Vampire Slayer
Een demon met de naam Sweet komt naar Sunnydale om Dawn te zoeken. Door zijn aankomst barst iedereen in zingen en dansen - en uiteindelijk ook in vlammen - uit.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Willow een spreuk uitspreekt om Buffy haar verblijf in de hemel te laten vergeten, gaat het hopeloos mis met grappige gevolgen. Helaas voor Willow is dit de laatste druppel voor Tara, die het uitmaakt en verhuist.
«
»
17:40 Buffy the Vampire Slayer
Spike ontdekt dat de chip in zijn hoofd niet goed werkt, waardoor hij weer op mensen en met name op Buffy kan jagen. Willow wordt herenigd met een oude harige vriend, die ook zwarte magie beoefent.
«
»
18:35 Buffy the Vampire Slayer
Buffy worstelt met haar gevoelens voor Spike, terwijl ze beiden kampen met de nasleep van hun gepassioneerde nacht. Amy stelt Willow voor aan een tovenaar wiens krachtige zwarte magie een verslavend effect blijkt te hebben.
«
»
19:35 9-1-1
Athena en de 118 zijn in de nasleep van een schietpartij zeer alert wanneer een sluipschutter leden van de LAFD onder vuur neemt. Ondertussen neemt Maddie een belangrijke beslissing over haar leven.
«
»
20:35 Le fidèle
De succesvolle Brusselse gangster Gino en Benedicte, een jonge coureur uit de hogere klasse, worden verliefd. Hun verschillende achtergronden zorgt er echter voor dat hun relatie flink op de proef wordt gesteld.
«
»
23:00 Death Proof
Julia biedt het vallen van de nacht de gelegenheid zich te ontspannen met haar beste vriendinnen Shanna en Arlene. Ongemerkt worden ze gevolgd door stuntman Mike. Terwijl de meiden gaan feesten, bereidt Mike zijn gruwelijke plannen voor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers