TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De kinderen verkennen een puzzel van een ringstaartmaki, kleurrijke blokken om tegels te matchen en zien hoe het Boekenmeisje een vliegtuig maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee wil Mo helpen met klusjes in huis, maar hij maakt het alleen maar moeilijker.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:25 Ollie
Ollie, Mabel en Charles willen de zon zien opkomen. Het moet ze wel lukken om zo lang op te blijven.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het is een bijzondere dag, Meneer Papier is jarig. Hij versiert zijn huis met slingers. Hij knipt cadeautjes en een grote taart. Die krijgt hij nooit alleen op. Hij knipt drie gasten. Ze drinken limonade, eten taart en dansen tot de avond valt.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren bereiden een worteltaart voor het slapengaan en laten deze een nacht afkoelen, zodat ze deze 's ochtends als ontbijt kunnen eten. De verbazing is echter groot als de taart 's ochtends nergens te bekennen is.
«
»
06:40 Vos en Haas
Een hittegolf heeft zich in het bos gevestigd. Uitgeput door deze veel te hoge temperaturen besluit Pimpin zijn koffers te pakken en terug te keren naar de Zuidpool. Lola realiseert zich dat Pimpin heimwee heeft en besluit een feestje te geven.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Gaspard, Lou en Ferdinand spelen verstoppertje en het is Gaspards beurt om te tellen. Maar omdat hij niet verder dan drie kan tellen, hebben ze niet eens tijd om zich te verstoppen en dus vindt hij iedereen heel snel.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Het is de verjaardag van Casper. Zijn ouders en zus feliciteren hem meteen en zingen een verjaardagslied voor hem. Hij krijgt fonkelnieuwe rolschaatsen. Emma kijkt ook naar Caspers verjaardag uit. Zij heeft zijn cadeau zelf gemaakt.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie bouwt een prachtig kaartenhuis. Samson vindt het heel mooi en vraagt of hij het huisje eens mag aanraken. Marie weigert, maar wanneer ze even weg is, kan Samson zich niet bedwingen. Het kaartenhuisje stort meteen in.
«
»
07:30 Kleine dingen
De wezens ontdekken een hindernisbaan en vinden elk hun eigen manier om de hindernissen te nemen.
«
»
07:35 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:50 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
08:10 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
08:25 Nachtwacht
Vladimir wil Wilko uit het team zetten. Keelin en Wilko begrijpen daar niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg hebben, en Keelin op haar beurt Vlad. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
«
»
08:50 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
09:15 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:15 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Een overzicht van de vijf proeven van de eerste week. De kandidaten vertellen over zichzelf en hun ervaringen achter de schermen. De vijf afvallers krijgen ook een extra momentje in het spotlicht.
«
»
10:40 Competitiebeesten
Voetballer Gianni moet het beste van zichzelf geven. Gymnaste Nina vertoeft in betere oorden. De jonge turners moeten hun grenzen verleggen.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
11:30 Galactic Agency
Na een ongeluk stort het Galactisch Agentschap neer op een onontdekt deel van de Krokistar-fabriek. Een stam verwart Toaster met 'Schrootmama', een godheid die een voorspelling moet vervullen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Zed, Apple en K dagen elkaar uit om de taak die ze voor zichzelf hebben gesteld te volbrengen. Hun spel veroorzaakt echter een ongeluk in de fabriek van de Krokisterren. Een robot wordt gek en een golf van krokisters overspoelt de planeet.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
12:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
12:50 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
13:05 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:30 Het Gala van de Gouden K's 2019
Tijdens het Gala worden prijzen uitgereikt in zestien categorieën met vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf. Het Gala van de Gouden K's 2019 belooft een wervelende, spectaculaire show te worden.
«
»
15:15 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
15:40 Samson & Marie ijsjestijd
Marie leest in de krant dat een boef een koffer geld gestolen heeft. Wanneer Florentine langskomt en vraagt ze of ze een koffer mag achterlaten, kan Marie haar nieuwsgierigheid niet de baas. Ze ontdekt geld en een bivaksmuts in de koffer.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
«
»
16:35 Rox
Team Rox moet zo snel mogelijk gestolen radioactief verrijkt plutonium zien terug te halen.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
«
»
17:10 Nachtwacht
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker. Het team weet meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zélf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
18:45 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
19:00 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:35 De regels van Floor
Floor en Margreet doen onderweg een vreemde vondst. Eenmaal thuis wil Floor de tas naar de politie brengen. Maar Kees probeert de 'stash' op het schoolplein te verpatsen.
«
»
19:45 De regels van Floor
Als de inschrijving voor de schoolmusical geopend wordt, twijfelt Floor geen moment en schrijft ze zich in. Ze krijgt direct sterallures en begint zich te gedragen als een diva.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Silke beleeft een traumatische ervaring wanneer ze in het tuincentrum oog in oog komt te staan met een inbreker. Om zijn dochter te beschermen, neemt Frank extra securitymaatregelen. Hij is er namelijk van overtuigd dat de dader opnieuw zal toeslaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers