TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
08:40 Travel Guides
De gidsen gaan naar Brisbane voor een warme week in de stad, inclusief lekker eten.
«
»
09:35 The Block Australia
Scotty staat in de vuurlinie wanneer de deelnemers vragen hoe ze kunnen beginnen met de tuinen.
«
»
10:35 Love It or List It UK
Makelaars Phil en Kirstie nemen het tegen elkaar op en helpen stellen die hun huis niet meer mooi vinden. Phil probeert ze te overtuigen hun huis te verkopen, terwijl Kirstie een verbouwing aanraadt.
«
»
11:35 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
12:20 Love Island Australia
De ongebonden nieuwkomer Kim krijgt de touwtjes in handen als ze kiest wie ze als partner wil. Bovendien komt de nieuwe liefde in gevaar en wordt een stel uit elkaar gescheurd.
«
»
13:20 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een vrouw over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had. Een man vertelt dat zijn nier dé perfecte match bleek te zijn voor zijn partner.
«
»
14:10 Hello Goodbye
Een man vertelt over hoe hij tijdens de eerste ontmoeting al ten huwelijk werd gevraagd. Joris praat met een vrouw over hoe het is om ongeneeslijk ziek te zijn. Een man vertelt over zijn vrouw met Alzheimer en de liefde voor zijn nieuwe vriendin.
«
»
15:00 The Block Australia
Een koppel wint de grootste prijs in de geschiedenis van het programma. Het duo ontvangt deze prijs tijdens de fascinerende ontwerpuitdaging, geïnspireerd op een uiterst geheime locatie.
«
»
16:05 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
17:50 Next Level Chef
De teams worden uitgedaagd om een gerecht met gevogelte te maken. Het best beoordeelde gerecht stelt het hele team veilig voor de eliminatie, maar voor één deelnemer is het helaas einde verhaal.
«
»
18:45 Love It or List It UK
In Woodford, Londen, wonen Keeley en Terence met hun drie kinderen. Het huis barst bijna uit zijn voegen. Kirstie Allsopp bedenkt een nieuwe indeling voor het huis terwijl Phil Spencer het stel meeneemt op zoek naar andere woningen op de markt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Omdat oma Jenny niet meer onder hen is, moet haar oude appartement klaargemaakt worden voor de verkoop. Herinneringen worden opgehaald als ze haar huis betreden. En het is de familie gelukt om een afspraak te maken om pension Kristina te bezichtigen.
«
»
20:35 The Cruise
Scarlet Lady nadert het einde van een cruise rond de Caraïben, en hoewel de zee kalm is, zijn er wat ruige hoofden aan boord na het "Scarlet Night"-zwembadfeest van gisteravond.
«
»
21:30 The Cruise
Scarlet Lady is terug in haar thuishaven Miami, en ziet een stel nieuwe gezichten.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Bill en Maureen Hughes uit North Lanarkshire zijn op zoek naar een huis aan de prachtige Golfkust in Florida, waar ze een heel nieuw hoofdstuk van familieherinneringen kunnen creëren en kunnen ontsnappen aan de Schotse winters.
«
»
23:30 Love Island Australia
De pas vrijgezelle Tayla schudt een paar veren wanneer ze probeert om een zet te doen op Grant.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers