TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 A Place in the Sun
Het echtpaar Andy en Jacqui uit Yorkshire hebben samen drie kinderen. Nu de jongste op het punt staat het nest te verlaten, hebben ze besloten dat de tijd rijp is om een tweede huis te kopen op het Caribische eiland Barbados.
«
»
08:25 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een vrouw over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had. Een man vertelt dat zijn nier dé perfecte match bleek te zijn voor zijn partner.
«
»
09:00 Hello Goodbye
Een man vertelt over hoe hij tijdens de eerste ontmoeting al ten huwelijk werd gevraagd. Joris praat met een vrouw over hoe het is om ongeneeslijk ziek te zijn. Een man vertelt over zijn vrouw met Alzheimer en de liefde voor zijn nieuwe vriendin.
«
»
09:50 The Block Australia
Met nog drie weken te gaan, pakken de teams de logeerkamers aan en doen ze sommige kamers opnieuw.
«
»
10:50 Love it or List it Australia
Het jonge, succesvolle koppel Tom en Katie hebben een rijtjeshuis in Surry Hills dat ze een jaar geleden kochten. Ze hebben spijt van hun aankoop, nadat ze hun favoriete wijk niet konden veroorloven. In de huidige indeling is er gebrek aan ruimte.
«
»
11:50 Dr. Phil
Als kind wilde Alyssa af van de vriend van haar moeder, dus liegt ze en beschuldigt hem van seksueel misbruik. Uit schuldgevoel trekt ze haar bekentenis nu in, waardoor John een kans krijgt op een nieuw proces nadat hij 26 jaar heeft vastgezeten.
«
»
12:35 Love Island Australia
John-James zit gevangen tussen Millie en Natasha. Justin voelt zich geïsoleerd van de anderen.
«
»
13:25 Playgrounds of the Rich and Famous
Een sprong over de Atlantische Oceaan om te zien hoe de super rijke Amerikanen leven in de Hamptons, een onderdeel van Long Island. Villa's aan de kust worden hier regelmatig verkocht voor meer dan 55 miljoen euro.
«
»
14:20 Playgrounds of the Rich and Famous
Ooit een klein vissersdorpje, werd Marbella in de jaren vijftig omgevormd tot een toevluchtsoord voor Hollywood A-listers zoals Audrey Hepburn en Cary Grant, en tegenwoordig is het een plek waar miljardairs naast wereldwijde supersterren rondhangen.
«
»
15:10 The Block Australia
De deelnemers maken zich op voor de belangrijkste uitdaging van het seizoen.
«
»
16:05 A&E After Dark
De politie brengt vier mannen uit Soedan naar het ziekenhuis. Deze worden ervan verdacht illegale immigranten te zijn nadat zij in de veerhaven zijn aangetroffen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn vrouw Robin beantwoorden vragen en gaan in op geruchten van hun fans. De beroemde vrienden van Dr. Phil en zijn vrouw geven een eerbetoon en stellen zelf ook vragen.
«
»
17:50 Next Level Chef
De deelnemers maken een gerecht met zeevruchten. Daarna worden twee kandidaten naar huis gestuurd.
«
»
18:40 Love it or List it Australia
Mark en Amanda hebben een oplossing nodig voor hun huis met een chaotische indeling. Neale probeert Mark op andere gedachten te brengen met een nieuwe lay-out, terwijl Andrew Amanda probeert te overtuigen om te verhuizen naar een buitenwijk.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De bladblazer bewijst haar dienst voor een bladervrije tuin en wapperende haren. Intussen neemt de expansiedrift van de Meilandjes buitenproportionele vormen aan nu Montana haar eerste huis heeft gekocht en Martien coûte que coûte een tassenlijn wil.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
Een van de vrijgezellen gebruikt haar date kaart om haar geliefde weg te houden van nieuwsgierige ogen. Een nieuwkomer verspilt geen tijd om al de andere Bachelors te leren kennen.
«
»
21:50 Bachelor in Paradise Australia
Een van de Bachelorettes probeert ervoor te zorgen dat ze een roos krijgt bij de volgende ceremonie door druk uit te oefenen op een van de mannen, maar deze is zelf nog helemaal in de war.
«
»
23:10 A Place in the Sun
Dave en Debbie Chambers uit Redditch hebben al jong kinderen gekregen. Nu hun vier kinderen volwassen zijn, hebben ze besloten hun jeugd te herbeleven en een huis in Spanje te kopen waar ze kunnen genieten van de zon, alleen met z'n tweeën.
«
»
00:15 Love Island Australia
De eilandbewoners ondergaan hun eerste ceremonie en een van hen wordt naar huis gestuurd.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers