TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
07:20 Playgrounds of the Rich and Famous
Een sprong over de Atlantische Oceaan om te zien hoe de super rijke Amerikanen leven in de Hamptons, een onderdeel van Long Island. Villa's aan de kust worden hier regelmatig verkocht voor meer dan 55 miljoen euro.
«
»
08:05 Playgrounds of the Rich and Famous
Ooit een klein vissersdorpje, werd Marbella in de jaren vijftig omgevormd tot een toevluchtsoord voor Hollywood A-listers zoals Audrey Hepburn en Cary Grant, en tegenwoordig is het een plek waar miljardairs naast wereldwijde supersterren rondhangen.
«
»
08:55 The Block Australia
De jury inspecteert de logeerkamers en de re-do-kamers en beloont de winnaar met $ 10.000.
«
»
10:15 Love it or List it Australia
Lyndi en Les houden van het leven in Adelaide, maar Les is niet meer verliefd op hun huis. Andrew wil ze kennis laten maken met het idee van een verhuizing, terwijl Neale een aantal geweldige ontwerpideeën heeft voor hun huidige huis.
«
»
11:15 Dr. Phil
De zoon van Doreen, John Giuca, en de broer van Yvette, Billie Allen, hebben de helft van hun leven vastgezeten voor misdaden die ze naar eigen zeggen niet hebben gepleegd. Doreen en Yvette willen er alles aan doen om hun geliefden vrij te krijgen.
«
»
12:10 Love Island Australia
De eilandbewoners strijden in de PashTag Challenge en Australië kiest de volgende om te dumpen.
«
»
13:10 The Cruise
De Scarlet Lady vertrekt op haar reis naar de kristalheldere wateren van Bimini op de Bahama's.
«
»
14:05 The Cruise
Het team op Scarlet Lady moet voor meer dan 250.000 pond aan goederen naar hun afdelingen brengen.
«
»
15:00 The Block Australia
Zodra de logeerkamers en de kamers die de teams hebben overgedaan, uitvoerig zijn bekeken, kiest de jury een winnaar en beloont deze met $ 10.000.
«
»
16:05 A&E After Dark
Nadat ze op haar verjaardag door een auto is overreden, komt de 73-jarige Sue met rug- en hoofdletsel per ambulance aan. Dr. Bijou en zijn team moeten snel handelen om haar leven te redden. Leigh, een ervaren arts, verzorgt een tiener.
«
»
17:00 Dr. Phil
Richard Glossip werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade voor het doodslaan van zijn baas, grotendeels gebaseerd op de getuigenis van een man die zei dat Glossip hem inhuurde om de moord uit te voeren.
«
»
17:50 Next Level Chef
Drie chefs zien hun droom in vlammen opgaan als ze in de halve finale naar huis worden gestuurd.
«
»
18:40 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Met man en macht wordt er geklust in huize Meiland-Molkenboer. Ouders en vrienden worden ingezet zodat Maxime met haar gezin over drie dagen kan verhuizen. Maar er moet nog veel gebeuren. Ondertussen wordt er ook in het pension heel hard gewerkt.
«
»
20:35 Travel Guides
Vijf groepen gewone Australiërs nemen het werk van reisrecensenten over en beoordelen hun reiservaringen op enkele van 's werelds populairste reisbestemmingen.
«
»
21:35 Travel Guides
Vijf groepen gewone Australiërs nemen het werk van reisrecensenten over en beoordelen hun reiservaringen op enkele van 's werelds populairste reisbestemmingen.
«
»
22:35 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
23:40 Love Island Australia
Eden en Erin gaan op een date. Francoise maakt haar keuze en breekt een stel uit.
«
»
00:50 Sex and the City
De premiere van Carrie's boek komt steeds dichterbij. Charlotte krijgt ruzie met Bunny en Miranda vindt haar nieuwe leven toch erg moeilijk. Samantha laat een chemische peeling doen.
«
»
01:20 Sex and the City
Er ontstaat een grote ruzie om Charlotte's appartement. Miranda wil hulp met de baby maar niemand heeft tijd voor haar. Carrie wordt opnieuw met Aidan geconfronteerd.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers