TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De kinderen verkennen een puzzel van een ringstaartmaki, kleurrijke blokken om tegels te matchen en zien hoe het Boekenmeisje een vliegtuig maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Latyr bespeelt de tamtam in zijn paleis en het geluid verspreidt zich over de vlakte.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil wat goocheltrucs leren zodat hij op een dag kan meedoen in een show met Gabriella en de Dansende Flamingo's. Monty probeert het maar alles mislukt. Hij is droevig tot Gabriella zijn huppeldans bewondert.
«
»
06:45 Odo
Odo wordt niet gekozen voor het voetbalteam van het Boskamp, omdat hij te klein is. Odo en de andere kleine vogels dagen de grote vogels uit tot een wedstrijd.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij geen hulp accepteert.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft de hik. Marie probeert een paar trucjes uit om hem van zijn vervelende hik af te helpen. Maar wanneer Marie Samson ontzettend hard laat schrikken, wordt hij boos op haar.
«
»
07:30 De WieWats
Pamela heeft een tand verloren, maar de tandenfee heeft haar niet bezocht. De MiniWhats zijn woedend, dus zetten ze de achtervolging in op de tandenfee en belanden ze in Tandenfeeënland, waar ze het moeten opnemen tegen de verschrikkelijke Holtes.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Nadat een vlooienplaag wordt vastgesteld, worden Freddy en Batty opgezadeld met de taak om de locatie van de mysterieuze Doog te achterhalen.
«
»
08:00 #LikeMe
Er is jaloezie, ruzie, romantiek en heel veel drama in aanloop naar de voorstelling van het toneelstuk. Vince en Caro spreken af om samen hun tekst in te studeren, maar niet iedereen is daar blij mee.
«
»
08:30 De Beste Verjaardag Ooit
Kareltje het konijn is vijf jaar geworden en houdt vandaag zijn feestje. Maar als zijn ouders met zijn zusje Klara naar de dokter moeten, verloopt de dag ineens heel anders dan Kareltje had verwacht.
«
»
09:45 De Smurfen
Smurfbloesem heeft ruzie met Smurfstorm en Smurflelie. Ze vertrekt naar het bos met Wilde Smurf.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu worden van elkaar gescheiden door een rivier. Omdat er in de prehistorie nog geen bruggen bestaan, proberen de twee vrienden er alles aan te doen om weer bij elkaar te komen.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina weigert haar slippers uit te doen en een chique restaurant binnen te gaan, terwijl Sharko instemt met de regel. Zig legt de haai allerlei verboden op om hem bij de zeemeermin weg te houden.
«
»
10:20 De WieWats
Behalve Mixo eten de MiniWhats niet graag hun groenten. Ze gaan naar Giacommo's.
«
»
10:30 De Smurfen
Als Brilsmurf wil bewijzen dat hij de grootste hersenen heeft en daarom het intelligentst is, vindt hij de Smurfenweegschaal uit. Helaas, in plaats van zijn hersenen te wegen, zorgt het apparaat ervoor dat hij dom wordt.
«
»
10:40 De Smurfen
Als Koksmurf zijn enkels verstuikt, kan hij zijn souffle niet naar het Lentefeest brengen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas overtuigt zijn vrienden om croquet te spelen, maar ze hebben een set nodig. De hotelmanager en Mr. Momo weigeren hen er een te lenen, dus zoekt Nicolas een manier om hem te kopen. De vrienden gaan ijs verkopen op het strand.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn ouders zijn rustig aan het lunchen in het hotel, wanneer zijn moeder plots gilt: ze heeft net een muis tussen de tafels gezien. Voor haar reden genoeg om hun verblijf in te korten.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig en Bernie organiseren een neprace rond het eiland om Marina en Sharko in de val te lokken. Met haar magische benen haalt de zeemeermin Sharko snel in, zodat Zig en Bernie haar kunnen opeten.
«
»
11:20 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.
«
»
11:40 Ninja Express
Nadat de accu van haar laserschoen leeg is, roept speciaal agent Gloria Hope de Ninja's op om haar te helpen met het vinden van een nieuwe. Ook vraagt ze de Ninja's om hulp om de plannen van de criminele meesterbrein Pam D'Terre te verijdelen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Als ze zich klaarmaken om het Nabakh-land te verlaten, worden de kinderen tegengehouden door lokale bewakers die Azrohk een krachtremmende ketting om zijn nek leggen om hem te dwingen bij hen te blijven.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De droomjongen verdwijnt en Hoon raakt in grote paniek. Sid en Luce besluiten hun vriend te helpen zoeken en vermoeden dat Sicano iets over hem weet.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Hamerhaaien leren de broers hoe te jagen nadat Martin de Creature Power Discs is kwijtgeraakt.
«
»
13:05 Kosmoo
De buurt wordt geteisterd door een graffitispuiter. Wanneer ook de vader van Ellis losgeld moet betalen om te vermijden dat zijn gevel beklad zal worden, gaan Ellis, Robbe en Kosmoo op onderzoek uit.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Jeff proberen Manon te beschermen tegen vreselijk nieuws. Samen zullen ze de gekste plannen ontwikkelen om de dood van haar geliefde huisdier voor het jongste kind te verbergen.
«
»
13:35 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
14:15 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
14:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
15:15 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
15:25 Where's Chicky?
Chicky, Adelaar en Tirppa in de wereld.
«
»
15:30 Helden
De helden bouwen een badmobiel.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo stuurt Basim op onderzoek uit in de Pit, de meest gevreesde buurt van Brussel, om de Redkets te ontmaskeren. Hij raakt echter in de problemen. Wanneer Pieter vermoedt dat de bende parkour kan, vreest hij dat Soufian hier iets mee te maken heeft.
«
»
16:22 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Thibaut Vervoort maakt deel uit van onze nationale ploeg 3x3 basket en verklapt zijn coolste trucje.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Fien en Fiene spelen korfbal en vinden het niet leuk dat de korfbaldoelen op hun speelplaats gebruikt worden om te basketballen. Gelukkig heeft Sander een briljant plannetje bedacht.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer en rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien heeft een lekker hapje voor Aaron: een alledaagse pad. Wat gebeurt er als je er aan likt?
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie afleveringen 21 t.e.m. 24.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
18:30 De camping
Het is tijd voor Sebbe's quiz, en Klaus is verdacht goed. Misschien te goed?
«
»
18:40 Silverpoint
Dragonfly bevindt zich in Landslide's Alternate en leert meer over het spel.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geïnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
19:10 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena is er tijdens de audities kapot van als ze hoort dat Ines en Pinky achter haar rug om samenwerken. Ondertussen wordt ook duidelijk dat Henri wordt vermist.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers