TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De groep doet een paardenpuzzel, de kinderen gaan op safari en boekenjongen maakt een carrousel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Viljami, Oko en Timi vinden een hut die verlaten lijkt en besluiten deze nader te bestuderen.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu heeft een denkbeeldige vriend, Charlie, en ze is de enige die hem ziet. De anderen proberen Lulu het verschil te leren tussen doen alsof en echt. Ze is boos dat ze haar niet geloven.
«
»
06:45 Odo
Elke vogel zingt een lied, behalve Doedel want zij weet niet hoe zoiets klinkt. Odo is van plan om Doedel te helpen, maar niets lijkt te werken. Als kampeerders verdwaalt zijn, komt Doedel tot de ontdekking dat ze een prachtige stem heeft.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Wanneer Mae-Mae's moestuin wordt verpest, moet detective Plom het mysterie oplossen.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester nodigt Samson uit voor het bal van de burgemeester. Samson belooft te komen.
«
»
07:30 De WieWats
Petula wou dat ze rijk was zodat ze naar verre oorden kon reizen, dus Ollie tekent een eiland voor haar. Raoul valt overboord en de MiniWhats belanden in de buik van een walvis. Ze ontmoeten een piraat die hen helpt om weer op het droge te komen.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy komt op zijn eerste schooldag in aanraking met de pestkop Ivan, die hem chanteert en hem ertoe dwingt de heilige maansteen te stelen.
«
»
08:00 #LikeMe
Op Peters nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt, maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro. Ze zweert wraak, want niemand komt tussen haar en Vince.
«
»
08:30 Geheim agent Marnie
De mollige oranje huiskat Marnie wordt ontvoerd en ze weet niet waar ze is. Ze gaat op avontuur en wordt vergezeld door de luidruchtige hond Elvis, de ezel Anthony die beroemd wil worden als zebra, en een neurotische haan met de naam Eggbert.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn imkers, en ze produceren honing die zo zoet en smakelijk is dat de koning ze een medaille wil geven. Maar om de medaille te ontvangen, moeten ze eerst leren buigen.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
10:20 De WieWats
Olive is meegesleurd door een kleine zwarte wolk en is haar magische potlood vergeten. Boulard gebruikt het om het terug te vinden, maar hij heeft niet het talent van Olive en de Quiquoi's raken verwikkeld in gevaarlijke avonturen.
«
»
10:30 De Smurfen
Als de andere Smurfen niet meer willen poseren voor Schildersmurf, zoekt hij een nieuw onderwerp.
«
»
10:40 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een klacht over de keuken van het hotel, wordt Papa uitgedaagd om de volgende maaltijd voor de bewoners te bereiden. Hij neemt Nicolas, Alceste en Mamert aan als assistenten. Dan kondigt een voedselcriticus aan dat hij in het hotel komt eten.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een wandeling op het strand begrijpt Nicolas hoe belangrijk het is om krabben in hun natuurlijke omgeving te behouden. Als hij in het hotel aankomt, realiseert hij zich echter dat de kreeften in het aquarium bedoeld zijn om te worden opgegeten.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina en Sharko ontdekken dat de tapdansers niet kunnen zwemmen. De haai besluit het hen te leren, maar Zig en Bernie creëren gevaarlijke situaties zodat Marina het vertrouwen in Sharko verliest.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
11:40 Ninja Express
Een sprookjesprinses die wordt lastiggevallen door een vervelende prins, bestelt een nieuwe draak bij de Ninja's. Ze brengen het meest woeste monster van allemaal: een T-Rex.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden bezoeken de mensen van Lopori, die elk jaar de harmonie tussen Arkanisten en Imagos vieren. Helaas verstoort een mysterieuze wind hun uitzinnige dansen en brengt Armadiode en Floribou in de ban.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Het is hun verjaardag, en de meisjes hebben een feestje georganiseerd in een beroemde club in de stad. Terwijl de drie op weg zijn, worden ze opnieuw aangevallen door een vreemde vrouw.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Het team leert over de hertengemeenschap en het gebruik van het gewei, terwijl ze op zoek gaan naar de reekalf 'Buckaroo'.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe, Ellis en Kosmoo ontdekken op het strand een gedumpte ton vol giftige afvalstoffen. Het vat blijkt van Bionicel te komen, het bedrijf waar Robbe's moeder werkt. Robbe en de rest gaan op onderzoek uit.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas ontdekt de levensregels voor zijn nieuwe gezin, maar wanneer hij wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan, besluit Lucas om dit te onderzoeken.
«
»
13:40 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kinderen een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
13:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
14:00 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Verpoten.
«
»
14:15 Helden
De Helden worden piraten.
«
»
14:25 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig vraagt de sardienenfee om hem in een mug te veranderen om een haai af te schrikken. Maar Marina is niet het type dat onder de indruk is: ze trekt haar slippers aan om de mug plat te krijgen.
«
»
15:15 Coop Troep
De eigenaar van Albert wil dat hij gewicht verliest door te oefenen op zijn hamsterwiel, dus Billy en Jo besluiten om het wiel gemakkelijker te gebruiken te maken. Hierdoor schiet Albert echter door het raam.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo en Basim willen Pieter verlinken bij de politie, maar Pieter is hen te slim af. Wanneer Soufian het wil uitpraten met Pieter, ontdekt hij dat diens moeder een politieagente is. Flo en Basim bedenken een nieuw plan om Pieter te ontmaskeren.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij de Red Lions en Florent en Arthur leggen uit hoe ze zich voorbereiden op Parijs.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Voetballer Gianni maakt zich zorgen en snowboarder Jules verlegt zijn grenzen. Ondertussen bereidt tennisster Chyara zich voor op het Belgisch Kampioenschap tegen Amelia.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 9 tot en met 12 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
18:30 De camping
Iemand verspreidt geruchten over Andrine. De meisjes proberen erachter te komen wie deze geruchten over Andrine verspreidt en wie de weerwolf is.
«
»
18:40 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
18:55 Zig & Sharko
Gemotiveerd door Zig trekt Marina haar slippers aan en vertrekt ze op een jungle-expeditie op zoek naar een vergeten Inca-tempel. Sharko heeft zijn handen vol aan de valstrikken die Bernie heeft uitgezet zodat Zig de zeemeermin in handen kan krijgen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Wanneer Daria en Arno weer eens ruzie maken over hun gsm, beslissen Jackie en Geert dat ze een week lang zonder gsm moeten overleven. Jackie en Geert vinden dat Arno en Daria teveel ruzie maken en bedenken een plan om de twee te laten samenwerken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Henri heeft moeite om zich aan te passen aan zijn nieuwe leven, en dat heeft invloed op zijn relatie met Lena. Daarom organiseert hij een romantische picknick, maar niet alles loopt volgens plan.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Dit keer gaat het schattige Kuikentje op bezoek bij de Chinese Muur.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers