TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg, gedraagt hij zich wel heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing, want ze willen graag hun goede vriend Plop terug naar normaal.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol moet vandaag op het huisje van Pim passen en moet ervoor zorgen dat alles netjes blijft. Ook moet Pol beloven dat Pepijn niet in het huisje komt, maar Pepijn verzint een plan om toch binnen te komen.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten, maar de vraag is of Plop echt wel zoveel pijn heeft.
«
»
06:25 Flin & Flo
Flin wil leren hypnotiseren. Hij probeert het uit op Flo, in de hoop dat hij alles voor hem doet, maar het lukt niet.
«
»
06:35 Flin & Flo
Flin vraagt van alles aan Flo, maar zegt daarbij nooit `alsjeblieft'. Flo wil dat Flin vanaf nu beleefd is en altijd `alsjeblieft' zegt, maar Flin weigert. Flo vertelt over koning Dwazerik, die nooit dankbaar was en daardoor in de problemen kwam.
«
»
06:45 Heidi
In het dorp ontmoet Heidi Frederik, die denkt dat juffrouw Rottenmeier een jeugdvriendin van hem was, maar Juffrouw Rottenmeier zegt dat hij zich vergist.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:20 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar twee slaapkamers, voor drie K3tjes. Josje leert de knappe bovenbuur kennen.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy bedenkt een creatieve nieuwe manier om haar favoriete verhalen te delen met behulp van een plakboek. CJ is vastbesloten om prijzen te winnen op een activiteitendag voor Jonge Trol-Rangers en leert een belangrijke les.
«
»
08:55 Super Monsters
Drac krijgt van zijn grootvader een speciale toverdoos. Dit komt van de beroemde goochelaar genaamd Abner K. Dabner. Hierdoor staat er in een mum van tijd een geweldige goochelshow gepland.
«
»
09:05 Super Monsters
De supermonsters profiteren van een volle maan door een uitstapje naar de bibliotheek te maken. Lobo wil echter niet lezen. De bemoedigende woorden van zijn vader veranderen hier niets aan.
«
»
09:15 Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stelt zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie maakt een echte klassieker klaar: steak met ansjovisboter, strofrietjes en veldsla.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er zijn onschuldige daklozen aangevallen in de Fabrieksstraat. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc. Een snoepautomaat geeft Obi's wisselgeld niet terug. De agenten vermoeden dat er iets niet klopt.
«
»
12:25 Milo
Milo wordt door Jesse bevrijd uit de kist. Eenmaal thuis moet ze liegen over waar ze verstopt zat. Terwijl Jesse advies zoekt bij Nora vanwege communicatieproblemen met Milo, stelt Liam haar opnieuw teleur.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Iris ziet hoe Marie in de auto van Lars stapt. Benny doet Agnes een bod voor het huis. Jan zit ondertussen in zak en as, terwijl Amélie een verrassende vaststelling doet.
«
»
14:10 Wittekerke
Bart vindt de bewusteloze Belle en draagt haar in zijn armen naar de zee. Belles moeder gaat in het café op zoek naar Thijs. Marie-Jeanne gelooft haar ogen niet. Sneyers vindt Belle en Bart op de golfbreker.
«
»
15:10 The Good Doctor
Shaun ontdekt dat zijn jonge kankerpatiënt zich voelt als een vrouw hoewel de patiënt biologisch gezien een man is. Shaun moet snel zijn patiënt leren kennen en leren omgaan met diens familie.
«
»
16:05 Superstore
De werknemers moeten zich allemaal voorbereiden op een belangrijke vergadering. Amy en Jonah moeten hun verschillen opzij zetten en hun collega's overhalen om de CEO te confronteren.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Pierre Lenaerts, de eigenaar van een koetsiersbedrijf dat toeristen rondrijdt in Brugge, wordt dood aangetroffen in zijn paardenstal. De eerste tekenen wijzen op zelfmoord. Van In krijgt echter het vermoeden dat het om een moord gaat.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat.
«
»
18:20 Milo
Robyn draagt Milo op om 24 uur te zwijgen om haar hese stem weer in topvorm te krijgen voor de preselecties. Milo vraagt zich ondertussen af waarom Jesse niet van zich laat horen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie probeert haar vader te overtuigen, maar Benny houdt voet bij stuk. Cédric maakt salades.
«
»
20:40 Code van Coppens
Er is een epische strijd tussen België en Nederland. 'Code van Coppens' all-stars Kürt Rogiers en Sandrine André nemen het op tegen de bekende Nederlanders Dennis Weening en Leo Alkemade.
«
»
21:45 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek Özgünes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Bob, de vader van Ruzek, verdwijnt plotseling en het team trekt alles uit de kast om hem te vinden voordat het te laat is. Ondertussen zet de reddingsmissie de relatie van Ruzek en Kim flink onder druk.
«
»
23:45 Familie
Stefanie probeert haar vader te overtuigen, maar Benny houdt voet bij stuk. Cédric maakt salades.
«
»
00:15 The Good Doctor
Shaun ontdekt dat zijn jonge kankerpatiënt zich voelt als een vrouw hoewel de patiënt biologisch gezien een man is. Shaun moet snel zijn patiënt leren kennen en leren omgaan met diens familie.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers