TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Manifest
Het geluk van de Stones na hun hereniging met Olive is van korte duur, wanneer ze ontdekken dat Cal is weggelopen naar Eureka. Terwijl Michaela de passagiers helpt een dodelijk gevaar te vermijden, verzuurt haar relatie met Jared door wantrouwen.
«
»
01:50 Undercover Boss
De directeur van Rita's Italian Ice & Frozen Custard gaat undercover om te kijken hoe haar nieuwe innovaties in de praktijk werken en om te helpen de franchise winstgevender te maken.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Kitchen Commando
Chef Rush ontmoet een stel wiens restaurant is veranderd van viraal succes in een nachtmerrie.
«
»
08:20 Undercover Boss
Warren Boone, hoofd personeelszaken van restaurantketen Coco's Bakery, gaat undercover bij de frontlinie om te zien hoe grote beslissingen het leven van de werknemers hebben veranderd.
«
»
09:00 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zitten vast in een onderzeeër die door terroristen gebruikt wordt voor een aanslag. Hetty negeert haar opdrachten en staat het team bij, op zoek naar Callen en Sam.
«
»
09:45 NCIS: Los Angeles
Het doet onderzoek naar de moord op een aannemer bij de marine die zich bezighield met illegale transacties. Hetty komt onder druk van het Ministerie van Justitie te staan.
«
»
10:25 NCIS: Los Angeles
Een teamlid wordt hevig ondervraagd door het Ministerie van Justitie. Hetty krijgt ondertussen verschrikkelijk nieuws te verwerken van directeur Leon Vance.
«
»
11:10 Borderforce USA: The Bridges
Douane- en grensbeschermers ontdekken dat 5.000 munities over de Hidalgo-brug naar Mexico worden gesmokkeld, terwijl in Laredo een eliteteam zich voorbereidt op de uitlevering van een waardevol doelwit over de brug.
«
»
12:05 Borderforce USA: The Bridges
Douane- en grensbewakingsagenten denken een trend te herkennen als ze drugs in beslag nemen vanachter het dashboard van twee auto's.
«
»
13:00 Borderforce USA: The Bridges
Een nieuwe rekruut die net van de opleidingsschool komt, maakt indruk wanneer ze 12 kilo cocaïne ontdekt die verborgen zit in een auto die ze heeft gestopt op een van de bruggen.
«
»
13:55 Borderforce USA: The Bridges
Officieren bereiden zich voor om twee leden van een kartel over te dragen. In Laredo pleit een agent uit Caracas, Venezuela, voor asiel in de Verenigde Staten.
«
»
14:55 Borderforce USA: The Bridges
Vermoedens worden gewekt wanneer een routinematige röntgenfoto verdachte pakketten onthult die verborgen zijn in de banden van een pick-up truck. Agenten nemen ook een grote lading marihuana in beslag.
«
»
15:50 Pawn Stars
Een schoolboek uit de tijd van de Confederatie duikt op in de winkel. De jongens laten zien hoe goed ze kunnen onderhandelen.
«
»
16:15 Pawn Stars
Een paar kaartjes voor de Beatles-film, A Hard Day's Night, worden de winkel binnengebracht en een Indiaanse vredesmedaille uit 1850 duikt op.
«
»
16:40 Pawn Stars
Een Henry geweer uit 1800 wordt binnengebracht in de winkel en Corey stuit op een stel dinosaurus-eieren.
«
»
17:05 Pawn Stars
Vermeende door Dr. J gedragen sportschoenen worden binnengebracht. De jongens proberen het item te pakken te krijgen.
«
»
17:35 Pawn Stars
Een Ronco pocket fisherman is gespot in de winkel, Rick probeert de hengel binnen te halen. Er wordt een Babe Ruth handschoen gevonden.
«
»
18:00 Pawn Stars
Een eerste editie van Mark Twains A Yankee in King Arthur's Court komt de winkel binnen, een tekening uit de animatie klassieker Peter Pan duikt op en Rick spreekt een schoolklas toe.
«
»
18:30 Pawn Stars
Kunstwerken van een beroemde graffitikunstenaar komen de winkel binnen, Chumlee gaat onderhandelen over een gebruiksvoorwerp uit de Burgeroorlog en Rick gaat met zijn dochter auto's kopen.
«
»
18:55 Pawn Stars
Rick onderhandelt over een sigarendoosje dat aan JFK toebehoorde, de echtheid van een foto uit het Burgeroorlog-tijdperk wordt in twijfel getrokken en Rick verrast het personeel met een reisje.
«
»
19:25 Pawn Stars
Een schilderij uit Salvador Dali's Goddelijke Komedie serie vindt zijn weg naar de winkel, Rick gaat voor een briefje gesigneerd door Edmund Hillary en de jongens debatteren over het geven van cadeaus.
«
»
19:50 Pawn Stars
Rick en Corey bekijken een Dukes of Hazzard speelgoedcollectie en een zakhorloge met Henry Ford II's handtekening. Chumlee doet aan stand-up comedy.
«
»
20:20 The Hangover Part II
Phil, Stu, Alan en Doug gaan naar Thailand voor Stu's bruiloft. Stu kiest, om eenzelfde chaos van het vorige avontuur in Las Vegas te vermijden, voor een veilige brunch waar geen alcohol geserveerd wordt - maar er kan alsnog van alles gebeuren.
«
»
22:15 Basic Instinct 2
Catherine Tramell heeft San Francisco de rug toegekeerd en is naar Londen verhuisd. Wanneer ze opnieuw het middelpunt van een politieonderzoek wordt, valt de psychiater van Scotland Yard, dr. Andrew Glass, voor haar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers