TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een heteluchtballon, een piloot gemaakt van kralen is klaar om het luchtruim te kiezen, het Boekenmeisje melkt een koe.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden maken veel kabaal tijdens het spelen, maar vreemd genoeg klaagt Latyr niet. De aap is echter niet ineens geduldiger geworden, het lijkt er eerder op dat al zijn aandacht wordt opgeëist door pinda's.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Scraps praat door te piepen en wil duidelijker verstaanbaar zijn. Gabriella leert hem een paar nieuwe geluiden. Sam probeert een paar kapotte instrumenten te bespelen. Lulu hoort ze en denkt dat er een monster in de werkplaats is.
«
»
06:40 Dropje
«
»
06:45 Odo
De kampeerders vinden dat Odo schattig en grappig is, maar hij wil eng zijn. Odo wordt geholpen door een zachtaardig muisje, zodat hij de andere kampeerders de stuipen op het lijf te jagen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil met zijn rode balletje spelen. Marie zoekt zich te pletter, maar het rode balletje is nergens te vinden. Ze belt al hun vrienden op en haalt zelfs het hele busje overhoop, maar er is nergens een rood balletjes te zien.
«
»
07:30 Coop Troep
«
»
07:30 De WieWats
«
»
07:40 Plankgas naar de Spelen
In de tweede opdracht nemen de scholen het tegen elkaar op in vier duels van vier minuten. Sander gaat langs bij gymnast Luka Van den Keybus, Sarah ondervindt hoe smelling salts werken en Lynn ontmoet Sybe, een jonge, getalenteerde roeier.
«
»
08:05 #LikeMe
Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten alles op alles om haar bij te staan in een zeer moeilijke periode. Anderen komen dan weer tot belangrijke inzichten.
«
»
08:30 Nelly Rapp - Monsteragent
De tienjarige Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door bij haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij is lid van een geheim genootschap dat monsters opspoort.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela heeft moeite met slapen sinds haar teddybeer onder haar bed is verdwenen. Ollie helpt de MiniWhats hem te vinden. Onderweg ontsnappen ze aan vele gevaren om Pamela's teddybeer Nanoek te vinden.
«
»
10:30 De Smurfen
Bange Smurf is bang dat er een geest rondspookt in zijn huis en vraagt aan Knutselsmurf om zijn huis volledig dicht te maken.
«
»
10:40 De Smurfen
Lolsmurf heeft een nieuwe mop bedacht die Moppersmurf aan het lachen moet krijgen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Brigitte heeft een spoorzoekspel bedacht. In het kader van het spel gaat de groep het bos in om naar aanwijzingen te zoeken. Al snel ontstaat er rivaliteit tussen de jongens en de meisjes.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Marie-Edwige stelt voor dat Nicolas naar de bioscoop gaat om de nieuwe film Joey de cowboy te zien. Zijn vader weigert omdat ze al gepland hebben om naar de kermis te gaan. Nicolas probeert zijn vader te weerhouden van een tripje naar de kermis.
«
»
11:15 Zig & Sharko
«
»
11:20 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
11:40 Ninja Express
Een heks bestelt een mango om haar monstersoep klaar te maken. Wanneer Konpeki echter de soep opslokt, moeten Kiro en de heks een gewaagde reddingsmissie ondernemen.
«
»
11:50 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
12:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sasha, een nieuwe leerling, sluit zich aan bij de schermklas, waar ze Sid weet te verslaan. Dankzij haar krachten slaagt Sasha erin tweedracht te zaaien tussen de meisjes, die ruzie maken en uit elkaar gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris gaan op zoek naar een wezen met een verbazingwekkende manier om te verstoppen, de pijlstaartrog, voor een spelletje schepsel-verstoppertje.
«
»
13:05 Kosmoo
Markus koopt een schilderij dat diezelfde nacht nog gestolen wordt. Al snel ontdekken Ellis en Robbe dat er een sleuteltje uit is gevallen. Dit sleuteltje leidt naar een kluis in de bank.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas, Malik en Swing hebben er alles voor over om te profiteren van het feest van Mélo. Ze besluiten actie te ondernemen door de koningen van de avond te worden.
«
»
13:40 De Hoppers
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan "Tik Tak".
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
15:05 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
15:15 Coop Troep
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Nora en Job Kleverlaan besluiten Lena en Benedict met een zelfgemaakte drone te bespioneren. Op school vertelt Juf Carola hoe slecht Lena ervoor staat. Lena moet voor straf een presentatie houden.
«
»
16:05 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Julie is goed op weg om binnen een paar jaar mee te kunnen naar de Olympische Spelen voor BMX-race. Geen tricks, maar keihard racen over een hobbelig parcours. Dat het een gevaarlijke sport is merkt vooral Diete aan den lijve.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:55 Kapot gaan
Gloria gaat kapot van de adrenaline met Aaron Blommaert en Francisco Schuster. Ze starten als hulpverlener bij een ongeval, daarna blussen ze een brand en als kers op de taart ondergaan ze de officiële adrenalinetest uit de politieopleiding.
«
»
18:05 Nachtwacht
Een kennis komt onverwacht oog in oog te staan met de Nachtwacht.
«
»
18:30 De camping
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
19:05 Gogogooris
Hoe spring je over balkjes in het veldrijden? Kenji Gooris leert tips en tricks van Belgisch kampioen veldrijden Toon Aerts.
«
»
19:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena sluit zich aan bij Max in een riskante dansroutine om Armando te verbazen, maar het optreden gaat niet zoals verwacht.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers