TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een muziektheater dat bestaat uit postdozen die optreden en een aquarium gevuld met voedsel, Boekenjongen maakt een harp.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Rokia het nijlpaard ontspant in Ubuyu's vijver maar een roze flamingo beveelt een andere vijver aan.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Eddie is moe en heeft geen energie. Monty wordt lui en wil nooit meer ergens heen lopen. Lulu wil als een baby gedragen worden. Sam besluit dat ze allemaal fitter moeten worden met Gabriella als hun persoonlijke trainer.
«
»
06:45 Odo
De vogels maken een film over het kamp. Odo filmt het niet goed, maar laat wel iets speciaals zien.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendenboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie en Samson maken een herinneringendoos. Ze kiezen elk spulletjes uit die ze zullen begraven, in de hoop dat iemand hun herinneringendoos binnen een paar honderd jaar vindt.
«
»
07:30 De WieWats
Mustard is geïrriteerd omdat hij voor zijn kleine broertje Braylon moet zorgen, die iedereen gek maakt. Braylon wil piraatje spelen, dus Ollie tekent een boot voor hem die verdwijnt met Braylon aan boord.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy raakt ervan overtuigd dat er een 'wilderwolf' op de Academie aanwezig is. Hij begint een uitdagend onderzoek om te bewijzen dat het de accountant van de school is.
«
»
08:00 #LikeMe
Een mysterieus persoon stalkt een nietsvermoedende Camille. Ondertussen proberen Caro, Vince en vele anderen een rol te bemachtigen in het schooltoneelstuk. Camilles jaloezie bereikt een hoogtepunt.
«
»
08:30 Spookuil
De tienjarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Maar als haar ouders plotseling naar het buitenland moeten voor hun werk, moet Eia de wintervakantie doorbrengen bij haar grootvader.
«
»
10:00 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
10:20 De WieWats
Het schoolreisje is elk jaar hetzelfde. Gingen ze maar eens naar de maan voor de verandering. Ollie tekent een raket en daar gaan ze. Maar de maan is saai, want er is alleen maar een museum.
«
»
10:30 De Smurfen
Hippe Smurf, Domme Smurf en Dichtersmurf lopen verloren rond in het bos en slagen er niet in om de juiste plant te plukken voor Grote Smurf.
«
»
10:40 De Smurfen
Gargamel verandert zichzelf in een slak zodat Boerensmurf hem naar het Smurfendorp zal leiden.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Vandaag zijn Nicolas en zijn vrienden allemaal opgewonden: Chef Gérard organiseert namelijk een zeilcursus. Helaas is zijn kennis van zeilen slechts wat hij in het handboek van de Meeuwen heeft gelezen en de zeilcursus is een fiasco.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Tot zijn verbazing krijgt Nicolas een doos bonbons van Micheline en Gisèle. Nicolas besluit de doos aan Marie-Edwige te geven voordat hij van Mamert verneemt dat de chocolaatjes gevuld zijn met zand en rauwe mosselen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina wordt door Bernie uitgenodigd voor een logeerpartij. Sharko vergezelt haar, maar wordt de toegang geweigerd omdat hij niet is uitgenodigd. Sharko ziet Zig onder zijn neus doorgaan met zijn uitnodiging.
«
»
11:20 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Terwijl Magoo op heksenjacht is, krijgt Wezel een verrassingsbezoek van zijn bittere, wespachtige en ouderwetse moeder. Fizz en mevrouw Wezels eerste ontmoeting is explosief.
«
»
11:40 Ninja Express
In een poging om een bestelling voor online ster Daredevil Daiyu in orde te maken, moeten de Ninja's de gewetenloze autocoureur Victoria Villainous uitdagen en haar parachute winnen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden ontmoeten Jedda, een oude kluizenaar die de brug bewaakt die naar het heiligdom van Primago Nabakh leidt. Ze is onvermurwbaar en laat de kinderen niet passeren tenzij ze haar hun waarde bewijzen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sid, Luce en Hoon keren terug naar Olympus om Sicanus en andere antwoorden te zoeken. Bij het verkennen van een grot komen ze een kind tegen dat hen naar de Symphalis leidt, een plaats waar de bewoners van Olympus zich verbergen voor Ares.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Aviva, Martin en Chris leren over landbouw in de dierenwereld van bladsnijdersmieren in het Amazone-regenwoud.
«
»
13:05 Kosmoo
Markus heeft eindelijk een job. Hij poetst in de plaatselijke bank. Maar op zijn tweede werkdag wordt die bank overvallen en dient Markus als gijzelaar voor de overvallers. Aan Robbe, Ellis en Kosmoo om hem te bevrijden.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas wil er alles aan doen om te integreren en het hart van de mooie Sarah te veroveren. Hij geeft zich op om klassenvertegenwoordiger te worden.
«
»
13:40 De Hoppers
Wanneer Dezeure meester Frans alweer opzadelt met superveel taken, vinden Daria en Esra dat Dezeure misbruik maakt van de goedheid van Frans. Ze willen hem leren hoe hij 'nee' kan zeggen tegen Dezeure.
«
»
13:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
14:00 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Vos.
«
»
14:15 Helden
De Helden reizen naar de middeleeuwen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
14:50 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
15:15 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
In deze spectaculaire aflevering maken de helden onderling uit wie de grootste superheld is.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Door de gefaalde missie is het team ontmoedigd. Hoodie zorgt voor spanningen tussen Pieter en zijn moeder. Net wanneer de bende uit elkaar dreigt te vallen, vindt Pieter de aanpak om Roodkapje te pakken: 's avonds samen paraat staan.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Cheerleaden is een echte topsport, en Moya legt ons precies uit hoe het in elkaar zit.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Nina neemt afscheid op de luchthaven en en staat in de finale van de wereldkampioenschappen in Montréal. De golfers Louis en Liam worden geïntroduceerd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Nidal ontdekken het verschil tussen de hazelworm en de gladde slang. En die laatste, die bijt meteen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie afleveringen 17 t.e.m. 20.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
18:30 De camping
Er is een afvalplukwedstrijd op de camping en de meeste mensen willen graag de prijs winnen.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis, Meg, Glen en Kaz ontdekken dat ze deel uitmaken van een spel om de wereld te redden.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Zig & Sharko
Marina stapt op een hoop stinkend zeewier en haar slippers stinken zo erg dat Zig en Sharko niet bij haar in de buurt kunnen komen. Marina weigert haar slippers te wassen, dus Zig en Sharko gaan ze samen in bad doen.
«
»
19:10 De Hoppers
Mo zit in de put. Hij heeft al zoveel audities gedaan, maar krijgt nooit een rol aangeboden. Daria, Esra en Arno beslissen hem te helpen. Ze maken samen een tv-reeks waarin Mo de hoofdrol mag spelen. De reeks wordt een succes.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena wil Thea verslaan in haar eigen spelletje door haar eigen vrouwelijke hiphopgroep op te richten. Ze zijn van plan om wraak te nemen en zich in te schrijven voor Thea's tv-serie 'Dance Off'.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het naïeve kuiken, heeft de gave om op eigen risico op de wildste plekken terecht te komen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers