TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Yvonne krijgt problemen op haar werk en ze wordt de les gespeld door Christoph. Wanneer ze tijdens haar shift zonder verwittigen naar het ziekenhuis vertrekt, is voor Christoph de maat vol.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam zorgt voor onenigheid tussen Murray en Marvin als ze zonder hem naar de Thanksgiving-optocht in Philadelphia gaan om daar K.I.T.T. uit Knightrider te zien.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy neemt een nieuw baantje bij een fastfoodrestaurant om rond te komen. Na een aantal vreemde gebeurtenissen en mysterieuze verdwijningen, begint ze te vermoeden dat het geheime ingrediŽnt van de hamburgers er mogelijk iets mee te maken heeft.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Barney bereidt zijn huwelijkse voorwaarden voor en de andere mannen besluiten hetzelfde te doen. Dit leidt to grote woede bij Quinn, Vicrotia, Lily en Robin.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam en Barry krijgen ruzie vanwege de schoolmusical, terwijl invalkracht Beverly een ravage aanricht in Erica's klas.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer koopt een heel arsenaal aan seksspeeltjes om zijn relatie met Marge nieuw leven in te blazen. Milhouse onderneemt na het zien van "A Streetcar Named Desire" een nieuwe poging om het hart van Lisa te veroveren.
«
»
19:15 The Simpsons
Dominee Lovejoy wordt vervangen door dominee Elijah Hooper. Die vraagt Homer of hij de diaken wil zijn. Homer neemt deze nieuwe rol iets te serieus. Bart vraagt Flanders om hulp bij het vinden van de oude dominee.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon ontdekt dat Leonard een fout heeft begaan in het verleden, nu wil hij hem terugpakken. Penny spreekt Lucy aan over de stukgelopen relatie Raj.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
De bende besluit om Thanksgiving bij Howards moeder te vieren, alleen Sheldon is het hier, zoals altijd, niet mee eens. Tegelijkertijd moeten Leonard en Penny een fout uit het verleden verwerken.
«
»
20:35 Peppermint
Wanneer haar echtgenoot en dochter neergeschoten worden en Riley uit haar coma ontwaakt, traint ze jarenlang om zich te kunnen wreken op de daders. Na vijf jaar zet ze haar wraakplan om in actie.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Shammy vraagt Magnum en Higgins om zijn vermiste vriend, een dakloze veteraan, te vinden. TC probeert Cade terug naar school te krijgen, maar leert al snel dat dat niet zo eenvoudig is.
«
»
23:15 Anoniem
Saar wil haar gezin beschermen en vraagt haar vader om een gunst. Jurre ligt in het ziekenhuis en moet zijn wonden verklaren aan de politie. Mia wordt door Stef ingeschakeld om de rat te vinden.
«
»
00:15 Mayans M.C.
De Maya's eisen antwoorden in de nasleep van de tragedie en vragen zich af of de Sons of Anarchy erbij betrokken zijn. Nails gaat in haar eentje om met een verlies.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers