TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 The Block Australia
Scotty staat in de vuurlinie wanneer de deelnemers vragen hoe ze kunnen beginnen met de tuinen.
«
»
08:40 The Block Australia
Een koppel wint de grootste prijs in de geschiedenis van het programma. Het duo ontvangt deze prijs tijdens de fascinerende ontwerpuitdaging, geïnspireerd op een uiterst geheime locatie.
«
»
09:30 The Block Australia
Er ontstaat een enorme chaos wanneer de deelnemers beginnen aan de grote klus om de voortuinen van hun huizen te renoveren. Ook moeten ze een aantrekkelijke voorgevel voor hun woningen creëren.
«
»
10:45 The Block Australia
De stress van de deelnemers stijgt, terwijl de budgetten bijna op beginnen te raken. De teams ploeteren om hun bouwprojecten op de rails te houden tijdens de week van de voortuinen en gevels.
«
»
11:40 The Block Australia
De deelnemers maken zich op voor de belangrijkste uitdaging van het seizoen.
«
»
12:35 Next Level Chef
De teams worden uitgedaagd om een heerlijk Italiaans diner te creëren. Elk team krijgt een willekeurige keuken toegewezen. Hier moeten ze bewijzen dat ze in elke omgeving en in alle omstandigheden voor magie op tafel kunnen zorgen.
«
»
13:25 Next Level Chef
De teams worden uitgedaagd om een gerecht met gevogelte te maken. Het best beoordeelde gerecht stelt het hele team veilig voor de eliminatie, maar voor één deelnemer is het helaas einde verhaal.
«
»
14:20 Next Level Chef
De deelnemers worden uitgedaagd om de klassieke hamburger naar een hoger niveau te tillen.
«
»
15:10 Next Level Chef
Elke kandidaat moet in slechts 45 minuten een brunchgerecht maken met zowel zoete als hartige elementen. Voor één aspirant-kok houdt het avontuur op.
«
»
16:00 Next Level Chef
De deelnemers maken een gerecht met zeevruchten. Daarna worden twee kandidaten naar huis gestuurd.
«
»
16:50 A&E After Dark
Een patiënt negeert het ziekenhuisbeleid en weigert de spoeddienst te verlaten na zijn behandeling. Als hij op zijn motor rijdt, verliest Chris de controle over het stuur en slaat de motor van 200 kg over de kop, waardoor zijn been wordt verbrijzeld.
«
»
17:50 A&E After Dark
Nadat ze op haar verjaardag door een auto is overreden, komt de 73-jarige Sue met rug- en hoofdletsel per ambulance aan. Dr. Bijou en zijn team moeten snel handelen om haar leven te redden. Leigh, een ervaren arts, verzorgt een tiener.
«
»
18:45 A&E After Dark
Een zeventigjarige man met een gevaarlijk snelle hartslag arriveert in het ziekenhuis. Een tiener heeft een diepe wond in zijn been nadat hij verstrikt raakt in prikkeldraad en Emma behandelt een patiënt die een zelfmoordpoging heeft overleefd.
«
»
19:40 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
20:35 Body Shockers
Dierenliefhebber Amy liet haar ogen zwart tatoeëren om eruit te zien als een paard en liet haar tong splitsen om eruit te zien als een slang. Voormalig feestbeest Andrea wil haar gigantische dubbele F-borstvergroting laten verwijderen.
«
»
21:30 Body Shockers
Katie Piper ontmoet Kimberley die zich tot het publiek wendde om geld in te zamelen voor een borstoperatie. Ze ontmoet ook Paul, die van top tot teen onder de tatoeages zit en spijt heeft van iedere tatoeage.
«
»
22:35 Botched
Dr. Dubrow helpt een vrouw met een achterwerk op haar buik en dr. Nassif helpt een man met een afdruk van zijn arts op zijn neus.
«
»
23:30 Botched
Farrah Abraham raadpleegt de artsen over haar opgezwollen lippen en een vriend van dr. Dubrow zoekt hulp voor een mislukte maagoperatie.
«
»
00:30 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch verwijdert een tattoo van Steve's. Pash bedekt Justins tatoo. Uzzi pakt Oli's eerbetoon aan een maat aan die mislukte in Malia. Alice maakt een spinnend ontwerp voor een klant.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers