TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Astronauten laten hun danskunsten zien, er wordt een ballonschildering gemaakt, en Boekenjongen bouwt een fiets.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden hebben luizen. Nijlpaard Rokia weet wie de kinderen kan helpen, maar hij is al vergeten wie het wonder was.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty bouwt een paleis met bouwstenen. Hij laat Eddie of Lulu hem niet helpen. Wanneer Monty vast komt te zitten nadat de speelgoedstenen op hem instorten en hij om hulp roept, beseft hij dat hij vrienden nodig heeft.
«
»
06:45 Odo
Odo wil graag bij de Kippenclub, want dat is de grappigste in het hele bos. Hij is van plan om de kippen te laten lachen. Odo komt er echter achter dat hij al in de leukste club zit, namelijk die met zijn beste vriend.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is Phoebe's beurt om een fantastisch spel te verzinnen voor haar vrienden. Als het hard begint te regenen, besluit Phoebe om hotel te spelen en haar best te doen om het spel zo leuk mogelijk te maken.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is het zat om Samson elke avond een verhaaltje voor te lezen. Ze besluit om hem te hypnotiseren in de hoop dat hij zo snel in slaap valt. Maar dat pakt anders uit dan verwacht.
«
»
07:30 Plankgas naar de Spelen
In de eerste opdracht draait het om balsporten: de leerlingen moeten zo veel mogelijk ballen in het juiste doel scoren. Lynn ontmoet de Red Lions, die opnieuw een gouden hockeymedaille willen bemachtigen op de Spelen.
«
»
08:00 #LikeMe
Een aantal weken zijn verstreken en Caro heeft langzaam maar zeker de weg op haar nieuwe school gevonden. Yemi en Kyona zijn twee goeie vrienden geworden, maar er is iets dat Caro desondanks nog steeds voor iedereen achterhoudt.
«
»
08:30 Madison - een supersnelle vriendschap
Voor Madison betekent wielrennen alles en als ze ongewild haar wielerzadel moet ruilen voor een mountainbike, gaat het dan ook mis. Met de hulp van haar vrienden ontdekt ze echter nieuwe doelen.
«
»
09:55 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
10:20 De WieWats
Petola is woedend omdat haar ouders niet willen dat ze een huisdier krijgt. Pamela tekent een hond voor haar, maar die is lelijk en Petola wil hem niet. Ze probeert er vanaf te komen, maar krijgt uiteindelijk spijt.
«
»
10:30 De Smurfen
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek.
«
»
10:40 De Smurfen
Alle Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het regent en Nicolas en zijn vrienden vervelen zich. De meisjes stellen voor om winkeltje te spelen. Met tegenzin hebben de jongens uiteindelijk geen keus. Aanvankelijk spottend, realiseren ze zich dat dit spel subtieler is dan het lijkt.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn ouders zijn op het strand een barbecue aan het voorbereiden, maar ze zijn de koelbox met sardientjes vergeten. Nicolas' missie is om naar het hotel gaan om het terug te krijgen en hij kan rekenen op de hulp van zijn vriend Alceste.
«
»
11:15 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
11:20 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:25 Mr. Magoo
Fizz is het zat dat Mr. Magoo al zijn briljante plannen dwarsboomt. Hij is van plan de buurman en zijn hond in de val te lokken en voor eens en altijd van ze af te komen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo en Mr. Cat relaxen op het dak van een wolkenkrabber en wanen zich op een strandvakantie. Fizz neemt de antizwaartekrachtstraal van zijn geest en wil er indruk mee maken op de inwoners.
«
»
11:40 Ninja Express
Een vader heeft een hobbelpaard nodig voor het verjaardagscadeau van zijn dochter en vraagt Ninja Express om hulp, maar ze komen terug met het legendarische paard van Troje.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Zig koopt een toverstok van de Sardine Fee: hij wil magie gebruiken om Marina te vangen. De toverstok werkt echter niet zo goed en Zigs spreuken werken averechts op de leerling tovenaar.
«
»
12:00 Imago
In het Kenaya-woud stuit Kémi op de ruïnes van een zeer oude Yora-tempel: die van Khalil Thot, de grote uitvinder en rechterhand van de primago Soutekh. Maar een aantal vallen bemoeilijken de verkenning.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Hoon heeft dezelfde vreemde droom, maar deze keer gaat ze de supermarkt binnen en ontmoet ze een mysterieuze jongen. Hoon lijkt hem te herkennen, maar kan er niet echt achter komen wie hij is.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Aviva maakt een flamingo-powersuit. De kleur werkt niet: de pakken zijn wit, en niemand weet waarom.
«
»
13:05 Kosmoo
De nieuwe geschiedenislerares van Robbe en Ellis gaat in het spookhuis van Zeezicht wonen. Zij is er van overtuigd dat spoken niet bestaan. Wanneer ze mysterieus verdwijnt, gaan Robbe, Ellis en Kosmoo naar haar op zoek.
«
»
13:30 Lucas en zo
Tussen Lucas en Nathan is het oorlog. Ze moeten dezelfde kamer delen.
«
»
13:40 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
14:00 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
14:15 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
14:50 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
15:15 Mr. Magoo
Met zijn nieuwste uitvinding droomt Fizz ervan de superheld van de stad te worden. Mr. Magoo gaat sporten en krijgt per ongeluk Fizz' scannerarmband te pakken.
«
»
15:20 Mr. Magoo
Mr. Magoo en Mr. Cat maken een uitstapje naar zee in een nieuwe boot. Wanneer Mr. Magoo het schip van Fizz ontdekt, gelooft hij dat piraten de stad binnenvallen om te plunderen en te roven.
«
»
15:30 Helden
De Helden knutselen een rolstoel voor Nico.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
16:05 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Thyra doet aan fighting, een combinatie van drie verschillende gevechtssporten. Ooit wil ze een WK winnen. De Strafste Sporters-bende krijgt rake klappen, moet incasseren en vecht op het einde tegen elkaar om punten te scoren voor het eindklassement.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 1 tot en met 4 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
18:05 Nachtwacht
Keelin valt ten prooi aan de charmes van de Stanislem, een levensgevaarlijk wezen dat zich aanpast aan de wensen en verlangens van zijn prooi.
«
»
18:30 De camping
De lucht wordt gevuld met broederliefde wanneer Lea's telefoon plotseling verdwijnt.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Geert kan nooit iets weggooien. Daardoor zitten alle kasten stampvol met oude rommel en is er geen plek meer voor belangrijke spullen. Jackie wil dat Geert eindelijk leert om zijn rommel weg te gooien.
«
»
19:05 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Henri zitten vast in het heden, terwijl aartsvijand Thea in de tijd is teruggegooid naar het jaar 1905.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers