TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Disco pinguïns laten hun kunsten zien op de dansvloer, een zandtekening van een walvis en Boekenjongen maakt een caravan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri, een pas uit Europa aangekomen vogeltje, vestigt zich op de Ubuyu-vlakte in Afrika. Hij wil leren zijn angsten te overwinnen en gaat op pad om de spannende wereld te ontdekken, vergezeld door zijn nieuwe vrienden.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:25 Knofje
Mama en Knofje richten de babykamer in. Knofje is benieuwd naar het wiegje, ze wil er in wil liggen.
«
»
06:30 Monty & Co
Iemand heeft gegeten van Sams tomaatplant. Monty speelt detective en gaat op onderzoek uit.
«
»
06:40 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die zijn konijn los heeft gelaten, omdat hij dat fijn vindt. Maar als er een grote hond langskomt, is het ook wel fijn om in een hok te zitten.
«
»
06:45 Odo
Odo wil vliegeren, maar de kampleider heeft een knutseldag gepland omdat het erg hard waait. Er komt echter een indringer het kamp binnen. Odo en Doedel moeten een vlieger en wat knutselwerkjes gebruiken om de rest te redden.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory is vastbesloten om de aankomende danswedstrijd te winnen. Hij traint zo hard, dat de lol er helemaal vanaf gaat voor Benny, zijn gefrustreerde danspartner en hij niet meer naar het dansfeest wil.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie leest Samson een eng griezelverhaal voor. Samson wordt er heel bang van. Die nacht kan hij maar niet slapen. Hij denkt van alles te horen en te zien en houdt Marie zo heel de tijd wakker.
«
»
07:30 De WieWats
Pamela wil een herfstkleed maken van gevallen bladeren, maar Mosterd heeft honger.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De kinderen vertrekken om op hun eerste excursie naar het hoofdkwartier van de Night Patrol te gaan. Freddy raakt verstrikt in de wereld van Scarlet, nadat zij dichter bij de wereld van de weerwolven komt.
«
»
08:00 #LikeMe
Camille haalt alles uit de kast om iedereen te charmeren, maar niemand weet wat ze van plan is. En wie is het toch dat haar het leven zuur maakt?
«
»
08:30 Raafje met de rode sok
Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist het eten van de dieren in het bos de rivier in rijdt. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen. Raafje heeft een oplossing.
«
»
09:40 De Smurfen
Het mooiste kunstwerk van Schildersmurf is gestolen. Alle Smurfen gaan ernaar op zoek.
«
»
09:50 De Smurfen
Azrael heeft genoeg van Gargamel en verlaat het krot, maar wanneer ze gewond raakt in het bos, brengt Wilde Smurf de kat naar het dorp van de Smurfen om haar te helpen genezen.
«
»
10:00 Molang
Na een kokosnotengevecht stranden Molang en Piu Piu op twee verschillende eilanden. Om herenigd te worden, zullen ze twee vechtende mensen moeten verzoenen en hen laten zien waar kokosnoten echt voor dienen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
Olive, Pétole, Boulard, Mixo, Raoul en Pamela vormen de Quiquoi-groep. Ze stellen talrijke existentiële vragen die ze proberen te beantwoorden met behulp van tekeningen. Op hun manier creëren ze een surrealistische wereld waarin alles mogelijk wordt.
«
»
10:30 De Smurfen
Er is een ongeluk in het laboratorium van Grote Smurf, waardoor hij van lichaam wisselt.
«
»
10:40 De Smurfen
Smurfin en haar Smurf-Fu studenten denken dat Baby Smurf hun goeroe is in Smurf-Fu.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas beseft dat de vakantie niet eeuwig duurt en hij wil mooie herinneringen bewaren. Hij droomt van een instant camera om deze mooie herinneringen te bewaren met al zijn vrienden.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nadat hij zijn vrienden naïef de vele prestaties van zijn vader heeft verteld, brengt Nicolas zijn vrienden op het idee om een confrontatie tussen papa en de heer Duval te organiseren.
«
»
11:15 Zig & Sharko
«
»
11:20 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
11:40 Ninja Express
Twee zussen die ruzie maken over het opruimen van hun huis, krijgen een groter probleem wanneer de Ninja's twee schoonmaakrobots uit de toekomst afleveren die een robotopstand plannen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De inwoners van Zélos zijn in ijsbeelden veranderd door Glacifer, een wilde imago die even schattig als gevaarlijk is. Kemi probeert haar vrienden te waarschuwen, maar komt te laat: ze zijn al bevroren door het hypnotiserende lied van de imago.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sasha keert terug om tweedracht te zaaien tussen de meisjes, die opnieuw ruzie met elkaar beginnen te maken. Maar zodra de betovering is uitgewerkt, beseffen de meisjes dat ze zonder reden ruzie hebben gemaakt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Wild Kratts worden per ongeluk verkleind terwijl ze op avontuur zijn in de Amazone.
«
»
13:05 Kosmoo
Het nieuwe standbeeld van Zeezicht blijkt onthoofd. Al snel wordt Joris opgepakt door de politie. Zijn krantenkiosk moest wijken voor het standbeeld en dit is een motief. De vraag is of Joris wel de dader is.
«
»
13:30 Lucas en zo
Jeff komt in een gevaarlijke situatie terecht tijdens een natuurwandeling met het gezin.
«
»
13:40 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
15:05 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
15:15 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo heeft spijt dat ze Pieter wilde verlinken en probeert samen met Basim hun opdracht te wissen. Ondertussen verzwijgt Pieter voor Soufian dat hij Morena gekust heeft, waardoor Soufian zich wil wreken. Zo wordt Team Hoodie recht in de val geleid.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
De Olympische Spelen zijn superinteressant. Volg samen met Streamy, Linda en George een epische scholenstrijd en ontdek een heleboel boeiende olympische facts.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Dylan gaat een weddenschap aan met zijn broer. Laurens speelt een wedstrijd. Het gaat fout voor snowboarder Jules.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi komen alles te weten over de medicinale bloedzuiger. Hun grote vraag is hoeveel zo'n beestje nou aan bloed drinkt.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
18:30 De camping
Kom meegenieten van de zomervakantie op de camping, waar nieuwe en oude vriendschappen opbloeien en op de proef worden gesteld. Lea zou liever in Parijs zijn, maar Andrine probeert haar ervan te overtuigen dat de camping het paradijs is.
«
»
18:40 Silverpoint
Emma voelt een dreigend gevaar en deelt haar nachtelijke ontdekking met Maeve. Dragonfly weet dat hun vriendschap op het spel staat als ze een verbond sluiten met Landslide en de eerste uitdaging aangaan.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Terwijl Lena zorg daagt voor de gewonde Max, is Lex van plan om het open tijdvenster te gebruiken om alle tijdreizigers terug naar hun juiste tijdsperiode te brengen. Ondertussen voelt Henri zich buitengesloten.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers