TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de gevreesde hal en gang, waarbij het oude deel van het huis met het nieuwe wordt verbonden via een passage met een waskamer en nog veel meer.
«
»
07:10 The Block Australia
De deelnemers werken verder aan de bovenverdiepingen tijdens de 'Upstairs Week'. Shelley en Scotty wippen even langs om de vooruitgang en de designkeuzes van de deelnemers te aanschouwen.
«
»
08:05 The Block Australia
Het is de dag des oordeels voor de kamers op de bovenverdieping. De deelnemers komen erachter wie van hen de prijs van 10.000 dollar voor hun ontwerp- en lay-outkeuzes mee naar huis mag nemen.
«
»
09:10 The Block Australia
De duo's laten hun hallen, gangen, waskamers en passages zien. Een team wint tienduizend dollar.
«
»
10:30 The Block Australia
Sharon voelt zich overweldigd. Omar en Oz gaan zitten voor een openhartig gesprek met Dan.
«
»
11:30 MasterChef: The Professionals
De zes chefs worden verdeeld in twee groepen van drie en koken in hun groepen tegen elkaar. Ze maken een legendarisch gerecht van Monica en Marcus na en geven er hun eigen unieke draai aan.
«
»
12:40 MasterChef: The Professionals
Elke chef is verantwoordelijk voor ťťn gerecht. Zij moeten hun gerecht bereiden voor acht gastchefs die samen 12 Michelinsterren hebben. De chefs hebben drie uur en 15 minuten om een spectaculair gerecht te maken.
«
»
13:45 MasterChef: The Professionals
Alleen de beste drie koks blijven over. Dit is de laatste keer dat zij in de wedstrijd koken en het is de belangrijkste kooksessie van hun leven - aan het eind zal een van hen tot kampioen worden gekroond.
«
»
15:00 Next Level Chef
Vijftien deelnemers uit het hele land bereiden zich voor om hun culinaire kunsten naar het volgende niveau te tillen. De teams zijn gekozen, maar niet iedereen zal de finish halen.
«
»
15:50 Next Level Chef
De teams slijpen hun messen voor een nieuwe uitdaging: het bereiden van de ultieme steak.
«
»
16:45 A&E After Dark
De 21-jarige Harris krijgt ruzie met een andere patiŽnt in de wachtkamer. Hij werd met verwondingen aan zijn hoofd naar de spoedeisende hulp gebracht nadat hij naar verluidt was aangevallen door iemand met een kapmes.
«
»
17:45 A&E After Dark
De 25-jarige Chelsea wordt per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat ze aangereden is door een auto tijdens een avondje uit. Roger heeft per ongeluk van een desinfectiemiddel gedronken.
«
»
18:40 A&E After Dark
De beveiliging wordt gebeld wanneer een patiŽnt de verplegers en dokters mishandelt en Emma komt aan per traumahelikopter nadat ze 9 meter van een kasteelmuur is gevallen.
«
»
19:40 A&E After Dark
De politie brengt vier mannen uit Soedan naar het ziekenhuis. Deze worden ervan verdacht illegale immigranten te zijn nadat zij in de veerhaven zijn aangetroffen.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
In Florida geeft een man toe dat hij zijn dochter en haar zes kinderen heeft neergeschoten. Een vrouw uit Colorado houdt zich schuil uit angst voor haar leven wanneer een inbreker haar huis binnendringt.
«
»
21:30 Shocking Emergency Calls
Bij een van de dodelijkste schietpartijen in de geschiedenis van de VS opent een schutter het vuur in nachtclub Pulse in Orlando, Florida, waarbij hij meer dan drie uur gijzelaars vasthoudt in het toilet.
«
»
22:35 Botched
Justin Jedlica keert terug om dr. Dubrow te helpen met een bodybuilder. De voormalige Miss India vraagt dr. Nassif om een neuscorrectie.
«
»
23:30 Botched
Dr. Dubrow staat voor de grootste borstoperatie van zijn carriŤre. Dr. Nassif buigt zich over de mislukte neusoperatie van een soldaat.
«
»
00:25 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch werkt aan de varkens-achtige tatoeage van Louis. Pash werkt aan Steve's anker. Alice bedekt Ruths brutale eerbetoon. Uzzi maakt iets prachtigs voor coma-overlevende Mitch. Sketch neemt Josh' voet-tattoo onder handen.
«
»
01:30 Tattoo Fixers: Extreme
Pash bedekt Williams brutale zelfportret, terwijl Uzzi Josh een handje besluit te helpen. Sketch haalt Leanne's soap-foutje weg. Ondertussen tatoeŽert Alice wereldkampioen teenworstelen Alan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers