TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 A Place in the Sun
Bill en Maureen Hughes uit North Lanarkshire zijn op zoek naar een huis aan de prachtige Golfkust in Florida, waar ze een heel nieuw hoofdstuk van familieherinneringen kunnen creëren en kunnen ontsnappen aan de Schotse winters.
«
»
08:40 Playgrounds of the Rich and Famous
St Tropez werd in de jaren vijftig voor het eerst op de kaart gezet door Brigitte Bardot en is nog steeds een van de populairste exclusieve trefpunten voor beroemdheden op aarde. Verkenning van de legendarische Club 55 op het strand van Pampelonne.
«
»
09:20 Playgrounds of the Rich and Famous
Er is een bezoek aan het Caribische eiland Saint Barthélemy, een favoriete schuilplaats van Sir Paul McCartney, Beyoncé, Pippa Middleton, en Roman Abramovich. Het eiland is exclusief en luxueus.
«
»
10:05 The Block Australia
Een koppel wint de grootste prijs in de geschiedenis van het programma. Het duo ontvangt deze prijs tijdens de fascinerende ontwerpuitdaging, geïnspireerd op een uiterst geheime locatie.
«
»
11:05 Love It or List It UK
In Woodford, Londen, wonen Keeley en Terence met hun drie kinderen. Het huis barst bijna uit zijn voegen. Kirstie Allsopp bedenkt een nieuwe indeling voor het huis terwijl Phil Spencer het stel meeneemt op zoek naar andere woningen op de markt.
«
»
11:55 Dr. Phil
T.D. Jakes vertelt dat ontwrichtend denken heeft geleid tot enkele van 's werelds meest innovatieve en noodzakelijke bewegingen. Volgens Jakes biedt elke periode van chaos de kans een onverwachte oplossing te bieden en hiermee de chaos te verstoren.
«
»
12:45 Love Island Australia
De pas vrijgezelle Tayla schudt een paar veren wanneer ze probeert om een zet te doen op Grant.
«
»
13:40 The Cruise
Scarlet Lady nadert het einde van een cruise rond de Caraïben, en hoewel de zee kalm is, zijn er wat ruige hoofden aan boord na het "Scarlet Night"-zwembadfeest van gisteravond.
«
»
14:30 The Cruise
Scarlet Lady is terug in haar thuishaven Miami, en ziet een stel nieuwe gezichten.
«
»
15:20 The Block Australia
De logeerkamers worden onthuld en de deelnemers komen te weten welk team tienduizend dollar wint.
«
»
16:30 A&E After Dark
De 25-jarige Chelsea wordt per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat ze aangereden is door een auto tijdens een avondje uit. Roger heeft per ongeluk van een desinfectiemiddel gedronken.
«
»
17:20 Dr. Phil
Dr. Phil geeft enkele voor- en tegenstanders van Critical Race Theory (CRT) het woord, tijdens een debat over de vraag of Critical Race Theory moet worden opgenomen in het curriculum.
«
»
18:05 Next Level Chef
De deelnemers worden uitgedaagd om de klassieke hamburger naar een hoger niveau te tillen.
«
»
18:55 Love it or List it Australia
Rachael en Ryan kunnen het niet eens worden over hun Queenslander in Greenslopes. Ryan is klaar met het constante onderhoud dat nodig is voor het huis, maar Rachael is verliefd op het huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland zit volop in de verbouwing en maakt van de aanwezigheid van stukadoor Fred gebruik om de kneepjes van het vak te leren. Met het vooruitzicht dat ze misschien een pension zullen kopen, zullen ze weer veel zelf moeten doen.
«
»
20:35 Travel Guides
De gidsen gaan Marokko verkennen. Ze landen midden in de drukte van Marrakech en maken kennis met Marokko's beroemde openluchtmarkt, de traditionele keuken, de woestijn en nog veel meer.
«
»
21:30 Travel Guides
De gidsen bezoeken de kust van Kroatië op een jacht, en eilandhoppen door de middeleeuwse geschiedenis en het prachtige landschap van de regio. Ze ervaren een week vol natuurlijke schoonheid en culturele eigenaardigheden.
«
»
22:25 A Place in the Sun
Jeugdliefdes Thomas en Doreen uit Sunderland willen al heel lang een vakantiehuis in Spanje. Scarlette Douglas gaat in het oosten van Andalusië op zoek naar de perfecte woning voor dit stel.
«
»
23:20 Love Island Australia
De komst van twee nieuwe jongens in de villa laat de meisjes in een roes en de jongens zien rood.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers