TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Neighbours: A New Chapter
Reece wordt steeds kritischer bekeken en Nell worstelt met haar inconsistente verhaal.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Criminal Minds
De BAU gaat naar Bethesda om vier moorden te onderzoeken in de tijdspanne van drie dagen langs de oostkust. De zaak wordt voor Alvez al snel persoonlijk. Alvez en zijn vriendin besluiten samen te gaan wonen.
«
»
09:30 Criminal Minds
Het is letterlijk een race tegen de klok voor de BAU om de daders te vinden achter een reeks aanvallen die om de 27 minuten plaatsvinden in de hoofdstad van het land.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een dubbele moord en ontvoering in New Hampshire. Rossi's plannen om zijn relatie met Krystall naar een hoger niveau te brengen, gaan niet zoals gepland.
«
»
11:35 Criminal Minds
Een professor uit Lewis' verleden vertelt de BAU over de schokkende hoeveelheid dode patiënten die aan een overdosis bezweken net toen ze klaar waren met hun rehabilitatie.
«
»
12:25 NCIS
Een luitenant wordt verdacht van de moord op zijn vrouw maar is onvindbaar op zijn schip. Iemand heeft zijn marinepapieren gestolen om zo toegang tot de veiligheidssystemen van het schip te krijgen.
«
»
13:15 NCIS
Senator Patrick Kiley vraagt Gibbs om hulp wanneer zijn minnares wordt vermoord. Gibbs start het onderzoek en houdt de affaire geheim om het imago van Kiley niet te schaden.
«
»
14:00 NCIS
Vlak buiten een bar is een marinier vermoord en een andere ernstig gewond. Het onderzoek voert naar de geboortestad van Gibbs waar het team ontdekt dat de gewonde marinier het doelwit van de aanslag was.
«
»
14:45 NCIS
Onderzoek naar de moord op marinier Rob Brewer die in zijn garage werd doodgemarteld, leidt naar een FBI-getuige die op het punt staat te getuigen tegen een berucht bendelid.
«
»
15:30 NCIS
Het team ontvangt verschillende filmpjes met daarin aanwijzingen voor de volgende moord. van een psychopaat en Gibbs lijkt het volgende slachtoffer te worden.
«
»
16:15 NCIS
Vance voegt groentje Dwayne Wilson toe aan het team van Gibbs. Hij helpt bij het oplossen van een bankoverval waarbij een bewaker om het leven kwam. Gibbs krijgt zijn twijfels over een van zijn teamleden.
«
»
17:05 NCIS
Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing zich vergist hebben wat betreft agente Langer. Zij blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn. Ze bedenken een plan om de echte mol en de opdrachtgever te ontmaskeren.
«
»
17:50 NCIS
Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. Haar dochter wordt vrijgelaten als Lee staatsgeheimen doorgeeft. De enige mogelijkheid om haar dochter terug te zien, is de afperser te ontmaskeren. Het NCIS-team helpt hierbij.
«
»
18:40 NCIS
Het team onderzoekt de dood van officier Greg Collins. Het blijkt dat hij deel nam aan geheime toernooien voor 'ultimate fighters'. Na zo'n gevecht werd hij van de weg gereden. Het team houdt er rekening mee dat een tegenstander wilde winnen.
«
»
19:25 NCIS
Twee dagen voor Kerst wordt een inbraak gekoppeld aan een oude moordzaak. De verdachte is een oude Vietnamveteraan. Het team kan hem inrekenen op een herdenkingsplechtigheid, maar volgens Gibbs klopt de zaak niet.
«
»
20:20 NCIS
McGee gaat naar de gevangenis om een seriemoordenaar, Celia Roberts, te verhoren over een recent gevonden lichaam, maar dan breekt er een opstand uit. McGee wordt gegijzeld en treedt op als bemiddelaar bij de onderhandelingen met de politie.
«
»
21:05 NCIS
Als het team een verdachte terugbrengt naar de plaats van de misdaad, wordt Ducky neergestoken. Het team ontdekt dat de dader een Afghaanse vrouw is, die Ducky kent uit de Afghaanse oorlog. Geheimen uit Ducky's verleden komen daardoor naar boven.
«
»
22:00 NCIS
Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik in wat een spionagezaak lijkt, maar naarmate het team meer weet over zijn privéleven zoeken ze daar naar het motief. Ondertussen ontmoet McGee online zijn ideale vrouw.
«
»
22:45 NCIS
Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. Omdat de dader een boodschap voor Gibbs heeft achterlaten, wordt die geconfronteerd met zijn verleden. Hij roept de hulp in van mentor Mike Franks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers