TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Castle
Castle en Beckett zoeken een brandstichter als zij vermoeden dat een gebouw in brand werd gestoken om een moord te verbergen. Ondertussen begint bij Jenny de bevalling.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Let's Get Physical
Sadie leidt een dubbelleven: ze is fitnessinstructeur en runt een prostitutiering met een uitgebreide klantenkring. Na een anonieme tip wordt haar studio overvallen door de autoriteiten. Met slechts één vraag: wie stond er precies op de klantenlijst?
«
»
09:55 InstaPsycho
Een selfie heeft fatale gevolgen. Een vrouw moet haar tienerdochter beschermen van een vriend die geobsedeerd is door social media.
«
»
11:20 Gestalkt
Thijs Zeeman schiet Joan te hulp. Joan, een reislustige dertiger, ontmoet via een datingsite een wel heel leuke man. Maar als ze een tijd met hem samenwoont, blijkt hij heel veel problemen te hebben.
«
»
12:05 Gestalkt
Bianca wordt al jaren gestalkt door een ex die niet kan verkroppen dat zij de relatie heeft verbroken. Ondanks een veroordeling voor stalking en bedreiging weet hij niet van ophouden. Bianca, moeder van twee jonge dochters, is doodsbang.
«
»
12:50 Snapped
Wanneer een vrouw bedekt met bloed op de stoep van haar buurman opduikt, start de politie van Georgia een onderzoek naar een inbraak die ingewikkelder is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.
«
»
13:35 Snapped
Een tumultueuze gezinsdynamiek ondersteunt een mogelijke moord-zelfmoordtheorie wanneer vier familieleden dood worden aangetroffen. Ander bewijsmateriaal vertelt echter een heel ander verhaal.
«
»
14:15 Snapped
In Gilmer, Texas, vinden brandweerlieden het verkoolde lichaam van een man tijdens het bestrijden van een voertuigbrand. Het onderzoek onthult een sinister moordcomplot dat de inwoners van het kleine stadje schokt.
«
»
15:00 Snapped
De moord op een plaatselijke café-eigenaar leidt de politie van een klein stadje naar een duivels complot, aangewakkerd door schandelijke verleiding.
«
»
15:40 Snapped
Een blik op de zaak rond Aileen Wuornos, de vrouw die gebrandmerkt werd als Amerika's eerste vrouwelijke seriemoordenaar. Er zijn nog steeds vragen rond haar zelfverdediging-bewering en of ze al dan niet de gerechtigheid kreeg die ze verdiende.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Het schokkende verhaal van Kenneth Regan en William Horncy die een miljonair en drie generaties van zijn familie vermoordden in een gemene, door hebzucht gevoede aanval.
«
»
18:05 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de dubbelmoordenaar Ali Qazimaj, die schuldig werd bevonden aan de brute moord op het gepensioneerde echtpaar Peter en Sylvia Stuart in Weybread nadat hij was uitgeleverd door Luxemburg.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Douglas Clark en Carol Bundy waren een dodelijk duo dat in de zomer van 1980 de straten van Los Angeles terroriseerde, en het gemunt had op kwetsbare vrouwen, tieners en zelfs een kind.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Keith Jesperson, bekend als de 'Smiley Face Killer', vermoordde begin jaren negentig op beestachtige wijze ten minste acht vrouwen in vijf Amerikaanse staten.
«
»
20:30 Death of a Vegas Showgirl
Twee enorm getalenteerde dansers, Jason 'Blu' Griffith en de showgirl Debbie Flores, raken verzeild in een stormachtige en obsessieve relatie die op verschrikkelijke wijze ontspoort.
«
»
21:55 Poisoned Love: The Stacey Castor Story
Stacey komt in de problemen als haar vriend David dood aangetroffen wordt. Uit het onderzoek blijkt dat het om zelfmoord gaat, maar een rechercheur heeft twijfels. Zij denkt dat Stacey hem heeft vermoord.
«
»
23:25 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een eliteteam van Italiaanse dieven heeft als doelwit de kluis van het Antwerp World Diamond Centre. Na 27 maanden aan voorbereidingen, voeren ze hun ingewikkelde plan uit en gaan ze ervandoor met meer dan 100 miljoen dollar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers