TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De bende ontdekt hoe een ananasmozaïek wordt gemaakt, kinderen leren over een konijnendisco en het Boekenmeisje wordt een sterrenkijker.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De lucht voelt zwaar aan en Dimitri heeft het gevoel dat er binnenkort iets speciaals gaat gebeuren. Gelukkig weten Makeba en de Anansi waar het allemaal om draait.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Eddie wil op avontuur, dus neemt Monty hem mee op een denkbeeldige reis per vliegtuig naar Afrika.
«
»
06:45 Odo
Odo neemt een vos mee naar het kamp om over te praten, maar de vogels vinden hem doodeng.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie doen mee aan de wedstrijd voor het mooiste busje van het dorp. De prijs: een vakantie op Ibiza. Alleen is hun busje een beetje saai. Ze moeten iets doen om het flitsender te maken. Maar de twee hebben totaal andere ideeën.
«
»
07:30 De WieWats
De MiniWhats vervelen zich omdat ze niet veel tijd op hun tablet mogen doorbrengen.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy doet een poging om Betty te leren hoe je een mens moet zijn. Ondertussen zoekt hij naar het geneesmiddel voor haar nieuwe menselijke vorm.
«
»
08:00 #LikeMe
Caro vermoedt dat Ruben niemand minder dan Botty is, wat al snel zorgt voor heel wat awkward momenten en misverstanden. Alles is weer goed tussen Camille en Vince, maar haar jaloersheid blijft wel de kop opsteken.
«
»
08:30 Knoester
Junior is verhuisd naar het platteland, maar zijn ouders hebben het druk met de verbouwing van hun nieuwe huis. Hij vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken, tot hij Knoester vindt, een heel bijzondere tak, die ook nog kan praten.
«
»
09:40 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
09:50 De Smurfen
Terwijl de Smurfen zich voorbereiden op een grote gebeurtenis, leidt Brilsmurfs gretigheid om te helpen tot problemen. Chef en Schildersmurf bedenken een slimme poets om hem op afstand te houden.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
10:20 De WieWats
De MiniWhats hebben presentaties om zich voor te bereiden op school. Ollie tekent een auto.
«
»
10:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
10:40 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas komt trots terug naar het hotel om zijn ouders de schelp-eenhoorn te laten zien die hij net in het kunstatelier van de Trappersclub heeft gemaakt. Verontwaardigd door het gebrek aan belangstelling van zijn ouders, besluit hij om weg te lopen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa neemt Nicolas mee voor een tochtje met de waterfiets, maar verliest onderweg het kaartje. Papa en Meneer Momo, die de waterfietsen verhuurt, maken ruzie omdat het zonder kaartje onmogelijk is om met een waterfiets te varen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Onbedoeld raakt Marina Zig, die zijn kunstgebit verliest en een zachte, ongevaarlijke mond overhoudt. De zeemeermin voelt zich verantwoordelijk en biedt hem allerlei soorten kunstgebitten aan, maar Sharko gooit alles van zich af.
«
»
11:20 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creëert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
11:40 Ninja Express
De Ninja's vechten tegen een hongerige ruimteklodder, terwijl ze proberen een vlag te leveren die astronaut Lewis Weaklegs op de maan moet planten.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn verrast Azrohk door hem mee te nemen naar zijn geboortedorp. Banour, een jonge plaatselijke arkanist, betwijfelt echter of Zayn wel het recht heeft om deze legendarische imago te bezitten.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De jongen die in Hoons dromen verschijnt, onthult dat hij hun krachten heeft verborgen in Olympus. Ze moeten die vinden als ze het volledig willen terugkrijgen. Sids moeder heeft sieraden gemaakt die de stenen van de meisjes kunnen bevatten.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin neemt het Wild Kratts team mee op een missie om meer te weten te komen over een havik die hij in de Sonoran woestijn heeft gezien.
«
»
13:05 Kosmoo
Markus is nachtwaker in het zeevaartmuseum. Maar tijdens zijn shift valt hij in slaap. Tot overmaat van ramp wordt net dan de zeldzame scheepslamp van de Santa Victoria gestolen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas kijkt er naar uit om een dag met zijn vader door te brengen, maar dan blijkt de auto van zijn vader gestolen te zijn en kunnen alle plannen de ijskast in.
«
»
13:40 De Hoppers
Wanneer meester Frans van Dezeure verplicht met pensioen moet en vervangen wordt door een goedkopere werkkracht, komen de Hoppers in opstand.
«
»
14:00 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
14:50 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
15:15 Coop Troep
Albert raakt in paniek als hij uit honger een stilleven heeft opgegeten. Terwijl de anderen in heel Animauville op zoek gaan naar de materialen die nodig zijn om het schilderij nieuw leven in te blazen, proberen Clive en Maggie het doek te repareren.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
De Helden gebruiken een slingertouw.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter zet zijn heldendaden voort, maar weigert de hulp van Flo en Basim. Dorien ziet het internetfilmpje van de held, maar weet niet dat het Pieter is. Team Hoodie krijgt een eerste oproep. Tijdens de missie proberen ze een inbreker te pakken.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Hockey wordt op natte velden gespeeld en dat verbruikt natuurlijk heel veel water. Sarah gaat langs bij de Universiteit van Gent, waar ze speciaal voor de hockeysport een nieuw soort bal hebben ontwikkeld.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Jolien voelt druk op haar schouders. Turner Abel heeft last van een blessure. Chyara speelt het Belgisch kampioenschap tennis.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Thomas experimenteren met het sap van de reuzenberenklauw, en de gevolgen blijven niet onopgemerkt.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 13 tot en met 16 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
18:30 De camping
Er hangt een vreemde sfeer op de camping. Er zijn aanwijzingen dat William is ontvoerd door aliens.
«
»
18:40 Silverpoint
Kaz, Meg, Louis en Glen gaan door de rode deur heen en komen terecht in een spel.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:10 De Hoppers
Arno wil eindelijk een coole uitvinding doen, zodat hij trots op zichzelf kan zijn. Hij wil graag een teletijdmachine uitvinden. Geert wil Arno een plezier doen en doet hem geloven dat de mixer in de keuken een teletijdmachine is.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Madame Carré laat weten dat de selectie voor een grote competitie nadert, en Max en Isaac strijden beiden om de mannelijke hoofdrol. Lena en Ines moedigen elkaar aan tot ze beseffen dat ze allebei dezelfde rol en dezelfde danspartner willen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers