TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 A Place in the Sun
Ben en Kelly Jukes hebben sinds hun huwelijk gespaard voor een vakantiehuis aan de Costa Blanca. Met hun eerste baby op komst willen ze in de toekomst tijdens hun vakanties ergens kunnen genieten van de Spaanse zon met hun familie en vrienden.
«
»
08:30 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
09:15 Travel Guides
De gidsen gaan naar Brisbane voor een warme week in de stad, inclusief lekker eten.
«
»
10:05 The Block Australia
Scotty staat in de vuurlinie wanneer de deelnemers vragen hoe ze kunnen beginnen met de tuinen.
«
»
11:00 Love It or List It UK
Kirstie en Phil reizen naar Somersham om Emily en Kris te helpen beslissen wat ze met hun huis gaan doen. Emily denkt dat het tijd is om te upgraden naar iets groters, terwijl Kris denkt dat het huis potentieel heeft.
«
»
12:00 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar anti-immigratie sentimenten en anti-Latino haatmisdrijven. Een echtpaar zegt dat een vrouw hen een jaar lang terroriseerde. Experts bespreken de thema's retoriek, misinformatie, haatzaaien en gebrek aan respect.
«
»
12:45 Love Island Australia
De ongebonden nieuwkomer Kim krijgt de touwtjes in handen als ze kiest wie ze als partner wil. Bovendien komt de nieuwe liefde in gevaar en wordt een stel uit elkaar gescheurd.
«
»
13:40 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een vrouw over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had. Een man vertelt dat zijn nier dé perfecte match bleek te zijn voor zijn partner.
«
»
14:20 Hello Goodbye
Een man vertelt over hoe hij tijdens de eerste ontmoeting al ten huwelijk werd gevraagd. Joris praat met een vrouw over hoe het is om ongeneeslijk ziek te zijn. Een man vertelt over zijn vrouw met Alzheimer en de liefde voor zijn nieuwe vriendin.
«
»
15:10 The Block Australia
Een koppel wint de grootste prijs in de geschiedenis van het programma. Het duo ontvangt deze prijs tijdens de fascinerende ontwerpuitdaging, geïnspireerd op een uiterst geheime locatie.
«
»
16:05 A&E After Dark
De 21-jarige Harris krijgt ruzie met een andere patiënt in de wachtkamer. Hij werd met verwondingen aan zijn hoofd naar de spoedeisende hulp gebracht nadat hij naar verluidt was aangevallen door iemand met een kapmes.
«
»
17:05 Dr. Phil
T.D. Jakes vertelt dat ontwrichtend denken heeft geleid tot enkele van 's werelds meest innovatieve en noodzakelijke bewegingen. Volgens Jakes biedt elke periode van chaos de kans een onverwachte oplossing te bieden en hiermee de chaos te verstoren.
«
»
17:55 Next Level Chef
De teams worden uitgedaagd om een gerecht met gevogelte te maken. Het best beoordeelde gerecht stelt het hele team veilig voor de eliminatie, maar voor één deelnemer is het helaas einde verhaal.
«
»
18:45 Love It or List It UK
In Woodford, Londen, wonen Keeley en Terence met hun drie kinderen. Het huis barst bijna uit zijn voegen. Kirstie Allsopp bedenkt een nieuwe indeling voor het huis terwijl Phil Spencer het stel meeneemt op zoek naar andere woningen op de markt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Omdat oma Jenny niet meer onder hen is, moet haar oude appartement klaargemaakt worden voor de verkoop. Herinneringen worden opgehaald als ze haar huis betreden. En het is de familie gelukt om een afspraak te maken om pension Kristina te bezichtigen.
«
»
20:35 The Cruise
Scarlet Lady nadert het einde van een cruise rond de Caraïben, en hoewel de zee kalm is, zijn er wat ruige hoofden aan boord na het "Scarlet Night"-zwembadfeest van gisteravond.
«
»
21:30 The Cruise
Scarlet Lady is terug in haar thuishaven Miami, en ziet een stel nieuwe gezichten.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Bill en Maureen Hughes uit North Lanarkshire zijn op zoek naar een huis aan de prachtige Golfkust in Florida, waar ze een heel nieuw hoofdstuk van familieherinneringen kunnen creëren en kunnen ontsnappen aan de Schotse winters.
«
»
23:30 Love Island Australia
De pas vrijgezelle Tayla schudt een paar veren wanneer ze probeert om een zet te doen op Grant.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers