TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 A Place in the Sun
Na de verkoop van hun bedrijf in Edinburgh willen Gary en Kim Harrison zich terugtrekken op het Caribische eiland St Lucia. Met een budget van 300.000 pond stelt Danni Menzies het koppel vijf eigendommen voor om uit te kiezen.
«
»
08:10 The Cruise
Een blik op enkele van de hoofdpersonen aan boord van de cruiseschepen Scarlet lady en Valiant, waaronder Captain Giovanni en Second Captain Georgia, terwijl ze vertrekken vanuit hun thuishaven Miami.
«
»
08:50 The Cruise
Scarlet Lady, een van de nieuwste en meest luxueuze schepen op zee, stoomt richting Costa Maya in Mexico. Maar op de brug heeft de Britse eerste officier Elliot een probleem opgemerkt: het schip dreigt zijn aankomstslot te missen.
«
»
09:35 The Block Australia
Terwijl de deelnemers druk bezig zijn met de gangen en overlopen in hun woonprojecten, krijgen ze midden in de week een helse uitdaging voorgeschoteld. Oude gezichten maken een terugkeer.
«
»
10:35 Love It or List It UK
Susan en John uit Rushden kunnen het niet eens worden over hun unieke en karaktervolle huis. Kirstie heeft niet één, maar twee plannen om te voorkomen dat het huis de charme verliest die het zo speciaal maakt.
«
»
11:30 Dr. Phil
Mensen die psychedelica microdoseren om ontspanning te bereiken, bespreken de voordelen en gevaren ervan met Dr. Phil, experts en sceptici.
«
»
12:10 Love Island Australia
Het wereldwijde fenomeen Love Island heeft Australië getroffen! Schitterende, jonge en alleenstaande Aussie-deelnemers beleven de vakantie van hun leven, met de extra mogelijkheid om hun zielsverwant te ontmoeten.
«
»
13:20 Bachelor in Paradise Australia
Een nieuwe vrijer betreedt het paradijs en raakt onmiddellijk verstrikt in een liefdesdriehoek. De spanningen lopen op terwijl sommigen vechten om aandacht en strijden om een roos.
«
»
14:20 Bachelor in Paradise Australia
De strijd om een roos gaat door, terwijl twee vrijgezellen vechten om de aandacht van dezelfde vrijgezel. Eén single doet een verrassende bekentenis tijdens de Rozenceremonie.
«
»
15:25 The Block Australia
Scotty staat in de vuurlinie wanneer de deelnemers vragen hoe ze kunnen beginnen met de tuinen.
«
»
16:20 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch werkt aan de varkens-achtige tatoeage van Louis. Pash werkt aan Steve's anker. Alice bedekt Ruths brutale eerbetoon. Uzzi maakt iets prachtigs voor coma-overlevende Mitch. Sketch neemt Josh' voet-tattoo onder handen.
«
»
17:10 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar anti-immigratie sentimenten en anti-Latino haatmisdrijven. Een echtpaar zegt dat een vrouw hen een jaar lang terroriseerde. Experts bespreken de thema's retoriek, misinformatie, haatzaaien en gebrek aan respect.
«
»
17:55 Next Level Chef
De teams worden uitgedaagd om een heerlijk Italiaans diner te creëren. Elk team krijgt een willekeurige keuken toegewezen. Hier moeten ze bewijzen dat ze in elke omgeving en in alle omstandigheden voor magie op tafel kunnen zorgen.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Kirstie en Phil reizen naar Somersham om Emily en Kris te helpen beslissen wat ze met hun huis gaan doen. Emily denkt dat het tijd is om te upgraden naar iets groters, terwijl Kris denkt dat het huis potentieel heeft.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie zit midden in de verbouwing van hun eigen huis, maar wil niets liever dan ook nog een opknapper erbij hebben. Gelukkig heeft hun oude aannemer uit Hengelo de gouden tip. Maar onderweg daarnaartoe wordt er een heftige ontdekking gedaan.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een vrouw over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had. Een man vertelt dat zijn nier dé perfecte match bleek te zijn voor zijn partner.
«
»
21:25 Hello Goodbye
Een man vertelt over hoe hij tijdens de eerste ontmoeting al ten huwelijk werd gevraagd. Joris praat met een vrouw over hoe het is om ongeneeslijk ziek te zijn. Een man vertelt over zijn vrouw met Alzheimer en de liefde voor zijn nieuwe vriendin.
«
»
22:20 A Place in the Sun
Ben en Kelly Jukes hebben sinds hun huwelijk gespaard voor een vakantiehuis aan de Costa Blanca. Met hun eerste baby op komst willen ze in de toekomst tijdens hun vakanties ergens kunnen genieten van de Spaanse zon met hun familie en vrienden.
«
»
23:20 Love Island Australia
De ongebonden nieuwkomer Kim krijgt de touwtjes in handen als ze kiest wie ze als partner wil. Bovendien komt de nieuwe liefde in gevaar en wordt een stel uit elkaar gescheurd.
«
»
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers