TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de gevreesde hal en gang, waarbij het oude deel van het huis met het nieuwe wordt verbonden via een passage met een waskamer en nog veel meer.
«
»
07:00 The Block Australia
De deelnemers moeten een grote uitdaging overwinnen terwijl ze hun gang proberen af te maken.
«
»
08:00 The Block Australia
Een chaotische 'Hallway week' wordt nog pittiger door slecht weer en modderige omstandigheden.
«
»
09:10 The Block Australia
De duo's laten hun hallen, gangen, waskamers en passages zien. Een team wint tienduizend dollar.
«
»
10:30 The Block Australia
Sharon voelt zich overweldigd. Omar en Oz gaan zitten voor een openhartig gesprek met Dan.
«
»
11:30 MasterChef: The Professionals
De zes chefs worden verdeeld in twee groepen van drie en koken in hun groepen tegen elkaar. Ze maken een legendarisch gerecht van Monica en Marcus na en geven er hun eigen unieke draai aan.
«
»
12:40 MasterChef: The Professionals
Elke chef is verantwoordelijk voor één gerecht. Zij moeten hun gerecht bereiden voor acht gastchefs die samen 12 Michelinsterren hebben. De chefs hebben drie uur en 15 minuten om een spectaculair gerecht te maken.
«
»
13:50 MasterChef: The Professionals
Alleen de beste drie koks blijven over. Dit is de laatste keer dat zij in de wedstrijd koken en het is de belangrijkste kooksessie van hun leven - aan het eind zal een van hen tot kampioen worden gekroond.
«
»
15:00 Next Level Chef
Vijftien deelnemers uit het hele land bereiden zich voor om hun culinaire kunsten naar het volgende niveau te tillen. De teams zijn gekozen, maar niet iedereen zal de finish halen.
«
»
15:55 Next Level Chef
De teams slijpen hun messen voor een nieuwe uitdaging: het bereiden van de ultieme steak.
«
»
16:45 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
17:45 A&E After Dark
De 25-jarige Chelsea wordt per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat ze aangereden is door een auto tijdens een avondje uit. Roger heeft per ongeluk van een desinfectiemiddel gedronken.
«
»
18:40 A&E After Dark
De beveiliging wordt gebeld wanneer een patiënt de verplegers en dokters mishandelt en Emma komt aan per traumahelikopter nadat ze 9 meter van een kasteelmuur is gevallen.
«
»
19:40 A&E After Dark
De politie brengt vier mannen uit Soedan naar het ziekenhuis. Deze worden ervan verdacht illegale immigranten te zijn nadat zij in de veerhaven zijn aangetroffen.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
In Florida geeft een man toe dat hij zijn dochter en haar zes kinderen heeft neergeschoten. Een vrouw uit Colorado houdt zich schuil uit angst voor haar leven wanneer een inbreker haar huis binnendringt.
«
»
21:35 Shocking Emergency Calls
Bij een van de dodelijkste schietpartijen in de geschiedenis van de VS opent een schutter het vuur in nachtclub Pulse in Orlando, Florida, waarbij hij meer dan drie uur gijzelaars vasthoudt in het toilet.
«
»
22:35 Botched
Justin Jedlica keert terug om dr. Dubrow te helpen met een bodybuilder. De voormalige Miss India vraagt dr. Nassif om een neuscorrectie.
«
»
23:30 Botched
Dr. Dubrow staat voor de grootste borstoperatie van zijn carrière. Dr. Nassif buigt zich over de mislukte neusoperatie van een soldaat.
«
»
00:30 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch werkt aan de varkens-achtige tatoeage van Louis. Pash werkt aan Steve's anker. Alice bedekt Ruths brutale eerbetoon. Uzzi maakt iets prachtigs voor coma-overlevende Mitch. Sketch neemt Josh' voet-tattoo onder handen.
«
»
01:30 Tattoo Fixers: Extreme
Pash bedekt Williams brutale zelfportret, terwijl Uzzi Josh een handje besluit te helpen. Sketch haalt Leanne's soap-foutje weg. Ondertussen tatoeëert Alice wereldkampioen teenworstelen Alan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers