TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 A Place in the Sun
Dave en Debbie Chambers hopen een huis in Spanje te vinden voor £ 45.000. Laura Hamilton laat ze vijf fantastische appartementen in Torrevieja zien, maar zal een daarvan hun perfecte plek zijn?
«
»
07:55 The Cruise
Scarlet Lady nadert het einde van een cruise rond de Caraïben, en hoewel de zee kalm is, zijn er wat ruige hoofden aan boord na het "Scarlet Night"-zwembadfeest van gisteravond.
«
»
08:35 The Cruise
Scarlet Lady is terug in haar thuishaven Miami, en ziet een stel nieuwe gezichten.
«
»
09:25 The Block Australia
De deelnemers maken zich op voor de belangrijkste uitdaging van het seizoen.
«
»
10:20 Love it or List it Australia
Mark en Amanda hebben een oplossing nodig voor hun huis met een chaotische indeling. Neale probeert Mark op andere gedachten te brengen met een nieuwe lay-out, terwijl Andrew Amanda probeert te overtuigen om te verhuizen naar een buitenwijk.
«
»
11:15 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn vrouw Robin beantwoorden vragen en gaan in op geruchten van hun fans. De beroemde vrienden van Dr. Phil en zijn vrouw geven een eerbetoon en stellen zelf ook vragen.
«
»
12:00 Love Island Australia
De eilandbewoners ondergaan hun eerste ceremonie en een van hen wordt naar huis gestuurd.
«
»
13:00 Bachelor in Paradise Australia
Een van de vrijgezellen gebruikt haar date kaart om haar geliefde weg te houden van nieuwsgierige ogen. Een nieuwkomer verspilt geen tijd om al de andere Bachelors te leren kennen.
«
»
14:10 Bachelor in Paradise Australia
Een van de Bachelorettes probeert ervoor te zorgen dat ze een roos krijgt bij de volgende ceremonie door druk uit te oefenen op een van de mannen, maar deze is zelf nog helemaal in de war.
«
»
15:15 The Block Australia
De deelnemers maken hun huizen klaar voor honderd potentiële kopers die de huizen komen inspecteren.
«
»
16:10 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch verwijdert een tattoo van Steve's. Pash bedekt Justins tatoo. Uzzi pakt Oli's eerbetoon aan een maat aan die mislukte in Malia. Alice maakt een spinnend ontwerp voor een klant.
«
»
17:05 Dr. Phil
Kunstmatige intelligentie heeft de potentie om het dagelijks leven van mensen te verbeteren, maar roept ook ethische en maatschappelijke vragen op over de invloed ervan op werkgelegenheid, privacy en de toekomst van de mensheid.
«
»
17:55 Next Level Chef
De acht deelnemers moeten de jury imponeren door een hoogstaand varkensvleesgerecht bereiden.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Kylie en Josh hebben een jaar met hun kinderen in hun huis in Kew East gewoond. Kylie dacht dat ze meteen zouden verbouwen. Ze hunkert naar een open ruimte en wil het ergens anders kopen. Maar Josh denkt dat het antwoord in hun huidige huis ligt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie heeft een persmoment ingericht om officieel de aankoop van het pension aan te kondigen. Code rosé is een feit. Ondertussen staat villa Duinwijk ook nog in de steigers en zo zonder keuken en douche is het maar behelpen.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Een jongen wacht op zijn geliefde die voorgoed bij hem komt wonen. Een man over vertelt zijn aankomende beenamputatie. Joris praat met een vrouw over hoe ze na ruim dertig jaar weer in contact is gekomen met haar Colombiaanse jeugdliefde.
«
»
21:25 Hello Goodbye
Een man vertelt over de onvervulde kinderwens van hem en zijn vrouw. Verder praat Joris met een zuster over haar speciale band met God en neemt een gezin emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze hun familie weer zullen zien.
«
»
22:15 A Place in the Sun
Emma en David Martin-Jewell uit Zuid-Wales zijn op zoek naar een droomvakantiehuis voor hen en hun jonge gezin in Fort Lauderdale, Florida. Ben Hillman laat ze vijf huizen zien voor hun budget van £ 275.000.
«
»
23:15 Love Island Australia
De herkoppelingsceremonie verdeelt de villa en de nieuwe aankomst schudt de koppels wakker.
«
»
00:20 Sex and the City
Charlotte probeert wat afstand te creëren tussen haar een mevrouw MacDougal. Miranda bereidt zich voor op haar nieuwe leven. Richard probeert Samantha terug te krijgen.
«
»
00:50 Sex and the City
Een uitgever wil aan de slag met de columns van Carrie. Charlotte doet een poging om liefde te vinden en Miranda moet tussen haar vriendinnen kiezen. Samantha geeft Richard nog een laatste kans.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers