TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Moordenaars Open & Bloot
In 2005 keert de zeventienjarige studente Taylor Behl niet meer terug van een nachtelijk uitje. In 1985 wordt de zeventienjarige studente Missy Avila verdronken aangetroffen in een rivier.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
De zestigjarige Jude heeft littekens opgelopen nadat haar ex haar heeft verlaten. Ze heeft geen zelfvertrouwen en hoopt, met de hulp van coach Mel, de moed te vinden om voor een menigte te dansen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 It's Your Fault I'm Fat
De jonge TJ uit Folkestone weegt ruim 120 kilo. TJ, die bij zijn moeder thuis woont, trekt zich vaak terug om te gamen en eet daarbij grote hoeveelheden snacks. TJ is bang dat zijn broertjes zijn voorbeeld zullen volgen als hij nu niet ingrijpt.
«
»
12:20 Dirty Home Rescue
Dani krijgt hulp. Zij houdt van honden, maar haar huis heeft daar duidelijk onder te lijden.
«
»
13:15 Project Runway
De ontwerpers wordt gevraagd een elegante cocktailjurk te maken. Een van de meest opwindende modeontwerpers, Christopher John Rogers, staat op de gastenlijst voor deze VIP-party.
«
»
14:15 SAS: Who Dares Wins Australia
In ijskoud water met sterk dalende lichaamstemperaturen moeten de rekruten wachten tot ze door hun teamgenoten worden gered. Een emotioneel vertrek verrast de groep.
«
»
15:20 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
15:50 100 jaar jong
Gordon gaat in gesprek met verschillende 100-plussers met ontroerende en geestige verhalen. Ze laten zien dat oud worden en nog steeds positief in het leven staan heel goed samengaan.
«
»
16:45 Alert: Missing Persons Unit
Jason en Mike zoeken in de Allegheny Mountains naar een vermist echtpaar. Ondertussen sluit Keith zich aan bij een traumatherapiegroep en krijgt een band met een andere patiënt.
«
»
17:40 Gestrand op Honeymoon Island
Er duikt een kist op, maar de vraag is wat erin zit. Misschien kan het de eerste irritaties bij de pasgetrouwde avonturiers wegnemen. Josephine-Charlotte en Sidi ontdekken de grotten op hun eiland. Aaron maakt een speer om te vissen.
«
»
18:50 Interlandvoetbal Mannen
Verslag van de oefeninterland Ierland - België, gespeeld ter voorbereiding op het EK 2024 in Duitsland.
«
»
20:25 The King's Man
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog te beginnen die miljoenen levens zal eisen. De hoop is gevestigd op één man die een race tegen de klok moet voeren om ze te stoppen.
«
»
22:50 Die Hard With a Vengeance
Een terrorist blaast een warenhuis in het centrum van New York op, en belt de politie met de vraag om politieagent McClane te spreken. De terrorist, die zichzelf Simon laat noemen, laat McClane door de hele stad rennen, op zoek naar andere bommen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers