TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Neighbours: A New Chapter
Wanhopig op zoek naar gerechtigheid, organiseren de bewoners van het Share-huis een klopjacht. Nell worstelt met ingewikkelde emoties. Toadie probeert wanhopig om zijn gezin bij elkaar te houden.
«
»
02:10 Neighbours: A New Chapter
De inwoners van Erinsborough proberen te wennen aan hun nieuwe realiteit. Jane's aandacht gaat naar een kwestie die haar aan het hart ligt. Reece doet een ontluisterende ontdekking.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Cold Case
Wanneer de skeletresten van een man in een metrotunnel worden gevonden, geloven Rush en Valens dat hij mogelijk is vermoord. In 1947 gonsde de geruchtenmolen van de verhalen over waarom de man vermist werd.
«
»
08:20 ER
Elizabeth is zenuwachtig. De toestand van mevrouw Wilson verbetert niet zoals ze hoopte en ze vreest dat ze opnieuw een patiënt zal verliezen. Luka heeft Nicole een baan aangeboden in het ziekenhuis.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
Wanhopig op zoek naar gerechtigheid, organiseren de bewoners van het Share-huis een klopjacht. Nell worstelt met ingewikkelde emoties. Toadie probeert wanhopig om zijn gezin bij elkaar te houden.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Tijdens een volleybaltornooi voor het goede doel worden drie mannen geëlektrocuteerd door een kabel die in het zand lag. Jesse en Calleigh ontdekken dat de organisatrice, een rijke, oudere vrouw, een affaire had met twee van de drie slachtoffers.
«
»
10:45 FBI
Een journalist is vermoord. Het team linkt de verdachte aan oude zaken. De zaak wordt persoonlijk voor Maggie, die antwoorden wil wat betreft een traumatische gebeurtenis in haar privé-leven.
«
»
11:35 Castle
Als een verrassing de trouwdag van Beckett en Castle dreigt te verpesten, worden ze geforceerd om een wilde missie vol gemaskerde mannen en boosaardige motorrijders te ondernemen.
«
»
12:20 NCIS
Gibbs heeft Ziva in Israël achtergelaten. Sindsdien heeft niemand van het team nog iets van haar gehoord. Tony, McGee en Abby gaan op onderzoek uit, maar elk spoor houdt op bij Ziva's laatste opdracht in Noord-Afrika.
«
»
13:05 Bones
Na de moord op de Gravedigger slaat sluipschutter Jacob Broadsky weer toe. Booth gebruikt zijn militaire training om hem te vangen.
«
»
13:50 Younger
Liza worstelt met haar evenwicht zonder Kelsey. Kelsey bedenkt een strategie met een bondgenoot.
«
»
14:25 ER
Luka houdt Nicole nog steeds een hand boven het hoofd op het werk. Elisabeth Corday heeft de beschuldigingen die aan haar adres werden geuit, nog steeds niet verwerkt. Ze kan het niet hebben.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Reece doet een verrassende ontdekking. Toadie worstelt met zijn gevoelens.
«
»
15:40 Cold Case
Rush, belast met de emotionele taak om de moordenaar van een baby te vinden, heropent een zaak uit 1982 waarbij een vrouwelijke baby was betrokken die onder verdachte omstandigheden stierf aan het Sudden Infant Death Syndrome.
«
»
16:30 CSI: Miami
Howard Burgess, een financiële oplichter en een van de meest gehate mannen van Miami, wordt vermoord teruggevonden in zijn privéjet. De lijst van verdachten is enorm. Ook zijn eigen familie blijft niet buiten schot.
«
»
17:15 Castle
Castle is verongelukt en zijn auto wordt compleet afgebrand gevonden. Door het persoonlijke tintje wordt dit de moeilijkste zaak uit Becketts carrière.
«
»
18:05 FBI
Een seriebommenlegger lijkt het gemunt te hebben op de elite van Wall Street. Maggie en OA zoeken naar een verdachte die vastbesloten is om wraak te nemen, terwijl Dana omgaat met Spencer Briggs, een profiler die is ingehuurd om advies te geven.
«
»
18:55 Criminal Minds
Philipp Dowd, die vijftien jaar geleden actief was, lijkt het voorbeeld te zijn van een nieuwe seriemoordenaar. Het BAU-team is onderweg en doet onderzoek in Illinois waar de politie zich de originele reeks moorden nog kan herinneren.
«
»
19:40 Bones
De stroom is uitgevallen in de stad, maar het team moet toch een moord zien op te lossen. Booth en Brennan zitten vast in een lift.
«
»
20:35 Sullivan's Crossing
Wanneer het ogenschijnlijk perfecte leven van neurochirurg Maggie Sullivan in Boston op zijn kop komt te staan, laat ze de stad en haar vriend Andrew achter en keert ze terug naar haar ouderlijk huis, Sullivan's Crossing, in Nova Scotia.
«
»
21:25 Sullivan's Crossing
Maggie ziet Cal in een nieuw licht nadat ze samenwerken om een gewonde bewoner te helpen en samen tijd doorbrengen. Edna doet er alles aan om een koppel te helpen romantiek te vinden.
«
»
22:20 Will & Grace
Will gaat met tegenzin akkoord met een blind date die georganiseerd is door zijn baas, maar tot zijn verbazing blijkt het een goede te zijn. Wanneer hij daarna niets meer van de man hoort, raakt Will gefrustreerd.
«
»
22:45 Will & Grace
Wills ex-vriend, Michael, huurt Grace in als interieurstylist, wat Will interpreteert als een kans om hun relatie nieuw leven in te blazen. Karen probeert haar carrièrekansen te vergroten door Grace om meer verantwoordelijkheid te vragen.
«
»
23:15 Friends
Monica heeft er spijt van dat ze heeft beloofd om een speech te houden op het 35-jarige huwelijksfeest van haar ouders in plaats van Ross. Iedereen wordt gek van Phoebe's nieuwe vriend, en Ross en Rachel moeten doen alsof ze getrouwd zijn.
«
»
23:40 Friends
Joey staat erop dat zijn vrienden aanwezig zijn bij een interview met een blad, om te voorkomen dat hij ets zegt waardoor hij ontslagen wordt. De vrienden halen met fragmenten uit vroegere afleveringen herinneringen op aan Joey's eerdere flaters.
«
»
00:10 Neighbours: A New Chapter
Reece doet een verrassende ontdekking. Toadie worstelt met zijn gevoelens.
«
»
00:35 ER
Luka houdt Nicole nog steeds een hand boven het hoofd op het werk. Elisabeth Corday heeft de beschuldigingen die aan haar adres werden geuit, nog steeds niet verwerkt. Ze kan het niet hebben.
«
»
01:25 Neighbours: A New Chapter
Reece doet een verrassende ontdekking. Toadie worstelt met zijn gevoelens.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers