TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
06:50 Bachelor in Paradise Australia
Een van de vrijgezellen gebruikt haar date kaart om haar geliefde weg te houden van nieuwsgierige ogen. Een nieuwkomer verspilt geen tijd om al de andere Bachelors te leren kennen.
«
»
07:55 Bachelor in Paradise Australia
Een van de Bachelorettes probeert ervoor te zorgen dat ze een roos krijgt bij de volgende ceremonie door druk uit te oefenen op een van de mannen, maar deze is zelf nog helemaal in de war.
«
»
09:05 The Block Australia
Zodra de logeerkamers en de kamers die de teams hebben overgedaan, uitvoerig zijn bekeken, kiest de jury een winnaar en beloont deze met $ 10.000.
«
»
10:10 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
11:10 Dr. Phil
Richard Glossip werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade voor het doodslaan van zijn baas, grotendeels gebaseerd op de getuigenis van een man die zei dat Glossip hem inhuurde om de moord uit te voeren.
«
»
12:00 Love Island Australia
Eden en Erin gaan op een date. Francoise maakt haar keuze en breekt een stel uit.
«
»
13:05 Travel Guides
Vijf groepen gewone Australiërs nemen het werk van reisrecensenten over en beoordelen hun reiservaringen op enkele van 's werelds populairste reisbestemmingen.
«
»
14:05 Travel Guides
Vijf groepen gewone Australiërs nemen het werk van reisrecensenten over en beoordelen hun reiservaringen op enkele van 's werelds populairste reisbestemmingen.
«
»
15:00 The Block Australia
Een verrassingsbezoek geeft de deelnemers een extra zetje om hun huizen op tijd af te krijgen.
«
»
16:05 A&E After Dark
Een zeventigjarige man met een gevaarlijk snelle hartslag arriveert in het ziekenhuis. Een tiener heeft een diepe wond in zijn been nadat hij verstrikt raakt in prikkeldraad en Emma behandelt een patiënt die een zelfmoordpoging heeft overleefd.
«
»
17:05 Dr. Phil
Andrew Tate staat bekend om zijn vrouwonvriendelijke posts op sociale media. Een discussie over of ouders zich zorgen moeten maken over Tate's invloed op hun zonen. Een groep tienerjongens verrast hun moeders als ze delen wat ze van Tate vinden.
«
»
17:50 Next Level Chef
De drie finalisten moeten op alle drie de verdiepingen gerechten bereiden binnen negentig minuten.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het einde lijkt niet in zicht te komen tijdens de sloopwerkzaamheden in het nieuwe pension en dat heeft zijn weerslag op het humeur van de familie. Martien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon.
«
»
20:35 Playgrounds of the Rich and Famous
De staat Lilleputt en het belastingparadijs Monaco aan de Rivièra zijn de speeltuin van de rijken.
«
»
21:30 Playgrounds of the Rich and Famous
St. Moritz, de plaats die bekend staat als de speelplaats van het winterseizoen voor de rijken.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
23:30 Love Island Australia
De eilandbewoners worden opgeschrikt door een nieuwe aankomst in de villa, en een van hen besluit hun koffers te pakken. Bovendien deelt Millie haar frustratie over de situatie met Elias en Francois.
«
»
00:45 Sex and the City
Carrie reist naar Californië af voor een boekpromotie, en om Big te zien, en neemt Samantha met zich mee. Charlotte gaat de confrontatie aan in haar scheiding.
«
»
01:15 Sex and the City
De vrouwen zijn uitgenodigd op een sjieke bruiloft. Carrie komt Jack Berger tegen en Charlotte stelt Harry voor. Miranda weet haar draai beter te vinden. Samantha geeft een feest bij Richard.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers