TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
07:35 Hello Goodbye
Een jongen wacht op zijn geliefde die voorgoed bij hem komt wonen. Een man over vertelt zijn aankomende beenamputatie. Joris praat met een vrouw over hoe ze na ruim dertig jaar weer in contact is gekomen met haar Colombiaanse jeugdliefde.
«
»
08:15 Hello Goodbye
Een man vertelt over de onvervulde kinderwens van hem en zijn vrouw. Verder praat Joris met een zuster over haar speciale band met God en neemt een gezin emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze hun familie weer zullen zien.
«
»
09:05 The Block Australia
Een verrassingsbezoek geeft de deelnemers een extra zetje om hun huizen op tijd af te krijgen.
«
»
10:10 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
11:10 Dr. Phil
Andrew Tate staat bekend om zijn vrouwonvriendelijke posts op sociale media. Een discussie over of ouders zich zorgen moeten maken over Tate's invloed op hun zonen. Een groep tienerjongens verrast hun moeders als ze delen wat ze van Tate vinden.
«
»
12:00 Love Island Australia
De eilandbewoners worden opgeschrikt door een nieuwe aankomst in de villa, en een van hen besluit hun koffers te pakken. Bovendien deelt Millie haar frustratie over de situatie met Elias en Francois.
«
»
13:05 Playgrounds of the Rich and Famous
De staat Lilleputt en het belastingparadijs Monaco aan de Rivièra zijn de speeltuin van de rijken.
«
»
14:00 Playgrounds of the Rich and Famous
St. Moritz, de plaats die bekend staat als de speelplaats van het winterseizoen voor de rijken.
«
»
14:55 The Block Australia
De Blockheads streven ernaar om de werk-van-huis ruimtes in hun enorme loodsen af te maken.
«
»
16:00 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
16:55 Dr. Phil
Dr. Phil praat met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten over hun leven na het programma.
«
»
17:45 Next Level Chef
Achttien thuiskoks en professionele chefs beginnen aan de competitie. Nadat ze zijn opgedeeld in teams met verschillende mentoren, worden ze op verschillende niveaus ingedeeld en krijgen ze 45 minuten de tijd om een gerecht te bereiden.
«
»
18:40 Love it or List it Australia
Karen woont al twintig jaar in een onafgewerkt huis en heeft er genoeg van. Neale probeert samen met Karens man Darrel het huis af te maken en Karen te overtuigen om te blijven, terwijl Andrew een woning zoekt die ze gewoon niet kunnen weigeren.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De familie Meiland gaat als een malle tekeer in hun pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Als tussen het klussen door Montana verhuist, laten ze het pension even achter en helpen ze haar om het huis schoon te maken en in te richten.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
Een realityshow in eliminatiestijl waarin voormalige deelnemers van 'The Bachelor' en 'The Bachelorette Australia' strijden voor een tweede kans op liefde.
«
»
21:55 Bachelor in Paradise Australia
Een realityshow in eliminatiestijl waarin voormalige deelnemers van 'The Bachelor' en 'The Bachelorette Australia' strijden voor een tweede kans op liefde.
«
»
23:20 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
00:25 Love Island Australia
Vonken vliegen tussen sommige eilandbewoners, terwijl spanningen voor anderen een breekpunt bereiken. Plus, nieuwe aanwinst Mac wankelt een paar veren als ze gaat speeddaten met de jongens van de villa.
«
»
01:35 Sex and the City
Miranda realiseert zich wat Steve voor haar betekent. Carrie en Berger gaan op een date waar ze een oude bekende tegenkomt. Harry wil niet buiten zijn geloof trouwen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers