TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Extreme Makeover: Home Edition
Het team bouwt een veilig huis voor de familie van een jongen met brozebottenziekte.
«
»
07:55 Interior Design Masters
Tien ambitieuze interieurontwerpers strijden in de competitie aan waarbij ze showwoningen in Oxfordshire opnieuw mogen inrichten. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
08:55 Interior Design Masters
De negen overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commerciële ontwerpwedstrijd en transformeren een aantal kantoren in Londen. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
09:55 The Block NZ
De teams bereiden zich voor op de onthulling van hun keuken en eetkamer, terwijl ze ook werken aan de extra uitdagingen die ze hebben gekregen. Sommige teams gebruiken brutale tactieken om de concurrentie voor te zijn.
«
»
11:10 Love It or List It
Amanda vindt dat hun huis niet genoeg privacy biedt voor haar gezin en wil op zoek naar iets nieuws, terwijl Grif vindt dat het hele huis enkel een opknapbeurt nodig heeft om weer functioneel te zijn.
«
»
12:00 Dr. Phil
Voorzitter van de National Border Patrol Brandon Judd en advocaat Saman Movassaghi González bespreken de duizenden asielzoekers die van de Mexicaanse grens arriveren in Washington, D.C. en New York City.
«
»
12:45 Love Island
Een overzicht van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de derde week in de villa. Een week vol actie, romantiek en drama.
«
»
13:30 Changing Rooms
In Luton helpen Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams buren Dionne en Aliyyaa, en Yvonne en Haneefah de vreugde terug te brengen in een grote slaapkamer en een donkere, vergeten woonkamer.
«
»
14:20 Changing Rooms
In Haworth transformeren moeder en zoon Sonya en Christian elkaars keuken en woonkamer in hun driehonderd jaar oude cottages. Maar historische gebouwen moderniseren zonder hun charme te verliezen, brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee.
«
»
15:15 The Block NZ
Twee teams nemen de enorme taak op zich om extra kamers te doen, maar beseffen al snel welke uitdaging ze zichzelf hebben gesteld. Huis drie heeft een man minder, terwijl huis vier wacht op een beslissing van Wolf.
«
»
16:10 Obsessive Compulsive Cleaners
Vastgoedmanager Gemma gaat op pad om alleenstaande moeder Annia. De tweede vrijwilliger is Dai uit Zuid-Wales. In Basingstoke ontmoet hij Michelle, die haar huis deelt met drie konijnen, vier ratten, een hond en twee zoons.
«
»
17:05 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt details van de gruwelijke viervoudige moord op universiteitsstudenten in Moskou, Idaho. Hij spreekt met experts over hun kijk op de plaats delict en analyseert wat de dader zou kunnen hebben gedacht.
«
»
17:50 MasterChef UK
De overgebleven deelnemers van de week krijgen een opdracht van een van de strengste recensent van het land, Jimi Famurewa. Hij wil gerechten zien met een interactief, speels of theatraal element.
«
»
18:55 Love It or List It
Een echtpaar is het niet eens over de ruimte die ze hebben in hun huis. Pam vindt dat hun bungalow groot genoeg is voor hun levensstijl, maar haar man Brad is het daar niet mee eens.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martiens' boek komt uit. Eindelijk is zijn leven niet alleen op tv te volgen, maar is alles nog eens na te lezen. Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in galakleding. Dat was tenminste de bedoeling.
«
»
20:35 Space Invaders
Het team helpt werkende ouders Harry en Anna en hun drie kinderen, wier drukke leven hen weinig tijd laat voor het huishouden met een overweldigende hoeveelheid rommel.
«
»
21:25 Space Invaders
Josie wilde niet dat haar moeder Maria naar een verpleeghuis zou verhuizen, dus verwelkomde ze haar in haar huis, met al haar bezittingen. Maar Josie, die samenwoont met haar drie kinderen, krijgt het huis maar niet opgeruimd.
«
»
22:20 The Real Housewives of Beverly Hills
In New York reizen de vrouwen naar de Hamptons om Lisa Vanderpumps verschijning op de cover van Bella Magazine te vieren. Vanwege Yolanda's strijd met de ziekte van Lyme moet ze onder het mes in Cleveland. Kyle krijgt verwoestend nieuws over Kim.
«
»
23:10 Love Island
De spanningen lopen hoog op wanneer Danny een besluit over Yewande en Arabella probeert te nemen. Maura en Tom mogen ondertussen de schuilplaats betreden.
«
»
00:00 Dating: No Filter
Stripboeknerd Shaun hoopt de voormalige schaatskampioen Lexi te strikken. Ondertussen probeert steward David fitnessgoeroe Tyrone in te palmen.
«
»
00:25 MasterChef UK
De overgebleven deelnemers van de week krijgen een opdracht van een van de strengste recensent van het land, Jimi Famurewa. Hij wil gerechten zien met een interactief, speels of theatraal element.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers