TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 How I Met Your Mother
Wanneer Lily en Marshall moeite hebben om een oppas te vinden, ontdekken ze dat het door een uitvoerig schema komt dat Barney bedacht om vrouwen te ontmoeten. Ondertussen vechten Robin en Tedd uit wie de serieuste relatie heeft.
«
»
12:25 How I Met Your Mother
Lily en Marshall worden bijna aangereden op hun eerste dagje uit als kersverse ouders. Hierdoor besluiten ze een testament op te stellen en een peetouder voor Marvin te zoeken.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Mix Up in the Mediterranean
Wanneer een veelgeprezen chef-kok zich vlak voor een belangrijke culinaire wedstrijd bezeert, vraagt hij zijn tweelingbroer om zich als hem voor te doen en deel te nemen aan de wedstrijd.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Sheldon's wetenschappelijke doorbraak zorgt ervoor dat hij zich onuitstaanbaar gaat gedragen, de vraag is echter of hij wel echt iets nieuws ontdekt heeft? Intussen probeert Penny haar relatie met Leonard spannend te houden.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Sheldon is jaloers wanneer professor Proton Leonard vraagt om te helpen met een experiment, als wraak wordt Sheldon vrienden met Protons rivaal, Bill Nye. Tegelijkertijd is Raj kwaad op Howard omdat hij zijn vrouwenavond heeft verstoord.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon ontdekt dat Leonard een fout heeft begaan in het verleden, nu wil hij hem terugpakken. Penny spreekt Lucy aan over de stukgelopen relatie Raj.
«
»
18:20 The Big Bang Theory
De bende besluit om Thanksgiving bij Howards moeder te vieren, alleen Sheldon is het hier, zoals altijd, niet mee eens. Tegelijkertijd moeten Leonard en Penny een fout uit het verleden verwerken.
«
»
18:40 The Big Bang Theory
Sheldon heeft moeite met alle aandacht die hij krijgt door zijn ontdekking van een nieuw element op werk, Leonard en Amy proberen hem te troosten. Tegelijkertijd is Raj genoodzaakt om een week bij Howard to logeren.
«
»
19:05 The Big Bang Theory
Sheldon bezoekt zijn net bevallen zus in Texas, de rest van de groep probeert zich voor te stellen hoe hun leven er zonder Sheldon uit zou zien terwijl ze de kerstboom versieren.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
Leonard staat Penny mentaal bij nadat een gastrol in een televisieserie verkeerd afloopt. Ondertussen proberen Sheldon en Raj dingen te leren op het sociale vlak; Sheldon beproeft zijn geluk met humor en Raj probeert zijn versierskills te verbeteren.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Sheldon wordt gedwongen om vakantie te nemen, tijdens deze tijd van rust vindt hij een onverwachtse bezigheid die hem helpt te relaxen. Ondertussen steunt Leonard Penny die in de knoop zit met haar toekomstplannen.
«
»
20:30 Kick-Ass
Doorsnee tiener Dave is een enorme stripfan die op een dag besluit dat hij zelf een superheld wil worden. Hoewel hij geen superkrachten heeft, werkt hij toch samen met een vader-dochter team om een maffiabaas te bestrijden.
«
»
22:40 Snowpiercer
Commandant Grey, Ruth en de Folgers plannen een aanval op de rebellen. Layton ontdekt een schokkend feit. Melanie wacht in gevangenschap haar lot af.
«
»
23:35 Snowpiercer
Er ontstaat onrust aan boord van de trein als de leiding wordt overgenomen. Een verrassende verschijning geeft sommige passagiers hoop, maar boezemt andere angst in.
«
»
00:35 Anoniem
Saar wil haar gezin beschermen en vraagt haar vader om een gunst. Jurre ligt in het ziekenhuis en moet zijn wonden verklaren aan de politie. Mia wordt door Stef ingeschakeld om de rat te vinden.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers