TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende vogelhuisjes en een van kleur veranderende robot.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De verveling van Dimitri en zijn vrienden wordt uiteindelijk onderbroken door een masker dat uit de taxi is gevallen. Het voorwerp kan met een beetje intelligentie op leuke manieren worden gebruikt.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Eddie is het beu dat hij altijd praktisch is. Hij wil aan een nieuwe, geheime hobby beginnen. De anderen proberen erachter te komen wat deze hobby is. Eddie onthult uiteindelijk dat hij tango-lessen neemt.
«
»
06:45 Odo
Odo wil er alles aan doen om zijn vriend Doedel te helpen om van haar vliegangst af te komen. Hij leert echter dat het soms beter is om alleen te luisteren als een vriend een probleem heeft.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Om te ontsnappen aan de bemoeizuchtige Chrissy, vraagt Cory zijn ouders of hij eindelijk een eigen kamer mag krijgen. Maar als hij die eindelijk krijgt, voelt het toch niet helemaal goed.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie bouwt een prachtig kaartenhuis. Samson vindt het heel mooi en vraagt of hij het huisje eens mag aanraken. Marie weigert, maar wanneer ze even weg is, kan Samson zich niet bedwingen. Het kaartenhuisje stort meteen in.
«
»
07:30 De WieWats
Petula en Pamela gaan op een pony op zoek naar de schat die aan de voet van de regenboog begraven ligt. De MiniWhats proberen ze op te sporen met hulp van een ridder met een kruiwagen.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy en Ivan zakken voor hun examen, en moeten de herkansing succesvol zien te halen. Zakken ze weer, mogen ze niet naar het concert. Hun studiesessies leiden echter tot gevaarlijke situaties.
«
»
08:00 #LikeMe
De vraag is of Caro erachter komt wie de mysterieuze Ruben is.
«
»
08:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:30 Knoester en Berkelientje
Junior zoekt samen met zijn vrienden Knoester en Berkelientje naar de veroorzaker van het ongeluk waardoor zijn moeder in het ziekenhuis is beland.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu redden een wild paard van een sabeltandtijger en ze proberen het te temmen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina wordt door Bernie uitgenodigd voor een logeerpartij. Sharko vergezelt haar, maar wordt de toegang geweigerd omdat hij niet is uitgenodigd. Sharko ziet Zig onder zijn neus doorgaan met zijn uitnodiging.
«
»
10:20 De WieWats
Ollie tekent een groot boek voor Raoul, die een verhaal moet schrijven voor school.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn vrienden staan op het punt om deel te nemen aan een grote zwemwedstrijd. De vader van Nicolas schept op tegen zijn baas, meneer Moucheboume, over de vooruitgang van zijn zoon. Maar dit is niet zonder gevolgen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Terwijl Nicolas zijn vrienden croquet leert spelen, wil zijn vader hen graag 'fair play' bijbrengen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
11:20 Coop Troep
Crystal de alpaca belt de troep met de hik. Elk teamlid biedt een remedie aan, de een nog vreemder dan de ander. Uiteindelijk is het de schrik van Elvis die haar van de hik afhelpt.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Mr. Magoo vervangt een trainer bij een vakantieclub. Fizz worstelt met een creatieve blokkade.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer een sheriff probeert haar stad op te ruimen en Stinky Dan McGrubb eruit wil gooien, bestelt ze een schoonmaakploeg van de Ninja's.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De Harpijen vangen Hoon en nu is ze de gevangene van Ares. Sid en Luce vechten om haar te redden.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris zet een grote cross-country race op in het Noorden, waarbij elk teamlid de toendra doorkruist met niet veel meer dan één vervoermiddel en een kleine bepakking met spullen.
«
»
13:05 Kosmoo
In het restaurant 'De Schelp' is er een plotse uitbraak van een voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis en Kosmoo op onderzoek. Ze proberen te ontdekken of er opzet in het spel is.
«
»
13:30 Lucas en zo
Jeff leert Lucas hoe hij kan spieken zonder betrapt te worden.
«
»
13:40 De Hoppers
Jackie en Geert kijken hun favoriete Science Fiction-reeks uit de jaren tachtig. Ze gaan er te hard in op, en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
14:50 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly écht vast te zitten.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Onbedoeld raakt Marina Zig, die zijn kunstgebit verliest en een zachte, ongevaarlijke mond overhoudt. De zeemeermin voelt zich verantwoordelijk en biedt hem allerlei soorten kunstgebitten aan, maar Sharko gooit alles van zich af.
«
»
15:15 Coop Troep
Een van Sams puppy's heeft de pantoffel van zijn baasje op de stoep laten vallen en Esther de Kameleon vindt het een heilig voorwerp. Ze wil het niet teruggeven tenzij de troep drie domme opdrachten uitvoert.
«
»
15:30 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Kenza wordt betrapt door Nabil, en dat heeft grote gevolgen. Kenza dwingt Basim om samen met haar uit het team te stappen. Flo klampt zich wanhopig vast aan Pieter om Team Hoodie niet volledig te laten verdwijnen. Dorien wil Hoodie in de val lokken.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij Sybe, een ontzettend straffe jonge roeier.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien heeft een collectie luizen voor Nidal, die hij een dikke week op zijn hoofd mag zetten. Er wordt gekeken naar hoe deze beestjes in elkaar zitten en hoe ze kwijt te raken zijn.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie afleveringen 41 t.e.m. 44.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
18:30 De camping
De dwazen komen naar de camping, maar het eindigt allemaal in een kinderachtige ruzie.
«
»
18:34 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
18:40 Silverpoint
In de stad heeft Bea McConnell misschien een manier gevonden om haar vermiste vrienden te vinden.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Jeff gaan de strijd aan in een dansuitdaging om te beslissen wie de nieuwe leider wordt van de hiphop-dansgroep BLOK. Aan de andere kant komt Max uit het ziekenhuis, maar kan nog steeds niet dansen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat het Vrijheidsbeeld bezoeken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers