TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een blokpuzzel van een lynx, voedselmozaïek van een raket en het Boekenmeisje speelt met een slee.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een kleine werkmier die frambozen aan het plukken is voor de mierenkoningin. Dan gaat een andere mier er met de buit vandoor en krijgt deze een mooie beloning van de koningin.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette kamperen in de tuin. Ze vinden het best spannend. Rintje zegt dat ze naar de volle maan moeten janken. Want dan ben je niet meer bang. Dat doen ze. Snel komt mama naar buiten, want ze maken iedereen wakker met hun gejank.
«
»
06:30 Dinostad
De dino's zoeken uit of ze kunnen overleven zonder moderne gadgets en slimme apparaten. Hun leven zal binnenkort worden getransformeerd en gevuld met leuke verrassingen. Maar helaas, niet voor lang.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu helpt papa de post te bezorgen, maar wanneer Pinga ruzie met hem maakt om degene die papas postbodepet mag dragen, voelt ze zich verschrikkelijk omdat ze Pingu in de problemen heeft gebracht.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje plakt een buurjongetje en zichzelf helemaal vol met pleisters. Nu kunnen ze fietsen zonder zichzelf te bezeren.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park bouwen Simon en Lou een geheim kamp. Lou is zo enthousiast dat ze te snel werkt en daardoor is de constructie wankel. Wanneer het begint te waaien, dreigt het hele ding op de grond te storten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom en zijn vriendjes verkleden zich als piraatjes en gaan op schattenjacht. Piraat Plom weet precies welke kant ze op moeten...toch? Of zullen ze toch een kompas moeten knutselen om hun te vinden?
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een date. Ze wil graag dat Samson met haar mee gaat op de date om een goede indruk te maken. Haar date is namelijk dol op hondjes. Maar Samson heeft daar helemaal geen zin in.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu willen musketiers worden van de koning, maar Piu Piu is te klein om mee te doen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou is gefrustreerd. Ze wil eigenlijk oudejaarsavond doorbrengen met haar crush Tristan. Maar dan laat ze domweg een van zijn geliefde spelcomputers vallen en is de stemming verpest.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien heeft een collectie luizen voor Nidal, die hij een dikke week op zijn hoofd mag zetten. Er wordt gekeken naar hoe deze beestjes in elkaar zitten en hoe ze kwijt te raken zijn.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
08:30 Knoester en Berkelientje
Junior zoekt samen met zijn vrienden Knoester en Berkelientje naar de veroorzaker van het ongeluk waardoor zijn moeder in het ziekenhuis is beland.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een kikker vindt, denkt hij dat het een betoverde Prins is die is veranderd in een kikker.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er komt een nieuw boek uit van Pixie Potlood en alle meisjes willen een exemplaar hebben. Victor en Pinokkio vinden dit erg overdreven, maar zodra ze zelf een paar zinnen gelezen hebben zijn ze verkocht.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella ontdekt dat de gitaar en de harp heel verschillende instrumenten zijn, en dat ze allebei heel anders te bespelen zijn. Toch kan de harp net zo groovy zijn als een gitaar.
«
»
11:05 Royals Next Door
Stella doet veel moeite om voor haar moeder een uitnodiging voor de boekenclub van mevrouw Oh te krijgen, omdat ze ten onrechte denkt dat haar moeder eenzaam is.
«
»
11:20 Lou
Lou is er toch in geslaagd om haar crush Tristan te vergezellen op een skivakantie. Samen met haar moeder Emma en Richard gaan ze naar Richards geboortedorp in de Franse Alpen. Lou kijkt er nu al naar uit.
«
»
11:35 Lou
Lou's skivakantie in Richards geboortedorp verloopt niet goed. Tristan neemt maar geen contact op. En als haar moeder ontdekt dat Richard een pikante verloofde heeft, Ludmilla genaamd, valt Emma van de trap.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
13:30 Vinski en het Onzichtbaarheidspoeder
De tienjarige Vinski ontmoet een mysterieuze apotheker die hem een flesje onzichtbaarheidspoeder geeft. Hij gebruikt zijn nieuwe kracht eerst vooral om kattekwaad uit te halen, maar later ontpopt hij zich tot een echte misdaadbestrijdende superheld.
«
»
14:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
15:00 Rox
Het nationaal waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar. Het team moet ze beschermen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie willen een reclamespot voor hun ijssalon. Ze zoeken naar een coole tekst. Samson doet de raarste voorstellen en Florentine vindt dat ze de reclame wat kan opfleuren met haar musicaldans. Ze komt net iets teveel in beeld.
«
»
15:30 Molang
Een tovenaar verlaat het kasteel en vergeet zijn hoed. Molang en Piu Piu vinden hem.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Na een ruzie met Awa in het hart van de soek van Baniwaldi wordt Zora ontvoerd door Ghoula, die aanbiedt de helden hun vriend terug te geven in ruil voor de Lamp van Isbanir.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya geeft Oggy een mooie stropdas die ze zelf heeft gemaakt. Oggy vindt het cadeau afschuwelijk, maar durft het niet te weigeren. Helaas verpest de das de mooie dag die hij heeft gehoopt door te brengen met Olivia.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Met Benedict en de moeder van Summer als begeleiders, vertrekt Lena's klas op kamp. Ondertussen laten de Kleverlaantjes het er niet bij zitten. Job schakelt een jager in om Benedict uit te schakelen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien neemt Aaron gezellig mee naar zee. Hij mag zich laten steken door de kleine pieterman. Dit is een uiterst giftig visje en de schrik van alle redders en zwemmers.
«
»
18:10 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
18:25 Silverpoint
Vier kinderen stuiten tijdens een zomerkamp op een voorwerp dat begraven ligt in het bos. Het onbekende object blijkt magische krachten te bevatten en brengt ze naar een geheel andere wereld.
«
»
18:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Hilly vertelt Ayo dat ze stopt bij Frontside en dat haar papa zijn vader kan helpen. Diede en Otis vernemen dat Ayo met Hilly heeft gesproken. Hilly probeert het weer goed te maken.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
19:40 Jenny
Charles weigert Jenny toe te staan hem te bezoeken en zij weet niet waarom. Er wordt een kelderfeest georganiseerd om hem af te leiden, maar alcohol en Ouija-borden verstoren het feest en de vriendschappen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Voor deze opdracht is het de bedoeling dat de deelnemers zo goed mogelijk een gewicht kunnen inschatten. Ze moeten allemaal hun eigen reiskoffer vullen en het gewicht hiervan moet zo dicht mogelijk bij het doel komen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers