TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een zandtekening gemaakt van een dolfijn, er is een ondeugende chameleon die met kersen speelt en boekenmeisje maakt een klimrek.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Viljami en zijn vrienden zien een termiet op de speelplaats die al grote schade heeft aangericht. De maatjes besluiten de beestjes te verwijderen.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu helpt Sam met een schram op zijn hand en krijgt te horen dat ze goed zou zijn in verpleging. Ze wil meer patiŽnten. Eddie slaagt erin om in de watten gelegd te worden, maar Monty zit in het verband als een mummie.
«
»
06:45 Odo
Odo en Doodle spelen 'inspecteur Oodle', en ze geven zelfs een prijs aan het kamp. Alles gaat prima, maar dan komt plots de echte inspecteur langs.
«
»
06:50 Pop Papierstad
De vrienden gaan samen een wandeling maken in de bergen. Maar wanneer Mae-Mae haar vrienden de verkeerde kant op leidt, wordt de tocht naar de top veel lastiger dan ze hadden verwacht.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie besluit zelf een nestje te bouwen en een eitje uit te broeden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil dat Samson meer fruit eet en geeft hem een appel. Maar dat wil Samson niet. Marie heeft een idee. Als Samson de appel niet wil opeten, zet ze de appel dan maar op zijn hoofd. Met pijl en boog mikt ze op de appel.
«
»
07:30 De WieWats
Raoul is teleurgesteld, omdat hij zo'n lange lijst met kerstcadeaus heeft gemaakt dat hij niet alles zal krijgen. Olive tekent een drukknop, en het enige wat hij hoeft te doen is erop drukken terwijl hij aan iets denkt, en het valt uit de lucht.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy Lupin slaagt erin de roedel ervan te overtuigen hem het Howlington Academy's toelatingsexamen te laten maken.
«
»
08:00 #LikeMe
Nieuwe bondscoach Olivier bezoekt de school, wat resulteert in heel wat nervositeit bij iedereen en niet in het minst bij directeur Wolfs. Caro heeft het gevoel dat Botty een wel heel vervelend geheim heeft.
«
»
08:30 Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit
Stadsjongen Gustav beleeft voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en de levende tractor Fergie.
«
»
09:45 De Smurfen
Nadat Wilde Smurf zijn enkel heeft verstuikt, verblijft hij Grote Smurfs huis om te herstellen.
«
»
09:55 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
10:00 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina droomt ervan om paard te rijden en Sharko vervult haar wens.
«
»
10:20 De WieWats
Raoul is te bang om op de spooktrein te rijden, dus besluit Ollie een dappere versie van Raoul te tekenen om hem het goede voorbeeld te geven zodat hij misschien niet meer zo bang is.
«
»
10:30 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van AzraŽl. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
10:40 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het is tombola-avond in het hotel. Nicolas en Alceste hebben samen een lot gekocht om te proberen de grote prijs te winnen: een mooie Jokari. Helaas gaat de prijs naar iemand anders, maar zijn ticket verdwijnt. Nicolas leidt het onderzoek.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Geoffroy arriveert op het strand met Splashy, een opblaasdolfijn. Alle kinderen willen ermee spelen, maar Geoffroy wil het niet delen. De vrienden besluiten zonder hem te spelen. Verontwaardigd verlaat Geoffroy het strand, zijn speeltje achterlatend.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina haalt een prehistorische haai uit het ijs, niemand minder dan Sharko's voorouder. De hongerige haai wil Zig opeten, wat goed uitkomt voor Sharko, die eindelijk vijf minuten kan rusten en zijn voorouder zijn werk kan laten doen.
«
»
11:20 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Mr. Magoo nodigt Ms. Marnie uit voor een filmavond bij hem thuis. De airconditioning laat het afweten op de verschrikkelijk hete dag en een stinkwolk nestelt zich boven de stad.
«
»
11:40 Ninja Express
Om een nieuwe koning te kunnen kronen, roept Merlijn de Ninja's op om het legendarische zwaard uit de steen te trekken. Na een paar pogingen beseffen ze dat de oplossing recht onder hun neus ligt.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Kemi, Zora, Awa en Zayn bereiken de tempel van En-Kai, de Primago van het Kenaya-woud, die hen wil ontvangen. Helaas verandert de ontmoeting in een nachtmerrie als ze ontdekken dat En-KaÔ een pact heeft gesloten met zijn zus Damballa.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Door de te vele toevalligheden tussen hen, beginnen de meisjes te denken dat er iets bijzonders met hen aan de hand is. Hoon wijst erop dat ze alle drie vreemde gaven hebben die ze niet kunnen verklaren.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Manuel, die in de Sonorawoestijn woont, vertelt Chris dat hij een ocelot heeft gezien. Dit is een wilde kat die gewoonlijk in het regenwoud leeft.
«
»
13:05 Kosmoo
Wanneer hun vriend Justin zwaar ten val komt tijdens een BMX-wedstrijd gaan Robbe, Ellis en Kosmoo zijn fiets nader bekijken. Ze ontdekken dat de rem gesaboteerd werd. Wie kan dit op zijn geweten hebben?
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas is klaar om alles te doen om nieuwe vrienden te maken in zijn nieuwe wijk en op school.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno en Mo ontdekken dat mensen als kok beroemd en rijk kunnen worden. Ze beslissen om ook hun eigen sterrenrestaurant te openen. Geert stelt zich enthousiast kandidaat om te komen dineren met Kruimeltje. Jackie is ziek en moet rusten van Geert.
«
»
13:55 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
14:00 De Faker
Heritier moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Thiam.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina stapt op een hoop stinkend zeewier en haar slippers stinken zo erg dat Zig en Sharko niet bij haar in de buurt kunnen komen. Marina weigert haar slippers te wassen, dus Zig en Sharko gaan ze samen in bad doen.
«
»
15:15 Coop Troep
Fred en Frida vallen per ongeluk in de afvoer wanneer de troep hun kom probeert schoon te maken.
«
»
15:30 Helden
De Helden organiseren hun eigen Olympische Spelen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Nadat Flo wordt overvallen door een mysterieuze jongen, vermoedt ze dat haar buurjongen Pieter iets te verbergen heeft. Kenza krijgt de opdracht haar ongehoorzame neefje, Basim, in de gaten te houden.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
In deze aflevering komen we erachter waarom elk nationaal team tegenwoordig een bijnaam heeft.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Abel is een jonge turner, Jeff ontpopt zich tot leraar en voor Nina is het tijd voor de wedstrijd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op bezoek bij het nest van de rode bosmier, waar duizenden mieren klaarzitten om hem eens goed te bijten.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 5 tot en met 8 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
18:30 De camping
Theo probeert uit de friendzone te komen en Noor in zijn hart te sluiten.
«
»
18:40 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nůg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
18:55 Zig & Sharko
Zig veroorzaakt herhaaldelijk waterlekken in de machinekamer. Marina is wanhopig om ze te repareren en werkt hard zonder Sharko om hulp te vragen, totdat het hele systeem het begeeft en de hele boot onder water loopt.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Het is de eerste dag van het nieuwe schooljaar. De groep is verrast wanneer ze ontdekken dat Armando terug is om permanent les te geven. Lena werkt samen met Isaac, een nieuw danswonder dat iedereen overtreft die hem in de weg staat, vooral Max.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers