TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Stargate SG-1
Op een nog niet verkende planeet nemen de leden van het SG-1-team hun toevlucht tot wanhopige tactieken toe als ze vast komen te zitten in een museum.
«
»
15:05 Stargate SG-1
Teal'c en Bra'tac raken gewond tijdens een bomaanslag op een politieke top in Dar Eshkalon.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
Een man rijdt in een onverzekerde Opel Astra door de straten van Leeds. Chris en Mike zetten de achtervolging in, maar de jacht verloopt niet zo eenvoudig als gehoopt.
«
»
16:55 Stargate SG-1
De poging van SG-1 om Vala als lokaas te gebruiken om Adria gevangen te nemen wordt verstoord.
«
»
17:45 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
De criminele onderwereld komt 's nachts tot leven en de verkeerspolitie heeft er veel werk aan. Ze proberen te voorkomen dat een rel uitbreekt. Een ogenschijnlijke routinestop eindigt met het vereisen van gespecialiseerde vuurwapenondersteuning.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Lach mee met bloopers uit doe-het-zelfprogramma's, zie hoe een amateurstuntman van een rijdende auto springt en zijn landing mist, en zet je schrap voor een ondeugende grapjas die mensen de stuipen op het lijf jaagt.
«
»
20:35 The Green Hornet
Britt Reid, de erfgenaam van een rijke zakenman, bundelt de krachten met Britt Kato als gekostumeerde misdaadbestrijders. Ze nemen het op tegen de machtigste crimineel van de stad, Chudnofsky.
«
»
22:40 Young Guns
In het New Mexico van de jaren 1870 trekken zes jonge outlaws, geleid door Billy the Kid, eropuit om de dood van hun mentor te wreken. De mannen wordt opgedragen om de schuldigen levend terug te brengen, maar Billy heeft andere plannen.
«
»
00:35 Stargate SG-1
De poging van SG-1 om Vala als lokaas te gebruiken om Adria gevangen te nemen wordt verstoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers