TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Pa heeft een lief
Jean-Paul, Francis en Fernand organiseren een fietstochtje met pa. Maar dat doen ze niet zomaar. Ze hopen dat als ze meer met Victor optrekken hij uiteindelijk zijn vriend Emiel zal verlaten.
«
»
17:15 Pa heeft een lief
Charlotte wil er niet aan denken dat haar schoonbroer Francis seks heeft met iemand, met name omdat hij haar zwanger heeft gemaakt. Met haar telescoop houdt ze hem dag en nacht in de gaten.
«
»
17:50 Pa heeft een lief
Emiel en Victor lopen in een homobar Jean-Paul tegen het lijf. Hij is per ongeluk in de zaak beland en doet alsof hij zijn vader niet kent. Francis heeft opnieuw een afspraakje met Lea.
«
»
18:25 Pa heeft een lief
Betty heeft een flinke boon voor Francis. Omdat ze weet dat hij op vrouwen met lange benen valt, koopt ze speciaal voor hem schoenen met hoge hakken.
«
»
18:55 Pa heeft een lief
Hoewel het door de wijkfeesten ontzettend druk is in zijn slagerij, gaat Fernand toch naar de petanque. Gelukkig kunnen Betty en Rachel ondertussen op de hulp van Victor rekenen.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Na de droom over zijn kleinzoon besluit Nonkel Jef om in zijn boomgaard aan te duiden waar zijn geld ligt. De keuterboer gaat ook op bezoek bij Eduard en samen kraken ze flessen wijn. Nonkel Jef gaat dronken naar huis, maar valt onderweg in slaap.
«
»
19:55 Nonkel Jef
De inwoners van Ginderbos nemen afscheid van Sander, die in een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. Nonkel Jef mist zijn huisgenoot meer dan hij had kunnen vermoeden en probeert het verdriet te verzachten met de nodige borrels.
«
»
20:25 Nonkel Jef
Bruno is ingetrokken bij Nonkel Jef, Odette, Jefke en Izzi. Deze laatste kan zijn jaloezie nauwelijks onderdrukken en raakt er hoe langer hoe meer van overtuigd dat Odette en Bruno iets voor elkaar voelen.
«
»
20:55 Nonkel Jef
De pastoor gaat met pensioen. De inwoners van Ginderbos willen hem eren en vragen de plaatselijke fanfare om op te treden. De muzikanten waren ook van de partij bij de intrede van de pastoor en indertijd speelde ook Nonkel Jef bij de fanfare.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Izzi is stikjaloers op Bruno en niet te genieten. Odette is de vervelende opmerkingen van haar echtgenoot beu en besluit voor een tijdje bij tante Magda in te trekken. Sinds het vertrek van Julia en Jos runt zij de kruidenierszaak van Ginderbos.
«
»
21:55 'Allo 'Allo!
Herr Flick en Von Smallhausen maken een plan om zich te vermommen als Mimi en Yvette om het café te doorzoeken. Ze proberen het echte schilderij zo te krijgen.
«
»
22:30 'Allo 'Allo!
René en de anderen maken plannen terwijl de terugtrekkende Duitsers in conflict komen met het goede volk van Nouvion, terwijl de dag van de Vishandelaarsparade dichterbij komt.
«
»
23:05 'Allo 'Allo!
Het is tijd om vaarwel te zeggen. René, Edith en hun bezoekers maken een diepe buiging aan het eind van de oorlog.
«
»
23:40 Keeping Up Appearances
De vader van Hyacinth krijgt een ongeluk op zijn fiets terwijl hij de melkvrouw achtervolgt.
«
»
00:15 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft de nieuwe dominee voor de thee uitgenodigd. Zoals gebruikelijk heeft ze het hele bezoek tot aan het laatste suikerklontje gepland. De gebeurtenissen nemen een onverwachte wending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers