TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree moeten de Engelse prins Albert te beschermen tijdens zijn bezoek aan Toronto, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Leden van een Ierse broederschap lijken vergevorderde plannen te hebben om de prins aan te vallen.
«
»
01:25 Vienna Blood
In de sloppenwijk van Wenen ontdekt een bedelaarsmeisje een verminkt lijk. De geheime diensten waarschuwen Oskar echter vervolgens dat dit niet de zorg is van de politie van Leopoldstadt.
«
»
02:10 Vienna Blood
Oskar krijgt tips over het lichaam in de sloppenwijk en kan het niet laten om verder te graven.
«
»
03:00 All Creatures Great and Small
Wanneer de koeien van de door tegenslagen getroffen boerin Phyllis Dalby ziek worden, doet James wanhopig zijn best om haar te helpen. Het vooruitzicht van een afspraakje met Helen zorgt voor een lach op zijn gezicht.
«
»
03:45 Silent Witness
Nikki's wantrouwen jegens David Cannon worden nog verder opgewekt als ze bloed in de kofferbak van zijn auto vindt. Met de steun van Thomas neemt ze een aantal monsters om in het lab te onderzoeken. Is het Sally Vaughns bloed?
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Wanneer twee erfgenamen van de familie Beaton onder onverklaarbare omstandigheden overlijden, is Murdoch vastbesloten te bewijzen dat het niet spookt op het landgoed van de familie.
«
»
05:25 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Wanneer in een Tudor-pub paranormale activiteiten worden waargenomen, komen oude familievetes tot uitbarsting en hebben Frank en Lu weer een mysterie om op te lossen.
«
»
06:45 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
08:30 Father Brown
Er wordt in Kembleford een film genaamd `Demon Brides' geproduceerd. Als de regisseur van de film dood teruggevonden wordt, onderzoekt Father Brown de zaak.
«
»
09:15 Father Brown
Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader, die in een brand om het leven is gekomen.
«
»
10:00 McDonald and Dodds
McDonald en haar partner, Dodds, worden naar Mara Retreat geroepen, een privé revalidatiekliniek waar ze de mysterieuze dood van een rijke patiënt moeten onderzoeken. Ze komen terecht in de complexe en mistige wereld van een hechte therapiegroep.
«
»
11:25 Agatha Raisin
Tijdens een dorpsfestijn om het begin van de feestdagen in te luiden, dringt het tot Agatha Raisin en de rest van het dorp door dat er iets heel erg mis is met het spitvarken.
«
»
12:15 Agatha Raisin
Gary's ex-vrouw heeft Toni ingehuurd om speurwerk te doen. Agatha is natuurlijk op haar teentjes getrapt en kan het niet laten om zich toch met de zaak te bemoeien.
«
»
13:00 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Er waart een seriemoordenaar rond die vrouwen verminkt en hun buik opensnijdt. Een vasthoudende rechercheur van Scotland Yard die ervan overtuigd is dat de dader Jack the Ripper is, bemoeit zich met het onderzoek van Murdoch.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Tijdens de feestelijke onthulling van een dinosaurusskelet blijkt er een lichaam in de bek van het dier te hangen. Het onderzoek naar de moord voert Murdoch naar de meedogenloze wereld van de negentiende eeuwse paleontologie.
«
»
16:50 Death in Paradise
Een vrouw wordt vergiftigd tijdens een gebedsgenezing. De dader zou de arrogante heler zelf kunnen zijn.
«
»
17:55 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
20:00 Scott & Bailey
Rachel keert terug uit Londen voor een complexe moordzaak. Wanneer het team toegang krijgt tot een sinistere verzameling video's en hints. De zaak wordt al snel groter dan gedacht.
«
»
21:00 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer de weduwe van de Franse schilder, Pierre Sarcelle, Melbourne bezoekt, komen er bij Phryne herinneringen naar boven aan de tijd die ze vlak na de Grote Oorlog in Parijs doorbracht.
«
»
23:20 Silent Witness
Twee medewerkers van een verzorgingstehuis gaan achter een gehandicapte jonge man aan die psychopatische neigingen heeft. Ondertussen onderzoeken Nikki en Jack een auto-ongeluk dat fatale gevolgen had voor de moeder van de ontsnapte man.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers