TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
01:20 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer is één van de peetvaders van de Nederlandse topgastronomie. Hij onthult, samen met zijn vrouw Thérèse, hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
01:50 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
02:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfortfood is een van Dagny's specialiteiten en dat laat ze deze keer zien met enkele heerlijke zeewolf tortilla's. Zelfgemaakt, origineel en vooral lekker.
«
»
03:00 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankjes. Vandaag schotelt hij Gibson, The Knickerbocker Punch en Greyhound voor.
«
»
03:10 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren ontbijtwafels met spek en chocolade pasta met fruit in Gent.
«
»
03:30 Piet Patron
Dit keer wordt Anthony gevold. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding.
«
»
03:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt het fornuis met chef Bert Meewis van restaurant Slagmolen. De chef heeft een heerlijk sappig kalfsribstuk meegenomen. Hij deelt zijn keukengeheim voor een perfecte cuisson en voor een zalige béarnaisesaus.
«
»
04:45 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
05:30 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
05:55 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
06:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst ziet het rock-'n-roll-gehalte in zijn keuken stijgen in het gezelschap van chef Dominique Persoone. Dominique steekt de Vlaamse oerklassieker 'balletjes in tomatensaus' in een Grieks jasje.
«
»
06:50 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer is één van de peetvaders van de Nederlandse topgastronomie. Hij onthult, samen met zijn vrouw Thérèse, hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
07:20 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
08:00 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
08:50 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
09:25 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
09:55 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
10:40 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
11:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste afleveringen van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
13:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt met chef Piet Huysentruyt. Met de tips van de chef is een ei pocheren voortaan een koud kunstje. Nog een smeuïge spinaziestoemp erbij en de heren slagen er in om een makkelijk en smakelijk gerecht te maken.
«
»
13:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
14:05 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Nougat Beat, de kip & het Ei en Morning Muffins.
«
»
14:35 Sportfood
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
15:00 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
15:50 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
16:35 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
17:00 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
17:30 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
17:50 De Gezonde Goesting
Koken is leuk en gezond koken nog leuker. Vandaag krijgt healthy foodie Steffi jonge mensen aan haar toog bij wie het af en toe een tikkeltje meer mag zijn. Ze maakt een heerlijke groentepizza, een zoete açaibowl en een hartverwarmende gemberthee.
«
»
18:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
18:40 Ainsley Eats The Streets
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
19:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Kreta heeft een rijke en complexe culinaire geschiedenis. In de oude hoofdstad van Heraklion maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze: een combinatie van tomaten, verkruimelde feta, olijven en oregano.
«
»
20:25 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van de verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Widow's Kiss - Old Fashioned - Angel's Tit No. 1 voor.
«
»
20:40 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
21:30 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
21:50 A la carte
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
22:10 DIY
Er worden pitabroodjes, bitterballen, limoncello en bouilliesalade gemaakt.
«
»
22:35 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli kweekt als hobby witte Toscaanse bonen en maakt daar heerlijke maaltijden mee.
«
»
23:00 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
23:50 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers