TVgids - njam!
Andere zender »
01:50 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken. Ook Carlo Agliardi is met zijn boerderij in San Miniato op die kar gesprongen en nodigt Peppe uit voor een wandeling op het veld. Met zijn oogst maakt hij de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
02:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
02:40 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt geroosterde sint-jakobsschelpen met krabbenbéarnaise.
«
»
03:10 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
03:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
04:15 | Soep! |
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
04:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kokkerelt met chef Piet Huysentruyt. Met verschillende soorten champignons en wat spek prepareert Piet een lekkere vulling voor zijn ravioli. Hij overgiet zijn pasta daarna met een schuimig sausje.
«
»
05:05 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
05:45 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
06:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een heerlijk stukje kalfsvlees op het bord. Hij gaat voor een schnitzel. Want jasjes werken. En serveert het lekker klassiek met puree. Een Snel, Makkelijk & lekker recept.
«
»
08:30 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
09:30 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
09:55 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
10:45 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
11:25 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
11:50 | De Gastentafel |
Dominique Persoone bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
12:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is visdag. Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi. Hij laat de visjes nogmaals zwemmen in een zalige zee van room. Jelle serveert er ook wat kaasbroodjes bij.
«
»
13:05 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
13:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
14:30 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
14:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
15:15 | Soep! |
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
15:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met één ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»
16:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
17:05 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
18:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
18:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
19:00 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
19:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
21:20 | De Gezonde Goesting |
Bekende Vlamingen hebben vaak onregelmatige uren en dat uit zich in een lege koelkast en een diner met een pak koeken op de bank. Healthy foodie Steffi wil daarom de drie BV's die ze vandaag aan haar toog krijgt, trakteren op gezond comfort food.
«
»
21:45 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
22:25 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt de kijker mee naar Barcelona, voor een klassieke cocktail op basis van gin, namelijk The Bee's Knees. Daarna zet ze een eigen creatie op basis van rum op de cocktailkaart: haar Queen Montserrat.
«
»
22:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt zij aan zij met chef Thierry Theys. Ze gaan de 'terre et mer' toer op en bereiden sint-jakobsvruchten met witte pens. Boerenkool is de groente die het gerecht compleet maakt.
«
»
23:35 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
00:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
00:30 | De Chalet aan de Semois |
De heren zetten hun laatste dag in met een plons in de hottub en een poging tot vissen in de Semois. Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als vier-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
01:15 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»