TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 The Good Doctor
Een jonge autistische chirurg voegt zich bij een prestigieus ziekenhuis. Hij moet leren omgaan met mensen en zijn nieuwe omgeving om te kunnen bewijzen dat hij levens kan redden.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Super Monsters
De monsters hebben nog nooit in het echt een mormel gezien, maar dan vertelt Luigi een geheim wat de Super Monsters niet hadden verwacht.
«
»
06:10 Super Monsters
De monsters hebben nog nooit in het echt een mormel gezien, maar dan vertelt Luigi een geheim wat de Super Monsters niet hadden verwacht.
«
»
06:20 Super Monsters
De supermonsters verwelkomen een nerveuze nieuwe student met verrassende krachten.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Tovenaar Klus wil Plop in de maling nemen. Hij schakelt de hulp van Lui en samen laten ze het regenen in het kabouterbos.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop is zijn melkherberg grondig aan het poetsen. Dan zwaait Lui ineens onverwacht de deur open, waardoor Plop een harde klap tegen het hoofd krijgt.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus heeft op zijn zoldertje de pijp van opa Mop gevonden. Plop waarschuwt zijn vriend dat roken ongezond is, maar Klus gelooft er niets van en hij blijft roken, totdat hij heel ziek wordt.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Er is iets mis met de muts van Lui, want één van de punten staat omhoog. Kwebbel stelt meteen de diagnose: Lui heeft de zeer besmettelijke mutspuntziekte opgelopen. Plots gaat ook de mutspunt van Plop omhoog.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Het paarseizoen begint en Nils ergert zich aan het romantische gedrag van Goudoog en Prachtwiek.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Nils heeft honger omdat hij het eten van de ganzen niet lekker vindt. Hij besluit om in een boerderij op zoek te gaan naar eten.
«
»
07:15 Maya de Bij
Maya heeft een ontmoeting met Molly, die een molkrekel is. Ze heeft een klap gehad, waardoor ze haar geheugen kwijt is. Ze kan daardoor haar voedselvoorraad niet meer vinden. Maya besluit om haar te helpen.
«
»
07:25 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:40 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:55 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
08:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw is ongerust omdat haar echtgenoot de dag ervoor niet is thuisgekomen. Obi en Floor gaan naar de man op zoek. Ze treffen hem uiteindelijk aan op een zeer onverwachte plek.
«
»
08:50 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias halen halsbrekende toeren uit om te achterhalen hoeveek pk het lichaam van Coppens heeft. In een lage druk-kamer testen de broers uit wat er gebeurt als er in volle vlucht een gat in een vliegtuig wordt geslagen.
«
»
09:40 Nonkel Jef
In een enquête wordt onthuld dat het slecht gesteld is met de fysieke conditie van de inwoners van Ginderbos. Magda wil hier verandering in brengen en organiseert turnlessen. Izzi oefent met pijl en boog voor de wedstrijd wipschieten.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Halstead komt in de problemen als een van zijn patiënten in de klinische proef ziek wordt. Door zijn eigen stress en symptomen worstelt Choi zich door de dag.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Piets eerste stop is bij Noud en zijn mama Greet. Noud is gek op donuts, maar die van zijn mama lijken meer op calamares. Content creators Steffi en Gerben roepen de hulp van Piet in om hun gnocchi pesto te verbeteren.
«
»
14:15 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
15:00 Superstore
Amy geeft een feest om te bewijzen dat het goed met haar gaat sinds de scheiding. Dina maakt de ultieme opoffering.
«
»
15:35 The Voice van Vlaanderen
In deze eerste Cross Battles ooit nemen de zangers het niet op tegen hun eigen team, maar tegen de andere teams. Eerst gaan ze nog op Cross Battle weekend in Merksplas, waar ze de andere teams en coaches beter leren kennen.
«
»
17:30 Interlandvoetbal Mannen
Verslag van de oefeninterland Ierland - België, gespeeld ter voorbereiding op het EK 2024 in Duitsland.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Bij de koningspinguïns is het broedseizoen begonnen. Mannetje Eddy is er nog niet helemaal klaar voor, maar zijn vrouw Ra is wel in broedconditie en wil een ei.
«
»
20:30 Code van Coppens
Nora Gharib en Aaron Blommaert gaan de strijd aan met Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel.
«
»
21:45 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:00 Het Onbekende
Het luxepaard van de groep staat voor een persoonlijk dilemma. Er worden steeds meer banden gesmeed en strategieën bedacht, maar Het Onbekende blijft oncontroleerbaar. Een estafetterace bepaalt de volgende drie dilemma's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers