TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Muzikale groenten geven een show, dansende geisha's laten hun kunsten zien en Boekenjongen probeert DJ te worden.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri wordt gevraagd om een aantal boodschappen af te leveren bij de mensen van Ubuyu.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu is van slag omdat haar knuffeldeken gekrompen is in de was. De anderen gebruiken het om een patchwork-quilt en een nieuwe knuffel voor Lulu te maken.
«
»
06:40 Dropje
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.
«
»
06:45 Odo
Een assistent-kampleider moet snel, eerlijk en behulpzaam zijn. Odo vindt dat hij dit allemaal kan, maar hij moet de grotere vogels zien te verslaan om deze positie te kunnen verkrijgen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson stinkt en Marie vindt het hoog tijd dat hij weer eens in bad gaat. Dan kan ze hem eens goed schoon schrobben. Maar wat Marie ook probeert, Samson wil niet in bad. Hij stinkt nog liever.
«
»
07:30 Coop Troep
«
»
07:40 Kapot gaan
In deze aflevering gaat Gloria kapot van het donker met Jean-Romy en Sofia. Ze starten met een potje blindenvoetbal, daarna doen ze aan dark dining en op het einde worden ze gedropt middenin een donker en duister woud.
«
»
07:50 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
08:00 #LikeMe
De première van het schooltoneelstuk is eindelijk aangebroken.
«
»
08:30 Orla de Kikkerslikker
Victor kijkt al uit naar een zomer lang luieren en lekker niets doen. Bovendien is het circus onderweg naar het dorp. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel.
«
»
09:50 De Smurfen
Smurfin is moe omdat ze altijd bezig is. Luilaksmurf leert haar hoe ze niks moet doen.
«
»
10:00 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
Mustards skateboard werd in beslag genomen nadat hij de straat overstak zonder te kijken. Auto's zijn zo stom, als je er maar overheen kon vliegen. Ollie trekt een magische lamp waaruit een zeer gulle geest tevoorschijn komt.
«
»
10:30 De Smurfen
Grote Smurf wil Wilgensmurf bewijzen dat alchemie krachtiger is dan haar natuurlijke magie. Hij nodigt haar uit om naar zijn lab te komen voor een kleine demonstratie, die geen indruk maakt op de leider van de Smurfenmeisjes.
«
»
10:40 De Smurfen
Potige Smurf besluit Bange Smurf onder zijn hoede te nemen en hem wat zelfvertrouwen bij te brengen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
In de ochtend heeft papa besloten om een dagje te gaan vissen, maar hij moet de was nog doen. Dan komt hij op het briljante idee om Nicolas met het karwei te belasten, in ruil voor een bezoek aan de bioscoop.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
De televisie valt uit, net voordat er een western zou worden uitgezonden. Daarom besluiten de vrienden zelf een western te maken met Geoffrey's camera. De opnames vinden plaats in Bains-les-Mers, maar niet alles gaat volgens plan.
«
»
11:15 Zig & Sharko
«
»
11:20 Coop Troep
«
»
11:30 Mr. Magoo
Wezel, vermomd als superschurk, heeft de president gegijzeld. Fizz bereidt zich voor op een heldhaftige reddingsactie. Magoo verschijnt in een skipak en verwart Wezel met een yeti.
«
»
11:40 Ninja Express
Yin en Yang missen één steen om de Chinese Muur af te werken. Terwijl de minister snel nadert om de voltooide muur te zien, bestelt Yang een steen bij de Ninja's.
«
»
11:50 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
12:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Tijdens een schoolreisje wordt Hoon aangespoord om naar Olympus te gaan zonder het haar vrienden te vertellen. Sid en Luce, die geraden hebben dat Hoon vermist is, verzinnen een smoes om weg te komen van de groep en gaan haar zoeken.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Het Wild Kratts-team zoekt in het Amazonegebied naar een vreemde groep mini-aapjes die uitgebreide kapsels en kleuren hebben.
«
»
13:05 Kosmoo
Aangezien haar hond Fifi vervangen zal worden door een andere hond voor reclame van Bogus Hondenbrokken, wil Giselle de wedstrijd saboteren.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas hoopt de kostbare bal van zijn vriend Malik terug te krijgen.
«
»
13:40 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
14:15 Helden
De vrienden houden een rolstoelrace.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
14:50 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
15:05 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
15:15 Coop Troep
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena ontvangt een brief van jeugdzorg waarin een huisbezoek wordt aangekondigd. Met de hulp van buurvrouw Jenny spijbelt Lena van school zodat zij en Benedict een zeer nodige schoonmaak kunnen houden.
«
»
16:05 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Deze week staat de sport van Diete centraal: boogschieten. Iets rustiger, maar wel een heel technische sport. Nabor, die moeilijk kan stilzitten, wordt op zijn geduld getest. Zeker wanneer er ook nog een speciale oefening met de ademhaling volgt.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:55 Kapot gaan
In deze aflevering gaat Gloria kapot van het donker met Jean-Romy en Sofia. Ze starten met een potje blindenvoetbal, daarna doen ze aan dark dining en op het einde worden ze gedropt middenin een donker en duister woud.
«
»
18:05 Nachtwacht
Op een dag zijn Sacha en Helena ineens verdwenen. Ook blijkt niemand ooit van de dames te hebben gehoord. Alleen Keelin en Vega weten nog wie ze zijn. De Haxa heeft de Sacha en Helena behekst en wil zo haar kring uitbrengen.
«
»
18:30 De camping
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Het gezin besluit maar om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
«
»
19:05 Gogogooris
Hoe rijd je door het zand in het veldrijden? Kenji Gooris leert tips & tricks van drievoudig wereldkampioene veldrijden Sanne Cant.
«
»
19:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Na een confrontatie met Ines, moet Lena haar gevoelens van woede en verraad opzij zetten en met Ines en Pinky samenwerken om Henri uit de gevangenis te redden.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers