TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een heteluchtballon, een piloot gemaakt van kralen is klaar om het luchtruim te kiezen, het Boekenmeisje melkt een koe.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden maken veel kabaal tijdens het spelen, maar vreemd genoeg klaagt Latyr niet. De aap is echter niet ineens geduldiger geworden, het lijkt er eerder op dat al zijn aandacht wordt opgeëist door pinda's.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Scraps praat door te piepen en wil duidelijker verstaanbaar zijn. Gabriella leert hem een paar nieuwe geluiden. Sam probeert een paar kapotte instrumenten te bespelen. Lulu hoort ze en denkt dat er een monster in de werkplaats is.
«
»
06:45 Odo
De kampeerders vinden dat Odo schattig en grappig is, maar hij wil eng zijn. Odo wordt geholpen door een zachtaardig muisje, zodat hij de andere kampeerders de stuipen op het lijf te jagen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil met zijn rode balletje spelen. Marie zoekt zich te pletter, maar het rode balletje is nergens te vinden. Ze belt al hun vrienden op en haalt zelfs het hele busje overhoop, maar er is nergens een rood balletjes te zien.
«
»
07:30 De WieWats
Raoul wordt wakker uit een nachtmerrie en Ollie tekent een bos. Plotseling lijkt er een klein meisje uit de lucht te vallen. Het is Claraputter de heks, een leerling heks die niet goed is met spreuken en net een ongeluk heeft gehad met haar bezem.
«
»
07:35 Plankgas naar de Spelen
In de tweede opdracht nemen de scholen het tegen elkaar op in vier duels van vier minuten. Sander gaat langs bij gymnast Luka Van den Keybus, Sarah ondervindt hoe smelling salts werken en Lynn ontmoet Sybe, een jonge, getalenteerde roeier.
«
»
08:00 #LikeMe
Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten alles op alles om haar bij te staan in een zeer moeilijke periode. Anderen komen dan weer tot belangrijke inzichten.
«
»
08:30 Nelly Rapp - Monsteragent
De tienjarige Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door bij haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij is lid van een geheim genootschap dat monsters opspoort.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina haalt een prehistorische haai uit het ijs, niemand minder dan Sharko's voorouder. De hongerige haai wil Zig opeten, wat goed uitkomt voor Sharko, die eindelijk vijf minuten kan rusten en zijn voorouder zijn werk kan laten doen.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela heeft moeite met slapen sinds haar teddybeer onder haar bed is verdwenen. Ollie helpt de MiniWhats hem te vinden. Onderweg ontsnappen ze aan vele gevaren om Pamela's teddybeer Nanoek te vinden.
«
»
10:30 De Smurfen
Bange Smurf is bang dat er een geest rondspookt in zijn huis en vraagt aan Knutselsmurf om zijn huis volledig dicht te maken.
«
»
10:40 De Smurfen
Lolsmurf heeft een nieuwe mop bedacht die Moppersmurf aan het lachen moet krijgen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Brigitte heeft een spoorzoekspel bedacht. In het kader van het spel gaat de groep het bos in om naar aanwijzingen te zoeken. Al snel ontstaat er rivaliteit tussen de jongens en de meisjes.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Marie-Edwige stelt voor dat Nicolas naar de bioscoop gaat om de nieuwe film Joey de cowboy te zien. Zijn vader weigert omdat ze al gepland hebben om naar de kermis te gaan. Nicolas probeert zijn vader te weerhouden van een tripje naar de kermis.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
11:20 Coop Troep
Sam belt de troep omdat een van haar puppy's zijn speeltje kwijt is. Maggie en Flo gaan op zoek naar het speeltje en volgen de route van Sam en de puppy's. Ondertussen voeren Clive, Billy en Jo een goochelshow op om de pups te vermaken.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
11:40 Ninja Express
Een heks bestelt een mango om haar monstersoep klaar te maken. Wanneer Konpeki echter de soep opslokt, moeten Kiro en de heks een gewaagde reddingsmissie ondernemen.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Terwijl ze Marina met haar kleintjes ziet knuffelen, komt Bernie op het idee om Zig als kat te verkleden. Marina en Sharko vallen meteen voor het schattige katje. Alleen de kleintjes hebben Zig in zijn kostuum gezien, dus willen ze hem wegjagen.
«
»
12:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sasha, een nieuwe leerling, sluit zich aan bij de schermklas, waar ze Sid weet te verslaan. Dankzij haar krachten slaagt Sasha erin tweedracht te zaaien tussen de meisjes, die ruzie maken en uit elkaar gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris gaan op zoek naar een wezen met een verbazingwekkende manier om te verstoppen, de pijlstaartrog, voor een spelletje schepsel-verstoppertje.
«
»
13:05 Kosmoo
Markus koopt een schilderij dat diezelfde nacht nog gestolen wordt. Al snel ontdekken Ellis en Robbe dat er een sleuteltje uit is gevallen. Dit sleuteltje leidt naar een kluis in de bank.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas, Malik en Swing hebben er alles voor over om te profiteren van het feest van Mélo. Ze besluiten actie te ondernemen door de koningen van de avond te worden.
«
»
13:40 De Hoppers
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan "Tik Tak".
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina en Sharko hebben nog maar één yoghurt over. Uit beleefdheid neemt geen van beiden hem. Maar Sharko houdt het niet lang vol en bedenkt uiteindelijk om het stiekem op te eten.
«
»
15:15 Coop Troep
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Nora en Job Kleverlaan besluiten Lena en Benedict met een zelfgemaakte drone te bespioneren. Op school vertelt Juf Carola hoe slecht Lena ervoor staat. Lena moet voor straf een presentatie houden.
«
»
16:05 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Julie is goed op weg om binnen een paar jaar mee te kunnen naar de Olympische Spelen voor BMX-race. Geen tricks, maar keihard racen over een hobbelig parcours. Dat het een gevaarlijke sport is merkt vooral Diete aan den lijve.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie afleveringen 29 t.e.m. 32.
«
»
17:55 Kapot gaan
Gloria gaat kapot van de adrenaline met Aaron Blommaert en Francisco Schuster. Ze starten als hulpverlener bij een ongeval, daarna blussen ze een brand en als kers op de taart ondergaan ze de officiële adrenalinetest uit de politieopleiding.
«
»
18:05 Nachtwacht
Een kennis komt onverwacht oog in oog te staan met de Nachtwacht.
«
»
18:30 De camping
Deze keer wordt Lea uitgedaagd door Andrine - het is tijd voor een duel.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
19:05 Gogogooris
Hoe spring je over balkjes in het veldrijden? Kenji Gooris leert tips en tricks van Belgisch kampioen veldrijden Toon Aerts.
«
»
19:10 Zig & Sharko
Marina leent Sharko haar slippers. De haai vindt ze mooi en wil ze niet teruggeven. Zig maakt gebruik van het feit dat de zeemeermin haar magische benen kwijt is en probeert haar op te eten.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena sluit zich aan bij Max in een riskante dansroutine om Armando te verbazen, maar het optreden gaat niet zoals verwacht.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, staat op Mount Rushmore.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers