TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Kinderen kunnen een spannende verkleedkist en een tovertrein verkennen, en toekijken hoe het Boekenmeisje een drumstel maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Badou de kameleon speelt verstoppertje met Dimitri. Tama, het aapje, duikt ook op, maar zorgt voor problemen. Badou dreigt gewond te raken. Het is aan Dimitri om de situatie op te lossen.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
06:25 Knofje
Knofje helpt pappa en mamma met het huis voorbereiden op de nieuwe baby, die er aan komt.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu wil in haar eentje een kasteel maken voor haar prinsessenpoppen. Ze wijst de hulp van Eddie af en stormt boos naar buiten. Als Monty in de problemen raakt en om hulp vraagt, ziet ze het nut in van samenwerken.
«
»
06:45 Odo
Odo claimt dat hij naar de maan kan gaan als hij dat echt wil. Hij en Doedel proberen echt alles om er naar toe te gaan; ze vliegen, klimmen en gebruiken zelfs een katapult. De maan blijft echter ver weg. Odo's vader heeft er wel een trucje voor.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa nemen Cory en Chrissy mee op een bijzondere speurtocht om hun opa te herdenken op zijn verjaardag. Ze vinden overal bijzondere aanwijzingen en ontdekken wat zijn grootste schat was.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie besluit zelf een nestje te bouwen en een eitje uit te broeden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is een aantal liedjes aan het fluiten. Samson is jaloers, want hij wil dat ook kunnen. Marie gaat aan de slag om Samson te leren fluiten. Het lukt maar niet en Samson wordt verdrietig. Maar dan heeft Marie een verrassing voor hem.
«
»
07:30 De WieWats
Mosterd heeft geen oma om snacks voor hem te maken. Ollie tekent een super-omamarkt voor hem.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De studenten gaan op een kampeertrip. Scarlet en haar familie komen echter ook opdagen. De situatie loopt uit de hand, en de oma van Scarlet heeft hulp nodig van de hele klas.
«
»
08:00 #LikeMe
De laatste schooldag van een bewogen schooljaar is aangebroken. Na alles wat er op het bal is gezegd, zal niemands leven meer hetzelfde zijn. Caro en Peter hebben een moeilijke beslissing genomen.
«
»
08:30 Helden boven alles
De Helden worden razend populair wanneer een onlinefilmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De aandacht stijgt Sieg naar het hoofd. Maureen verveelt zich te pletter.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn assistenten van een druïde die erg stinkende drankjes maakt. De zaken worden ingewikkeld wanneer de druïde deelneemt aan een wedstrijd.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Zig en Bernie organiseren een neprace rond het eiland om Marina en Sharko in de val te lokken. Met haar magische benen haalt de zeemeermin Sharko snel in, zodat Zig en Bernie haar kunnen opeten.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela zal een bril moeten dragen, dat is beter dan blind zijn. Olive trekt een schakelaar over en zet alles uit. Ze vinden een koelkast voor licht, waar een man in lijkt te wonen om niet uitgelachen te worden.
«
»
10:30 De Smurfen
Terwijl de Smurfen zich voorbereiden op een grote gebeurtenis, leidt Brilsmurfs gretigheid om te helpen tot problemen. Chef en Schildersmurf bedenken een slimme poets om hem op afstand te houden.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Fabrice en Gisèle hebben hun vlieger tevoorschijn gehaald en spelen met Nicolas op het plein. De twee vertrouwen hun speelgoed al snel aan Nicolas toe, tot zijn grote enthousiasme.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Vakantie notitieboekjes zijn te koop bij mevrouw Berraud en meneer Momo. Uit angst dat zijn ouders hem zullen dwingen tot het einde van de vakantie huiswerk te maken, gebruikt Nicolas een hele reeks listen met zijn vrienden om ze te laten verdwijnen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
11:20 Coop Troep
Prince roept de troep op om het huis van een muis te ontdoen. Terwijl de ene groep de muis probeert te vinden, probeert de andere groep Prince te helpen zijn katachtige instincten te herontdekken, wat geen gemakkelijke missie is.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Als er een vlooienepidemie uitbreekt in de stad, maakt Fizz er gebruik van om een fluit uit te vinden die de parasieten afweert. Als Wezel naar het park wordt gestuurd, verschijnt Mr Magoo en verwart zijn buurman met een zeeleeuw.
«
»
11:40 Ninja Express
Nu zijn bemanning op de rand van een muiterij staat, bestellen een piratenkapitein en zijn papegaai een schatkist om hen tevreden te houden. De Ninja's gaan op reis gaan naar de Egyptische piramides.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn wordt wakker in de lamp en beseft dat Soutekh hem daar heeft getraind om hem te genezen. Hij ontmoet de andere Primagos, die hem vertellen dat hij de afstammeling van Isbanir is. Samen bedenken ze een plan om uit de lamp te komen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sid en Luce helpen Hoon de kristallen klaproos te activeren die naar Morpheus' gave leidt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Wild Kratts reizen rond om uit te zoeken waarom de coyote zich zo goed kan aanpassen.
«
»
13:05 Kosmoo
Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer hij contact met de buitenaardse wezens wil opnemen, loopt het echter mis. Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo hem tijdig redden?
«
»
13:30 Lucas en zo
De kinderen krijgen een uur om te bewijzen dat boodschappen doen echt kinderspel is.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een laag budget. Mo speelt de rol van superheld 'Mosselman'. Geert speelt de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
14:15 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een spectaculaire reuzenschommel en een heus fietsparcours.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
14:55 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
15:10 Zig & Sharko
Gemotiveerd door Zig trekt Marina haar slippers aan en vertrekt ze op een jungle-expeditie op zoek naar een vergeten Inca-tempel. Sharko heeft zijn handen vol aan de valstrikken die Bernie heeft uitgezet zodat Zig de zeemeermin in handen kan krijgen.
«
»
15:20 Coop Troep
Maggie's grote rode telefoon gaat over, maar de telefoonlijn wordt doorgesneden door een windvlaag. Terwijl een deel van de troep de beller probeert te vinden, probeert de andere groep de kapotte telefoonlijn te repareren.
«
»
15:30 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter wil wraak nemen op Soufian. Kenza wil er niks mee te maken hebben, maar kan het niet laten Soufians plan te kraken. Basim ontdekt dat Flo gevoelens heeft voor Pieter. Het team vindt te weinig info over Soufians plan, dus heeft Pieter een idee.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Noor Vidts is een olympische topper, maar had misschien ook wel Belgian Cat kunnen zijn.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Voetballer Gianni moet het beste van zichzelf geven. Gymnaste Nina vertoeft in betere oorden. De jonge turners moeten hun grenzen verleggen.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien neemt Aaron gezellig mee naar zee. Hij mag zich laten steken door de kleine pieterman. Dit is een uiterst giftig visje en de schrik van alle redders en zwemmers.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie afleveringen 45 t.e.m. 48.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
18:30 De camping
Sebbe is er snel bij als een pistool wordt vermist. De vraag is nu wie de echte dader is.
«
»
18:35 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
18:40 Silverpoint
Als de tweede uitdaging onoverkomelijk lijkt, rust de verantwoordelijkheid voor het vinden van een oplossing op Louis. Megs frustratie neemt toe en Jay en Kaz vinden in elkaar een onverwachte afleiding.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt 'Hoppercola' uit en ziet de afscheidsplechtigheid als kans om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De studenten reizen naar Brussel voor de Europese danswedstrijd, maar wanneer Lena hen meeneemt naar een balletduel met een andere school, lopen ze het risico van het evenement te worden gestuurd.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de Moulin Rouge.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:20 Vlaanderen feest
De Vlaamse feestdag wordt op VRT1 traditiegetrouw gevierd met het muziekprogramma 'Vlaanderen Feest'. De populairste Vlaamse artiesten zorgen voor een gezellige show op de Grote Markt van Antwerpen. Met optredens van o.a. Metejoor.
«
»
21:20 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers