TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Voices of the Dead
Bettany Hughes onthult verbijsterend bewijs voor de moord op Toetanchamons moeder. Ze komt ook meer te weten over de malaria waaraan hijzelf leed en de verlammende toestand van zijn voeten.
«
»
18:30 Frozen Planet II
Waar hoge bergtoppen zijn, vindt men bevroren habitats, soms ook het hele jaar door: in Oost-Afrika, de Europese Alpen, het Japanse hooggebergte, Nieuw-Zeeland, de Andes.
«
»
19:20 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Filip Huygens, een Vlaamse cameraman, ontmoet Sina, een minderjarige Iraanse vluchteling in het toenmalige vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. De twee documenteren leven van de jonge vluchteling te midden van een vuilnisbelt.
«
»
20:40 The Night Caller
Tony Conroy, een in ongenade gevallen wetenschapsleraar, werkt 's nachts als taxichauffeur in Liverpool. Op een avond wordt Tony herkend door een oud-collega die opmerkt dat de manier waarop Tony werd behandeld oneerlijk was.
«
»
21:25 The Night Caller
Tony staat nog stijf van de adrenaline van het vluchtmisdrijf. Hij besluit de taxi schoon te maken, maar ziet dat hij beschadigd is. Rob brengt hem in contact met een louche garagist. Ste ligt in coma. Tony wil zijn held Lawrence ontmoeten.
«
»
22:10 Stella Blómkvist
Stella neemt de zaak aan van een jonge Palestijnse dichter en asielzoeker die beschuldigd wordt van de moord op een Israëlische ambtenaar.
«
»
22:55 Rockfield: The Studio on the Farm
In de vroege jaren zestig bouwden twee mannen uit Wales een studio op de zolder van hun boerderij te bouwen om hun eigen deuntjes op te nemen. Zo werden onbedoeld de legendarische Rockfield-studio's gelanceerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers