TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Otto nodigt zichzelf uit voor het afscheidsfeest van Max. Hij hoopt een leuke tijd te hebben met Valentina. Wanneer Noah en Greta op het feest verschijnen, keldert Valentina's humeur en grijpt Otto zijn kans.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Her Pen Pal
Eventplanner Victoria organiseert de bruiloft van haar beste vriendin in Parijs. Als ze ontdekt dat haar ex-vriend een date meeneemt naar het feest, besluit Victoria weer contact op te nemen met haar vroegere Franse penvriendje.
«
»
16:35 The Goldbergs
Adam en Barry krijgen ruzie vanwege de schoolmusical, terwijl invalkracht Beverly een ravage aanricht in Erica's klas.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy probeert uit te zoeken waarom ze is veranderd sinds ze op aarde is teruggekeerd, om te verklaren waarom Spike haar kon aanvallen. Ondertussen wordt Katrina vermoord door Warren, die Buffy ervoor laat opdraaien.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Wanneer Lily en Marshall moeite hebben om een oppas te vinden, ontdekken ze dat het door een uitvoerig schema komt dat Barney bedacht om vrouwen te ontmoeten. Ondertussen vechten Robin en Tedd uit wie de serieuste relatie heeft.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam is na een wedstrijd van de Globetrotters weg van hun kunsten en probeert zijn eigen trucs uit op het veld. Hij maakt een filmpje van hem en Barry, waarin het lijkt alsof Barry verliest.
«
»
18:50 The Simpsons
Moe krijgt een interessant aanbod van enkele investeerders voor zijn huisgemaakte whiskey. Opa Simpson bezeert zich terwijl hij aan het babysitten is op Bart en ontdekt dat hij liever door zijn kleinzoon wordt verzorgd.
«
»
19:15 The Simpsons
Op aanraden van Skinner schrijft Marge Bart in voor pianolessen. Ze hoopt dat haar zoon op die manier zijn creatieve kant zal leren kennen. Bart valt al snel voor de charmes van zijn knappe Russische lerares Zhenya.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon heeft moeite met alle aandacht die hij krijgt door zijn ontdekking van een nieuw element op werk, Leonard en Amy proberen hem te troosten. Tegelijkertijd is Raj genoodzaakt om een week bij Howard to logeren.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
«
»
20:35 Snowpiercer
«
»
21:35 Snowpiercer
«
»
22:25 Stumptown
«
»
23:15 Emergence
«
»
00:05 The Big Bang Theory
«
»
00:30 The Big Bang Theory
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

In Sint-Andries Brugge gaat Axel meeleven met mensen die lijden aan jongdementie. Hij bevindt zich te midden van leeftijdsgenoten en ziet hoe meedogenloos de ziekte hen verandert. Het wordt een hartverscheurend, maar tegelijkertijd ook hartverwarmend en uiterst persoonlijk verhaal voor Axel, aangezien ook zijn eigen moeder aan dementie lijdt.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers