TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Siren
Ryn gaat terug naar de oceaan vanwege de problemen met Ben en Maddie. Het blijkt nog niet makkelijk om terug te gaan nu Ryn al erg lang op land is. Helen en Ted bouwen een band op.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een mysterieuze dubbelganger het leven van Xander overneemt, proberen ze beiden aan hun vrienden te bewijzen dat ze de echte Xander zijn. Willow moet de uiteindelijke beslissing nemen. Riley erkent dat het over is tussen hem en Buffy.
«
»
16:10 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een zieke Riley besluit onder te duiken, wendt Buffy zich tot Spike voor hulp. Maar Spike maakt misbruik van haar benarde situatie door zijn eigen plan door te voeren en haar uit te schakelen.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy komt meer te weten over haar pas teruggekeerde zus Dawn, wanneer een ongezien kwaad zijn weg naar Sunnydale vindt. Ondertussen wordt Buffy's moeder op raadselachtige wijze ziek.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Tara's familie komt haar onverwacht opzoeken in Sunnydale om haar verjaardag te vieren, waarna ze haar dodelijke geheim dreigen te onthullen. Ondertussen roept Glory een groep demonen op om Buffy te vangen.
«
»
18:45 Buffy the Vampire Slayer
Buffy ondervraagt ??Spike over zijn moord op twee vampierjagers, waarna hij herinneringen begint op te halen over zijn eerste ontmoeting met zijn kwaadaardige bondgenoten Drusilla, Angel en Darla.
«
»
19:40 9-1-1
Athena en de 118 gaan met spoed naar een dodelijk ongeval op de snelweg, veroorzaakt door een dronken chauffeur. Ondertussen gaat Maddie bevallen. Hen en Karen bereiden hun pleegdochter Nia voor om te worden herenigd met haar biologische moeder.
«
»
20:35 Johnny English
Stuntelige Britse agent Johnny English zoekt Pascal Sauvage die de kroonjuwelen wil stelen. Met zijn partner Bough belandt hij echter in allerlei benarde situaties.
«
»
22:15 Catch Me if You Can
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een tiener die vervalste cheques verzilvert, zich voordoet als piloot, een dokter met een vals diploma, een jurist en ondertussen wordt achtervolgd door de FBI.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers