TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Love It or List It UK
Kirstie en Phil reizen naar Somersham om Emily en Kris te helpen beslissen wat ze met hun huis gaan doen. Emily denkt dat het tijd is om te upgraden naar iets groters, terwijl Kris denkt dat het huis potentieel heeft.
«
»
08:50 Love It or List It UK
In Woodford, Londen, wonen Keeley en Terence met hun drie kinderen. Het huis barst bijna uit zijn voegen. Kirstie Allsopp bedenkt een nieuwe indeling voor het huis terwijl Phil Spencer het stel meeneemt op zoek naar andere woningen op de markt.
«
»
09:40 Love it or List it Australia
Rachael en Ryan kunnen het niet eens worden over hun Queenslander in Greenslopes. Ryan is klaar met het constante onderhoud dat nodig is voor het huis, maar Rachael is verliefd op het huis.
«
»
10:35 Love it or List it Australia
Het jonge, succesvolle koppel Tom en Katie hebben een rijtjeshuis in Surry Hills dat ze een jaar geleden kochten. Ze hebben spijt van hun aankoop, nadat ze hun favoriete wijk niet konden veroorloven. In de huidige indeling is er gebrek aan ruimte.
«
»
11:35 Love it or List it Australia
Mark en Amanda hebben een oplossing nodig voor hun huis met een chaotische indeling. Neale probeert Mark op andere gedachten te brengen met een nieuwe lay-out, terwijl Andrew Amanda probeert te overtuigen om te verhuizen naar een buitenwijk.
«
»
12:30 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar anti-immigratie sentimenten en anti-Latino haatmisdrijven. Een echtpaar zegt dat een vrouw hen een jaar lang terroriseerde. Experts bespreken de thema's retoriek, misinformatie, haatzaaien en gebrek aan respect.
«
»
13:20 Dr. Phil
T.D. Jakes vertelt dat ontwrichtend denken heeft geleid tot enkele van 's werelds meest innovatieve en noodzakelijke bewegingen. Volgens Jakes biedt elke periode van chaos de kans een onverwachte oplossing te bieden en hiermee de chaos te verstoren.
«
»
14:05 Dr. Phil
Dr. Phil geeft enkele voor- en tegenstanders van Critical Race Theory (CRT) het woord, tijdens een debat over de vraag of Critical Race Theory moet worden opgenomen in het curriculum.
«
»
14:50 Dr. Phil
Als kind wilde Alyssa af van de vriend van haar moeder, dus liegt ze en beschuldigt hem van seksueel misbruik. Uit schuldgevoel trekt ze haar bekentenis nu in, waardoor John een kans krijgt op een nieuw proces nadat hij 26 jaar heeft vastgezeten.
«
»
15:35 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn vrouw Robin beantwoorden vragen en gaan in op geruchten van hun fans. De beroemde vrienden van Dr. Phil en zijn vrouw geven een eerbetoon en stellen zelf ook vragen.
«
»
16:20 Chateau Meiland
De familie zit midden in de verbouwing van hun eigen huis, maar wil niets liever dan ook nog een opknapper erbij hebben. Gelukkig heeft hun oude aannemer uit Hengelo de gouden tip. Maar onderweg daarnaartoe wordt er een heftige ontdekking gedaan.
«
»
17:10 Chateau Meiland
Omdat oma Jenny niet meer onder hen is, moet haar oude appartement klaargemaakt worden voor de verkoop. Herinneringen worden opgehaald als ze haar huis betreden. En het is de familie gelukt om een afspraak te maken om pension Kristina te bezichtigen.
«
»
18:00 Chateau Meiland
De familie Meiland zit volop in de verbouwing en maakt van de aanwezigheid van stukadoor Fred gebruik om de kneepjes van het vak te leren. Met het vooruitzicht dat ze misschien een pension zullen kopen, zullen ze weer veel zelf moeten doen.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Het aanhoudende geklop en geboor maakt de familie gek, dus vluchten ze de tuin in. Maar stilzitten is er niet bij, nu de sapstromen gestopt zijn kan er gesnoeid en gepot worden. En dus krijgt de tuin een grondige make-over.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De bladblazer bewijst haar dienst voor een bladervrije tuin en wapperende haren. Intussen neemt de expansiedrift van de Meilandjes buitenproportionele vormen aan nu Montana haar eerste huis heeft gekocht en Martien coûte que coûte een tassenlijn wil.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle en Lisa Vanderpump huren een privéjet om de dames naar Las Vegas te brengen voor een verjaardag. Dorits nieuwe vriendin maakt het uit met Lisa Vanderpump tijdens een drankje. Bekende gezichten Adrienne Maloof en Camille Grammar zijn er ook.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Teddi's baan als verantwoordingscoach leidt tot vragen in de groep. Lisa Vanderpump bekritiseert Erika omdat ze niet helpt. Kyle en Dorit confronteren Lisa Rinna terwijl ze in een reuzenrad zit met uitzicht op de Las Vegas strip.
«
»
22:20 Naked Attraction
Astrologie is Jane's passie, dus wil ze een spirituele man aantrekken met een sterrenbeeld dat bij haar past. Anthony beschouwt zichzelf niet als een typische Geordie-lad die altijd op stap is. Hij is liever thuis met zijn hond en een slimme meid.
«
»
23:20 Naked Attraction
Luke, die zijn 'dating mojo' kwijt is, staat te popelen om zijn liefdesleven nieuw leven in te blazen en een vrouw te vinden. Amateur-paaldanseres Abi is op zoek naar een leuke tijd met een maf figuur die haar hart op hol kan brengen.
«
»
00:25 Botched
Justin Jedlica keert terug om dr. Dubrow te helpen met een bodybuilder. De voormalige Miss India vraagt dr. Nassif om een neuscorrectie.
«
»
01:20 Botched
Dr. Dubrow staat voor de grootste borstoperatie van zijn carrière. Dr. Nassif buigt zich over de mislukte neusoperatie van een soldaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers