TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De koppels praten na over het etentje van de avond ervoor. Iedereen is geschokt als Bryce een verklaring aflegt tijdens de verbintenisceremonie. Booka en Bett staan voor een grote beslissing.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een jong stel in Brockworth wil zorgen dat hun huis er weer een tijd tegenaan kan. Sarah bedenkt een plan om meer ruimte in het huis te creëren en het tegelijk veilig te maken voor kinderen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Achter gesloten deuren
Janneke heeft de zorg van haar moeder Annie op zich genomen toen haar vader overleed. Wat niemand weet, is dat Janneke een gokverslaving heeft en het familiekapitaal heeft vergokt.
«
»
13:50 Renovate Don't Relocate
Het appartement van Paul en Netty heeft tal van mogelijkheden, maar door gezondheidsproblemen zijn ze maar niet toegekomen aan een verbouwing. Sarah heeft een radicaal plan om hun huis te verbouwen.
«
»
14:45 Blind getrouwd: Australië
Tijdens het etentje gaat een van de stellen op dramatische wijze uit elkaar. Bryce en Melissa hebben het goedgemaakt, maar door Rebecca laait het vuur tussen hen weer op. De stellen leren elkaar beter kennen tijdens een weekje weg.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Lilian en Marco zijn gelukkig getrouwd en genieten van hun zoontje Bas. Dit alles verandert als Lilian bericht krijgt van een ex van Marco. Zij vertelt dat ze is mishandeld door Marco.
«
»
16:55 MasterChef Australië
Twee teams wokken alsof hun leven ervan afhangt om een driegangenmenu te creëren in een ouderwets Chinees restaurant, terwijl ze hopen kans te maken op immuniteit.
«
»
17:55 Families XXL
Nena is bevallen van haar zevende kind. Vanaf nu heeft de familie Verlinde met hun zeven kinderen geen seconde rust meer. Stephanie gaat langs bij de familie Leys.
«
»
19:05 Home and Away
Justin is euforisch wanneer een zekere Esther Lawrence op het politiebureau opdaagt met de mededeling dat Andrew haar verloren zoon is. Tane spoort Kahu op en confronteert hem met zijn verraad.
«
»
19:35 Moordenaars Open & Bloot
Rijk echtpaar Dennis en Merna Koula worden neergeschoten in hun huis in de voorstad. Dagloner Abraham Shakespeare wint 30 miljoen dollar in een loterij-trekking, waarna hij wordt vermist.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Paris Saint-Germain - FC Barcelona, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.
«
»
23:25 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»
00:40 Moordenaars Open & Bloot
Rijk echtpaar Dennis en Merna Koula worden neergeschoten in hun huis in de voorstad. Dagloner Abraham Shakespeare wint 30 miljoen dollar in een loterij-trekking, waarna hij wordt vermist.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers