TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 A Place in the Sun
Jeugdliefdes Thomas en Doreen uit Sunderland willen al heel lang een vakantiehuis in Spanje. Scarlette Douglas gaat in het oosten van Andalusië op zoek naar de perfecte woning voor dit stel.
«
»
06:50 Bachelor in Paradise Australia
Een nieuwe vrijer betreedt het paradijs en raakt onmiddellijk verstrikt in een liefdesdriehoek. De spanningen lopen op terwijl sommigen vechten om aandacht en strijden om een roos.
«
»
07:50 Bachelor in Paradise Australia
De strijd om een roos gaat door, terwijl twee vrijgezellen vechten om de aandacht van dezelfde vrijgezel. Eén single doet een verrassende bekentenis tijdens de Rozenceremonie.
«
»
09:05 The Block Australia
De logeerkamers worden onthuld en de deelnemers komen te weten welk team tienduizend dollar wint.
«
»
10:20 Love it or List it Australia
Rachael en Ryan kunnen het niet eens worden over hun Queenslander in Greenslopes. Ryan is klaar met het constante onderhoud dat nodig is voor het huis, maar Rachael is verliefd op het huis.
«
»
11:20 Dr. Phil
Dr. Phil geeft enkele voor- en tegenstanders van Critical Race Theory (CRT) het woord, tijdens een debat over de vraag of Critical Race Theory moet worden opgenomen in het curriculum.
«
»
12:10 Love Island Australia
De komst van twee nieuwe jongens in de villa laat de meisjes in een roes en de jongens zien rood.
«
»
13:10 Travel Guides
De gidsen gaan Marokko verkennen. Ze landen midden in de drukte van Marrakech en maken kennis met Marokko's beroemde openluchtmarkt, de traditionele keuken, de woestijn en nog veel meer.
«
»
14:10 Travel Guides
De gidsen bezoeken de kust van Kroatië op een jacht, en eilandhoppen door de middeleeuwse geschiedenis en het prachtige landschap van de regio. Ze ervaren een week vol natuurlijke schoonheid en culturele eigenaardigheden.
«
»
15:05 The Block Australia
Met nog drie weken te gaan, pakken de teams de logeerkamers aan en doen ze sommige kamers opnieuw.
«
»
16:05 A&E After Dark
De beveiliging wordt gebeld wanneer een patiënt de verplegers en dokters mishandelt en Emma komt aan per traumahelikopter nadat ze 9 meter van een kasteelmuur is gevallen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Als kind wilde Alyssa af van de vriend van haar moeder, dus liegt ze en beschuldigt hem van seksueel misbruik. Uit schuldgevoel trekt ze haar bekentenis nu in, waardoor John een kans krijgt op een nieuw proces nadat hij 26 jaar heeft vastgezeten.
«
»
17:50 Next Level Chef
Elke kandidaat moet in slechts 45 minuten een brunchgerecht maken met zowel zoete als hartige elementen. Voor één aspirant-kok houdt het avontuur op.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Het jonge, succesvolle koppel Tom en Katie hebben een rijtjeshuis in Surry Hills dat ze een jaar geleden kochten. Ze hebben spijt van hun aankoop, nadat ze hun favoriete wijk niet konden veroorloven. In de huidige indeling is er gebrek aan ruimte.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het aanhoudende geklop en geboor maakt de familie gek, dus vluchten ze de tuin in. Maar stilzitten is er niet bij, nu de sapstromen gestopt zijn kan er gesnoeid en gepot worden. En dus krijgt de tuin een grondige make-over.
«
»
20:35 Playgrounds of the Rich and Famous
Een sprong over de Atlantische Oceaan om te zien hoe de super rijke Amerikanen leven in de Hamptons, een onderdeel van Long Island. Villa's aan de kust worden hier regelmatig verkocht voor meer dan 55 miljoen euro.
«
»
21:30 Playgrounds of the Rich and Famous
Ooit een klein vissersdorpje, werd Marbella in de jaren vijftig omgevormd tot een toevluchtsoord voor Hollywood A-listers zoals Audrey Hepburn en Cary Grant, en tegenwoordig is het een plek waar miljardairs naast wereldwijde supersterren rondhangen.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Het echtpaar Andy en Jacqui uit Yorkshire hebben samen drie kinderen. Nu de jongste op het punt staat het nest te verlaten, hebben ze besloten dat de tijd rijp is om een tweede huis te kopen op het Caribische eiland Barbados.
«
»
23:30 Love Island Australia
John-James zit gevangen tussen Millie en Natasha. Justin voelt zich geïsoleerd van de anderen.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers