TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 The Block NZ: On Point
Chlo en Em bereiken een breekpunt terwijl ze zich haasten om de vooringang, trappen en damestoiletten af te werken. Met een boete in zicht voor Claire en Agni probeert bouwer Dylan de klus op tijd te klaren.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Love It or List It
Thomas is helemaal weg van de locatie van hun huis, maar Sarah voelt zich opgesloten in de kleine leefomgeving en zou graag wat ruimer willen wonen. David gaat op zoek naar een nieuw huis, terwijl Hilary een plan maakt voor een renovatie.
«
»
09:45 Love It or List It
Marty en Shannon wonen al een hele tijd in een boerderij en hebben er veel herinneringen opgebouwd. Ze staan voor de keuze of ze hun boerderij willen renoveren of dat ze intrekken in een nieuwe familiewoning.
«
»
10:30 Love It or List It
Dave en Sonya hebben hun huis acht jaar geleden gekocht en terwijl Dave helemaal dol is op hun woning en het gevoel dat hij ervan krijgt, is Sonya moe van de klusjes die ze moeten doen en die maar nooit lijken te eindigen.
«
»
11:20 Love It or List It
Mason wil een groter huis met meer ruimte, privacy en functionaliteit voor alle familieleden. Shannon, daarentegen, wil hun geadopteerde tienerdochter Carmen wat stabiliteit bieden.
«
»
12:10 Love It or List It
Nathan en Anne hebben hun hypermoderne huis ingeruild voor een veel ouder huis. Nu ze echter een baby op komst hebben, lijkt hun to do-lijst veel te lang om het allemaal voor elkaar te krijgen.
«
»
12:55 Dr. Phil
Onlangs werden Joodse gemeenschapscentra in heel Detroit en synagogen in New Jersey geëvacueerd vanwege bommeldingen, en in Sacramento werd het bord voor een synagoge in brand gestoken en ontheiligd met hakenkruizen.
«
»
13:40 Dr. Phil
James en Misty zeggen dat ze een federale discriminatiezaak hebben aangespannen waarin staat dat een lokale makelaar hun voornemen om appartementen te kopen heeft afgewezen op basis van hun ras.
«
»
14:20 Dr. Phil
Een vastgoedmakelaar zegt dat hij getuige is geweest van eigenaren van onroerend goed die weigeren te verkopen aan iemand met een andere etnische achtergrond. De vooroordelen eisen hun tol bij zwarte Amerikanen.
«
»
15:00 Dr. Phil
Forensisch expert Joseph Scott Morgan, ex-FBI-agent Jonathan Gilliam, criminoloog Casey Jordan, journalist Caitlyn Becker en cyberspeurder Lisamarie bespreken de moorden op de universiteit in Idaho en de frustratie van de familie van de slachtoffers.
«
»
15:45 Dr. Phil
De mogelijke voordelen en gevolgen van mensen die microchip-implantaten krijgen. Een vrouw met 47 implantaten. CEO van VivoKey Technologies, Amal Graafstra, PrivacyCode-CEO Michelle Dennedy en Dr. Charles Sophy.
«
»
16:30 Chateau Meiland
Dolgelukkig is Martien met zijn rhododendron. Met slechts acht struikjes is de rommelige tuin getransformeerd naar een heus park, met de allure die past bij het Chateau. Maar alle gasten zeggen af, er komt geen cent meer binnen.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Op het Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten.
«
»
18:05 Chateau Meiland
Nu er geen gasten zijn op het Chateau is er alle rust om druk te gaan klussen. Er is zelfs tijd om de privévertrekken op te knappen - en dat is hard nodig.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Nu de familie Meiland terug naar Nederland verhuist, willen ze alle schepen achter zich verbranden, bijna letterlijk. Afval en overtollige spullen verdwijnen in het vuur achter het chateau en dat dreigt gruwelijk uit de hand te lopen.
«
»
19:40 The Real Housewives of Amsterdam
Sheila bespreekt de vorige avond met haar twee nieuwe beste vriendinnen, Hella en Maria, terwijl ze geniet van een paar oesters. Cherry-Ann erkent dat haar humeur uit de hand is gelopen en schrijft dit toe aan haar zwangerschapshormonen.
«
»
20:30 The Real Housewives of Amsterdam
Cherry-Ann en Sheila komen oog in oog te staan en proberen de strijdbijl te begraven. Djamila deelt een intense en persoonlijke ervaring over plastische chirurgie met Kimmylien en Cherry-Ann.
«
»
21:20 The Real Housewives of Amsterdam
The Housewives vertrekken vanuit Amsterdam naar het Spaanse jetseteiland Ibiza. Susanna nodigt iedereen uit voor een barbecue in een prachtige villa, maar dat verloopt niet zonder drama.
«
»
22:15 The Real Housewives of Amsterdam
Na de veelbewogen Ibiza-reis lopen de spanningen op onder sommige huisvrouwen. Djamila krijgt de kans om op te treden tijdens hét evenement van het jaar in Amsterdam: de Gay Pride.
«
»
23:05 Botched
Een dragqueen vraagt Dr Dubrow om zijn borstimplantaten (en carrière) te verjongen en ze ontmoeten een vrouw die haar billen wil laten opvullen!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers