TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate SG-1
Terwijl Teal'c op een missie is met SG-3 op P9J-333, ontdekt hij dat een beest dorpelingen aanvalt. Hij slaagt erin het wezen te doden en brengt zijn lichaam terug naar de SGC voor autopsie.
«
»
15:05 Stargate SG-1
Martin Lloyd gebruikt zijn filmscript als dekmantel om het Stargate-programma geheim te houden.
«
»
16:00 The Island with Bear Grylls
Na een klassenoorlog op het eiland, gaan de welvarende en minder welvarende teams uit elkaar. Ze slaan elk hun kamp op aan een uiteinde van het strand.
«
»
17:05 Top Gear
Het team test enkele auto's van James Bond, waaronder de legendarische Aston Martin DB5. Freddie en een Extreme E-raceauto nemen het op tegen een man met een jetpack, terwijl Chris en Paddy een nieuwe Ferrari testen tegen een heel oude Alfa.
«
»
18:10 Police Interceptors
Interceptor Martin klokt een bestuurder die de snelheidslimiet overschrijdt met meer dan 100 mph. Al snel wordt hij achter in de politieauto op zijn recht gestoten, wordt de bestuurder lippy en zijn houding brengt hem in nog meer problemen.
«
»
19:10 Police Interceptors
Wanneer zijn vriendin wordt weggevoerd, laat een dronken chauffeur zijn ware aard zien door Interceptor Sophie achter in de politieauto voor te stellen.
«
»
20:05 Police Interceptors
Steve reageert op een lopende inbraak en achtervolgt een verdachte door achtertuinen. Onderscheppers overspoelen een woonwijk op zoek naar verdachten die betrokken zijn bij een schietpartij en vallen vermoedelijke winkeldieven aan.
«
»
21:05 Police Interceptors
Er ontstaat een spannende achtervolging nadat een vluchtende overvaller Paul Faulkner met 130 km per uur van de weg ramt. Terwijl Faulko met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, probeert het team de dader op te sporen.
«
»
22:00 Police Interceptors
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien uit te vinden wie er achter het stuur zat.
«
»
23:00 The Box
Norma en Arthur Lewis komen voor een duivels dilemma te staan wanneer ze een houten doos met daarin een rode knop ontvangen. Als ze op de knop drukken, zullen ze een miljoen dollar krijgen - maar tegelijkertijd zal er ergens een onbekende sterven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers