TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een mozaïek van een bloem en een bij, een origami pinguïn en Boekenjongen maakt een grasmaaier.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Als Dimitri en zijn vrienden met hun hoofd in de lucht lopen, riskeren ze een mier te pletten. Dan besluiten ze beter op te letten waar ze hun poten neerzetten en ontdekken ze een bloem in de savanne.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu hoort een verhaaltje over een prinses en nu wil ze er een zijn. De anderen zijn haar dienaren.
«
»
06:45 Odo
Odo en Doedel vinden kleine beestjes in de vijver. Ze leren hoe die zullen groeien op een dag.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op een bloedhete zomerdag in Bumperdijk horen Cory en zijn vriendjes het bekende deuntje van de ijscokar. De kinderen volgen het geluid en kijken uit naar de zoete, verkoelende traktatie.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft erg veel jeuk. Na een onderzoekje ontdekt Marie dat hij vol vlooien zit. Daar moet hij van af. Marie doet er alles aan om Samson van de vervelende vlooien te verlossen.
«
»
07:30 De WieWats
De Quiquoi denken dat er in de toekomst vliegende auto's zullen zijn. Olive tekent er een voor ze. Al snel zitten ze in een boom. Olive tekent een wekker waarmee ze terug of vooruit in de tijd kunnen gaan.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De echte Beatrice Beefcheek arriveert op de Academie, en Batty's geheim wordt onthuld. Freddy moet haar nu zien terug te brengen, en het schoolhoofd zien te overtuigen haar te laten blijven.
«
»
08:00 #LikeMe
Vince merkt dat hij Caro mist als het nieuwe schooljaar begint. Camille is van plan haar leven te beteren, maar wordt in de weg gezeten door de wraakzuchtige Merel.
«
»
08:30 Mamma Boe: Op Zoek Naar Thuis
Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt, stelt Mamma Boe zichzelf de vraag wat thuis voor haar is. Haar beste vriend Kraai helpt Mamma Boe deze vraag te beantwoorden.
«
»
09:35 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
10:00 Molang
Nadat Molang en Piu Piu de koning hebben gered, biedt hij hen een speciaal geschenk aan. Dit is een harnas, een schild en een zwaard om de draak te gaan verjagen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
De Quiquoi's zijn het zat om hun kamer steeds op te ruimen en het zou zoveel makkelijker zijn als er robots waren die dat voor hen zouden doen. Olive creëert een land waar robots mensen vervangen voor alle taken.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel verliefd op Blaadje.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn vrienden wachten tot hun vader hen meeneemt naar Île des Embruns. Helaas valt dit op de dag van de uitzending van de Tour de France, en noch vader noch meneer Lanterneau zijn bereid om met hen te gaan zeilen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa geeft Nicolas een wiskunde-opgave over het aantal bomen in het bos van Bains-Les-Mers. Wanneer zijn vrienden Nicolas komen ophalen om te gaan spelen, verbiedt papa hem om weg te gaan totdat hij het probleem heeft opgelost.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
11:20 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
11:40 Ninja Express
De schoolgaande Saffron bestelt een wensvaas bij de Ninja's zodat ze niet naar school hoeft te gaan. Maar om de wensvaas te krijgen, moeten de Ninja's een reeks tests doorstaan die de beschermer van de vaas heeft samengesteld.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Dude en Luce hebben hun eerste afspraakje, terwijl Auron Sid vertelt waarom hij niet naar huis komt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De groep vraagt zich af of er leven is op andere planeten.
«
»
13:05 Kosmoo
Ellis wordt aangereden en de bestuurder vlucht. Terwijl ze in het ziekenhuis ligt, gaan Robbe en Kosmoo op zoek naar de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. De enige aanwijzing is een doodskopring.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas heeft de hulp van al zijn vrienden nodig om een weddenschap te winnen en zijn favoriete voetbalveldje, de Agora, terug te veroveren.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno vindt Hoppercola uit en ziet in de plechtigheid die live wordt gestreamd een opportuniteit om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
14:00 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
14:50 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
15:05 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
15:15 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter 'helpt' de Redkets bij hun grote slag op het buurtfeest, maar wordt stiekem bijgestaan door Team Hoodie, zodat die daarna de politie op het Redket-kamp kunnen afsturen. Het lijkt te werken, maar Flo panikeert. Uit angst saboteert ze het plan.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
De Olympische Spelen zijn superinteressant. Volg samen met Streamy, Linda en George een epische scholenstrijd en ontdek een heleboel boeiende olympische facts.
«
»
16:30 Competitiebeesten
De gymnasten hebben een grote show. Het gaat niet goed met snowboarder Dylan. De wedstrijd van Jolien kent een dieptepunt.
«
»
16:55 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
18:30 De camping
Thea wil niet onthullen dat ze niet kan zwemmen, wat een probleem is als ze het water op gaat.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis, Monika, Isabel en Glen controleren hun armbanden om te zien of Greenfront te vertrouwen is. De volgende nacht doen ze een schokkende ontdekking als ze ontvoerden vinden in een laboratorium.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Eén leerling van de klas wordt afgevaardigde in de schoolraad. De klasgenoten mogen stemmen wie dat wordt. Daria en Olivia stellen zich kandidaat. Ze spelen de kiescampagne bikkelhard.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lex arriveert tijdens het optreden voor de Grand Prix voor Europese choreografen. Hoewel Lena haar best doet om haar tegen te houden, is Lex vastbesloten om deze editie te winnen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers