TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 A Place in the Sun
Carol en Junior Smith zijn op zoek naar een vakantiehuis waar ze meer tijd met hun gezin kunnen doorbrengen. Met een budget van 70.000 pond laat Jonnie Irwin hen zien wat ze zich kunnen veroorloven in Mar Menor, Spanje.
«
»
08:55 Playgrounds of the Rich and Famous
Een sprong over de Atlantische Oceaan om te zien hoe de super rijke Amerikanen leven in de Hamptons, een onderdeel van Long Island. Villa's aan de kust worden hier regelmatig verkocht voor meer dan 55 miljoen euro.
«
»
09:40 Playgrounds of the Rich and Famous
Ooit een klein vissersdorpje, werd Marbella in de jaren vijftig omgevormd tot een toevluchtsoord voor Hollywood A-listers zoals Audrey Hepburn en Cary Grant, en tegenwoordig is het een plek waar miljardairs naast wereldwijde supersterren rondhangen.
«
»
10:25 The Block Australia
De jury inspecteert de logeerkamers en de re-do-kamers en beloont de winnaar met $ 10.000.
«
»
11:30 Love it or List it Australia
Lyndi en Les houden van het leven in Adelaide, maar Les is niet meer verliefd op hun huis. Andrew wil ze kennis laten maken met het idee van een verhuizing, terwijl Neale een aantal geweldige ontwerpideeën heeft voor hun huidige huis.
«
»
12:25 Dr. Phil
De zoon van Doreen, John Giuca, en de broer van Yvette, Billie Allen, hebben de helft van hun leven vastgezeten voor misdaden die ze naar eigen zeggen niet hebben gepleegd. Doreen en Yvette willen er alles aan doen om hun geliefden vrij te krijgen.
«
»
13:10 Love Island Australia
De eilandbewoners strijden in de PashTag Challenge en Australië kiest de volgende om te dumpen.
«
»
14:00 The Cruise
De Scarlet Lady vertrekt op haar reis naar de kristalheldere wateren van Bimini op de Bahama's.
«
»
14:45 The Cruise
Het team op Scarlet Lady moet voor meer dan 250.000 pond aan goederen naar hun afdelingen brengen.
«
»
15:30 The Block Australia
Zodra de logeerkamers en de kamers die de teams hebben overgedaan, uitvoerig zijn bekeken, kiest de jury een winnaar en beloont deze met $ 10.000.
«
»
16:25 A&E After Dark
Nadat ze op haar verjaardag door een auto is overreden, komt de 73-jarige Sue met rug- en hoofdletsel per ambulance aan. Dr. Bijou en zijn team moeten snel handelen om haar leven te redden. Leigh, een ervaren arts, verzorgt een tiener.
«
»
17:20 Dr. Phil
Richard Glossip werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade voor het doodslaan van zijn baas, grotendeels gebaseerd op de getuigenis van een man die zei dat Glossip hem inhuurde om de moord uit te voeren.
«
»
18:00 Next Level Chef
Drie chefs zien hun droom in vlammen opgaan als ze in de halve finale naar huis worden gestuurd.
«
»
18:50 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
19:50 Chateau Meiland
Met man en macht wordt er geklust in huize Meiland-Molkenboer. Ouders en vrienden worden ingezet zodat Maxime met haar gezin over drie dagen kan verhuizen. Maar er moet nog veel gebeuren. Ondertussen wordt er ook in het pension heel hard gewerkt.
«
»
20:35 Travel Guides
De gidsen zijn in Maleisië voor een echt multiculturele ervaring. Van de bezienswaardigheden en geluiden van Kuala Lumpur tot de wildernis van Borneo, er is voor ieder wat wils.
«
»
21:25 Travel Guides
Het team gaat naar de meest relaxte plek in de Stille Zuidzee, Vanuatu, voor een tropisch avontuur.
«
»
22:15 A Place in the Sun
Eve en Vinden Grace willen een plek die ze voor nu kunnen gebruiken voor vakanties, maar waar ze na hun pensioen de helft van het jaar kunnen wonen. De Golfkust van Florida heeft voor hen de perfecte mix van leefstijl, cultuur en klimaat.
«
»
23:10 Love Island Australia
Eden en Erin gaan op een date. Francoise maakt haar keuze en breekt een stel uit.
«
»
00:10 Sex and the City
De premiere van Carrie's boek komt steeds dichterbij. Charlotte krijgt ruzie met Bunny en Miranda vindt haar nieuwe leven toch erg moeilijk. Samantha laat een chemische peeling doen.
«
»
00:35 Sex and the City
Er ontstaat een grote ruzie om Charlotte's appartement. Miranda wil hulp met de baby maar niemand heeft tijd voor haar. Carrie wordt opnieuw met Aidan geconfronteerd.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers