TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 A Place in the Sun
Eve en Vinden Grace willen een plek die ze voor nu kunnen gebruiken voor vakanties, maar waar ze na hun pensioen de helft van het jaar kunnen wonen. De Golfkust van Florida heeft voor hen de perfecte mix van leefstijl, cultuur en klimaat.
«
»
08:20 Bachelor in Paradise Australia
Een van de vrijgezellen gebruikt haar date kaart om haar geliefde weg te houden van nieuwsgierige ogen. Een nieuwkomer verspilt geen tijd om al de andere Bachelors te leren kennen.
«
»
09:25 Bachelor in Paradise Australia
Een van de Bachelorettes probeert ervoor te zorgen dat ze een roos krijgt bij de volgende ceremonie door druk uit te oefenen op een van de mannen, maar deze is zelf nog helemaal in de war.
«
»
10:25 The Block Australia
Zodra de logeerkamers en de kamers die de teams hebben overgedaan, uitvoerig zijn bekeken, kiest de jury een winnaar en beloont deze met $ 10.000.
«
»
11:25 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
12:15 Dr. Phil
Richard Glossip werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade voor het doodslaan van zijn baas, grotendeels gebaseerd op de getuigenis van een man die zei dat Glossip hem inhuurde om de moord uit te voeren.
«
»
13:00 Love Island Australia
Eden en Erin gaan op een date. Francoise maakt haar keuze en breekt een stel uit.
«
»
13:55 Travel Guides
De gidsen zijn in Maleisië voor een echt multiculturele ervaring. Van de bezienswaardigheden en geluiden van Kuala Lumpur tot de wildernis van Borneo, er is voor ieder wat wils.
«
»
14:45 Travel Guides
Het team gaat naar de meest relaxte plek in de Stille Zuidzee, Vanuatu, voor een tropisch avontuur.
«
»
15:35 The Block Australia
Een verrassingsbezoek geeft de deelnemers een extra zetje om hun huizen op tijd af te krijgen.
«
»
16:35 A&E After Dark
Een zeventigjarige man met een gevaarlijk snelle hartslag arriveert in het ziekenhuis. Een tiener heeft een diepe wond in zijn been nadat hij verstrikt raakt in prikkeldraad en Emma behandelt een patiënt die een zelfmoordpoging heeft overleefd.
«
»
17:25 Dr. Phil
Andrew Tate staat bekend om zijn vrouwonvriendelijke posts op sociale media. Een discussie over of ouders zich zorgen moeten maken over Tate's invloed op hun zonen. Een groep tienerjongens verrast hun moeders als ze delen wat ze van Tate vinden.
«
»
18:05 Next Level Chef
De drie finalisten moeten op alle drie de verdiepingen gerechten bereiden binnen negentig minuten.
«
»
18:55 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
19:50 Chateau Meiland
Het einde lijkt niet in zicht te komen tijdens de sloopwerkzaamheden in het nieuwe pension en dat heeft zijn weerslag op het humeur van de familie. Martien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon.
«
»
20:35 Playgrounds of the Rich and Famous
De staat Lilleputt en het belastingparadijs Monaco aan de Rivièra zijn de speeltuin van de rijken.
«
»
21:20 Playgrounds of the Rich and Famous
St. Moritz, de plaats die bekend staat als de speelplaats van het winterseizoen voor de rijken.
«
»
22:10 A Place in the Sun
Acht jaar geleden werden Mandy en Peter verliefd op de unieke omgeving van Fuerteventura. Nu hebben ze besloten om de sprong te wagen en er permanent te gaan wonen. Het enige wat ze nodig hebben is een huis, en Jasmine Harman is er om hen te helpen.
«
»
23:00 Love Island Australia
De eilandbewoners worden opgeschrikt door een nieuwe aankomst in de villa, en een van hen besluit hun koffers te pakken. Bovendien deelt Millie haar frustratie over de situatie met Elias en Francois.
«
»
00:00 Sex and the City
Carrie reist naar Californië af voor een boekpromotie, en om Big te zien, en neemt Samantha met zich mee. Charlotte gaat de confrontatie aan in haar scheiding.
«
»
00:30 Sex and the City
De vrouwen zijn uitgenodigd op een sjieke bruiloft. Carrie komt Jack Berger tegen en Charlotte stelt Harry voor. Miranda weet haar draai beter te vinden. Samantha geeft een feest bij Richard.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers